Η Hilary Swank απαντά επιτέλους στις φήμες ότι θα παίξει στην 6η σεζόν του Cobra Kai

Νατάσσα Σχοινά
Η Hilary Swank απαντά επιτέλους στις φήμες ότι θα παίξει στην 6η σεζόν του Cobra Kai

Είναι η No1 ερώτηση που κάνουν στην ηθοποιό, αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Το Cobra Kai είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών. Για τους παλιούς, η ιστορία αποτελεί μία συγκινητική ενθύμηση των 80s και συγκεκριμένα του 1984 όταν κυκλοφόρησε το Karate Kid και ο κόσμος γνώρισε τον Mr. Miyagi και τον Daniel. Για τους νέους, στάθηκε η αφορμή να εισέλθουν σε εκείνον τον κόσμο μέσω μίας πιο σύγχρονης παρουσίασης.

Εδώ και πέντε σεζόν που παίζεται η σειρά, πολλοί είναι οι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί που έχουν επιστρέψει στην ιστορία, από τον Ralph Macchio (Daniel) μέχρι τον Martin Kove (Kreese). Οπότε, τώρα, όλοι αναρωτιούνται ποιος άλλος από τα παλιά θα ετοιμαστεί να κάνει εμφάνιση στην έκτη σεζόν.

hilary_swank_cobra_kai_epistrofi2.jpg

Θα επιστρέψει η Hilary Swank ως Julie Pierce στο Cobra Kai;

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι η Hilary Swank, το «Next Karate Kid» του 1994, θα κάνει comeback στην επόμενη σεζόν. Ειδικά αφότου οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι έχουν σκεφτεί πώς θα μπορούσε να επιστρέψει ο χαρακτήρας της Julie Pierce.

Η 48χρονη ηθοποιός που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα με τον σύζυγό της, Philip Schneider, απάντησε για την έντονη φημολογία στην εκπομπή Ryan and Kelly.

«Δεν είμαι στο Cobra Kai. Κανείς δε μου ζήτησε να είμαι στο Cobra Kai. Πολλοί άνθρωποι ρωτούν αν θα είμαι σε αυτό, είναι η Νο1 ερώτηση που δέχομαι. Κανείς, όμως, δε με έχει πάρει τηλέφωνο! Είναι τόσο αστείο, ε; Είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο με ρωτάνε περισσότερο και κανείς δε μου έχει τηλεφωνήσει», είπε η Swank.

Από την άλλη, το ότι η Swank είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλεφώνημα δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί στην πορεία. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται «αύριο», οπότε τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Τουλάχιστον, δε φαίνεται αρνητική, οπότε υπάρχει πρόσφορο έδαφος.