To The Walking Dead μπορεί να τελείωσε, αλλά οι ιστορίες που έχει να πει, όχι

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
To The Walking Dead μπορεί να τελείωσε, αλλά οι ιστορίες που έχει να πει, όχι

The Walking Dead: Πότε να περιμένουμε τον Rick και την Michonne και τι άλλα spinoff ετοιμάζει το AMC.

Το σύμπαν του "The Walking Dead", της ζόμπι δραματικής σειράς που έτρεξε για 11 κύκλους και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο που μας πέρασε, φαίνεται να ετοιμάζεται να διανύσει μια μεγάλη χρονιά, αφού το AMC (το βασικό αμερικανικό κανάλι προβολής του) ανακοίνωσε τα πλάνα του και τις επερχόμενες σειρές του.

The Walking Dead: Τι να περιμένουμε και πότε

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι, στα πλαίσια της χειμερινής περιοδείας TCA (Television Critics Assosiation), ανακοίνωσε πως η -προς το παρόν άτιτλη- spin-off σειρά που θα έχει πρωταγωνιστές τον Rick (Andrew Lincoln) και την Michonne (Danai Gurira), θα προβληθεί το 2024, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σύμφωνα με το AMC, η σειρά θα μας δώσει μια "επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν αλλαγμένο κόσμο. Έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον, από την απόσταση και από μία ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτών που κάποτε ήταν. Ο Rick και η Michonne θα βρεθούν σε έναν άλλον κόσμο, φτιαγμένο πάνω στον πόλεμο ενάντια στους νεκρούς… Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και τον εαυτό τους, σε ένα μέρος και μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι ζωντανοί; Ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι "Walking Dead";

https://www.instagram.com/p/CnP1fORPCh7

Τι άλλο να περιμένουμε από το σύμπαν του The Walking Dead

Η ανακοίνωση του AMC περιλάμβανε επίσης ημερομηνίες για τρία επιπλέον spin-off, όπως "Fear the Walking Dead" που θα κάνει πρεμιέρα με την 8η και τελευταία σεζόν του στις 14 Μαΐου. Η νέα spin-off σειρά "The Walking Dead: Dead City", με πρωταγωνιστές την Lauren Cohan και τον Jeffrey Dean Morgan, θα προβληθεί τον Ιούνιο, με τη σκυτάλη να παίρνει αργότερα η σειρά με πρωταγωνιστή τον Daryl (Norman Reedus) που έχει τίτλο "The Walking Dead: Daryl Dixon".

https://www.instagram.com/p/CletTnHvZ2M

O Dan McDermott, πρόεδρος ψυχαγωγίας των AMC Studios στο AMC Networks, είπε χαρακτηριστικά "Είναι μια πραγματικά συναρπαστική χρονιά για το σύμπαν του The Walking Dead, καθώς ολοκληρώνουμε ένα επικό ταξίδι στο Fear the Walking Dead, το οποίο έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης. Και τώρα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την επόμενη επανάληψη του franchise - δύο νέες και αναμενόμενες σειρές με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Maggie, του Negan και του Daryl. Παράλληλα, ξεκινάμε την παραγωγή του επόμενου κεφαλαίου της αξέχαστης ερωτικής ιστορίας του Rick και της Michonne, την οποία ανυπομονούμε να μοιραστούμε την επόμενη χρονιά".

Dead City & Daryl - Μια συναρπαστική χρονιά για το TWD

Το "Dead City" διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη, σε ένα μεταποκαλυπτικό Μανχάταν που είναι αποκομμένο από την υπόλοιπη ήπειρο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Gaius Charles, Zeljko Ivanek, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham και Mahina Napoleon και την αναμένουμε τον Ιούνιο.

«Πίστευα ότι θα πέθαινα» - Το σοβαρό ατύχημα του Norman Reedus στα γυρίσματα του The Walking Dead

https://www.instagram.com/p/CnCBJ4oKNGT

Στο "Daryl" θα δούμε πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, ο οποίος θα βρίσκεται στην Γαλλία, σε μια προσπάθεια να βρει τον δρόμο για την πατρίδα του και να ανακαλύψει τις ρίζες του.

Το "The Walking Dead", το "Fear the Walking Dead" και όλα τα επερχόμενα spin-off προβάλλονται στη χώρα μας από το κανάλι του FOX.