«Πίστευα ότι θα πέθαινα» - Το σοβαρό ατύχημα του Norman Reedus στα γυρίσματα του The Walking Dead

Νατάσσα Σχοινά
«Πίστευα ότι θα πέθαινα» - Το σοβαρό ατύχημα του Norman Reedus στα γυρίσματα του The Walking Dead

Ο τηλεοπτικός Daryl Dixon έπαθε σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν.

Ο Norman Reedus είναι μόνιμος στο The Walking Dead εδώ και 11 σεζόν που παίζεται στο AMC και ο χαρακτήρας του Daryl Dixon ανήκει στους αγαπημένους του κοινού. Ο 53χρονος ηθοποιός, ωστόσο, τρόμαξε τους θαυμαστές του -και την παραγωγή-, τον περασμένο Μάρτιο όταν βρισκόταν στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς.

Το ατύχημα του Norman Reedus στα γυρίσματα του The Walking Dead

Ο Reedus μίλησε πρόσφατα στο Entertainment Weekly για το εν λόγω ατύχημα, εξηγώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης για να φτάσει σε σημείο η παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα για ένα διάστημα.

«Φίλε, ήταν απαίσιο. Όλο αυτό για εμένα προσωπικά ήταν τρομακτικό. Πίστευα ότι θα πέθαινα. Ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν τρομακτικό. Με έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο και στο κεφάλι ένα εκατομμύριο φορές. Έχω περάσει από παράθυρα αυτοκινήτων. Αλλά αυτό (το χτύπημα) με ταρακούνησε. Πήγα σε νευρολόγο. Απέτυχα στο τεστ με το φως. Είχα έναν φύλακα της ασφάλειας στον δρόμο για παν ενδεχόμενο. Κρατιόμουν από τοίχους και περπατούσα στα δωμάτια. Ήταν τρελό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός πάνω σε κάποια σκηνή, χτύπησε με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση. Αυτό είχε μεταφερθεί τότε στο αμερικανικό People μέσω ενός εκπροσώπου, μαζί με το ότι «ανάρρωνε και θα επέστρεφε στη δουλειά σύντομα».

«Κάναμε γυρίσματα για πάνω από έναν χρόνο και τώρα έπρεπε να αναβάλλουμε κάποια γυρίσματα, γιατί ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Οπότε, είχα τύψεις που δεν μπορούσα να δουλέψω και οι άνθρωποι ρωτούσαν ‘Θα κάνουμε μία επιπλέον εβδομάδα; Θα κάνουμε δύο επιπλέον εβδομάδες;’ Αυτό με ενοχλούσε», εξήγησε.

Η σειρά The Walking Dead θα αρχίσει να προβάλλει τα τελευταία επεισόδιά της στις 2 Οκτωβρίου και ο Norman Reedus δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Υπήρχαν πολλά δάκρυα και πολλοί λόγοι. Έδωσαν πρώτα σε εμένα το μικρόφωνο και είπα ‘Ωχ’ γιατί ήμουν πολύ αγχωμένος. Ήταν πολύ συγκινητικό. Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο είναι οι άνθρωποι, όχι απλώς το cast, αλλά και το συνεργείο. Έρχεσαι πολύ κοντά με το συνεργείο μετά από τόσο καιρό. Έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι και πολλοί από εμάς κρατάμε επαφές», είπε.