Με εκατομμύρια θεατές το House of the Dragon αλλά η Emilia Clarke δεν είναι μία από αυτούς

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Με εκατομμύρια θεατές το House of the Dragon αλλά η Emilia Clarke δεν είναι μία από αυτούς

«Όχι δεν το βλέπω. Το αποφεύγω», λέει απολογητικά η Emilia Clarke όταν δήλωσε ότι δεν βλέπει House of the Dragon.

Το "House of the Dragon" μπορεί να έχει εκατομμύρια τηλεθεατές, ακόμα περισσότερα εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μπορεί να λαμβάνει βραβεία (δείτε τις Χρυσές Σφαίρες), αλλά η Emilia Clarke δεν φαίνεται να είναι fan.

Το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας έκανε το The Last of Us για το HBO

Emilia Clarke - Το αποφεύγω [το House of the Dragon"]

https://www.instagram.com/p/CnpuYLRLNIf

Λόγος γίνεται για το "House of the Dragon", το prequel spin-off του "Game of Thrones", το οποίο όπως μάθαμε από την ίδια την ηθοποιό, όχι μόνο δεν είναι στις σειρές που παρακολουθεί, αλλά την αποφεύγει κιόλας.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξή της στο Variety στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ρομαντικής κομεντί, "The Pod Generation", που θα προβληθεί αυτήν την περίοδο στο Sundance Film Festival, η Emilia Clarke παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει το "House of the Dragon".

The Last of Us: Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της

"Έχεις δει το House of the Dragon", ρωτάει ο δημοσιογράφος, με την Βρετανίδα ηθοποιό να διστάζει πολύ να δώσει την ειλικρινή της απάντηση: "Όχι! Μπορείς να με συγχωρήσεις;" "Είναι πολύ περίεργο."

"Χαίρομαι τόσο πολύ που συμβαίνει. Είμαι ενθουσιασμένη με όλα τα βραβεία… Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι τόσο περίεργο. Είναι τόσο παράξενο. Είναι σαν να σου λέει κάποιος: "Θέλεις να πας σε ένα σχολικό reunion που δεν είναι της χρονιά σου; Θέλεις να πας σε εκείνο reunion; Έτσι το νιώθω. Το αποφεύγω", συμπληρώνει.

Δεν άφησε απ' έξω και την εκτίμηση που τρέφει για τον Miguel Sapochnik, τον co-showrunner της πρώτης σεζόν της σειράς, με τον οποίο συνεργάστηκε σε πολλά επίμαχα επεισόδια του GoT, λέγοντας "Τον αγαπώ, Λαμπρός. Υπέροχος".

Να υπενθυμίσουμε ότι η Emilia Clarke υποδύθηκε μία από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς φαντασίας, την Daenerys Targaryen. Το "Game of Thrones", που βασίστηκε στη σειρά βιβλίων του George R. R. Martin (A Song of Ice and Fire), προβλήθηκε στο HBO από το 2011 μέχρι και το 2019, και μέσα σε 8 σεζόν, απέσπασε συνολικά 59 βραβεία Emmy και 5 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα (μεταξύ άλλων), ενώ πολλές φορές έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης του HBO.

house-of-the-dragon-poster.jpg

Η Emilia Clarke δεν είναι η μόνη

Η Clarke δεν είναι η μόνη αστέρας του GoT που δεν παρακολουθεί το "House of the Dragon". Και ο Kit Harington, γνωστός ως Jon Snow από το GoT είχε πει πριν δύο χρόνια: "Υπάρχει συναίσθημα που είναι συνδεδεμένο με αυτό και με εμένα. Νομίζω ότι το να βλέπεις ανθρώπους να μπαίνουν σε ρούχα και κοστούμια που μοιάζουν με αυτά που φορούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, και [έχει] την ίδια μουσική και το ίδιο στυλ και τον ίδιο τόνο, αλλά να μην είσαι μέσα σε αυτά, πάντα θα νιώθεις - θα υπάρχει μια ωμότητα εκεί".

Σχετικά με το "House of the Dragon", διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "Game of Thrones" (και 172 πριν την γέννηση της Daenerys Targaryen) και αφορά στα γεγονότα που οδηγούν στην αρχή της παρακμής του Οίκου Targaryen. Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του George R.R. Martin, Fire & Blood, και έχει πρωταγωνιστές τους Paddy Considine, Emma D’Arcy, Matt Smith, Tom Glynn-Carney, Milly Alcock, Emily Carey, Olivia Cooke και Rhys Ifans.

Το "House of the Dragon" είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στο Vodafone TV.

https://www.instagram.com/p/Cnr1V2gL01k