Succession: Επιτέλους ξέρουμε πότε θα έρθει η 4η σεζόν, προ των πυλών ο πόλεμος των Roy

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Succession: Επιτέλους ξέρουμε πότε θα έρθει η 4η σεζόν, προ των πυλών ο πόλεμος των Roy

Η οικογένεια Roy επιστρέφει και το HBO μας έδωσε ολόφρεσκο trailer, ανακοινώνοντας και την επιστροφή της σειράς.

Δεν είμαστε πολύ μακριά για την επιστροφή μίας από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που παίζονται αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση! Λόγος γίνεται για το "Succession", το οικογενειακό δράμα του HBO που προσμένουμε πώς και πώς την 4η σεζόν του.

Το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας έκανε το The Last of Us για το HBO

Το πολυβραβευμένο "Succession" έχει πλέον ολοκαίνουργιο trailer που μας δίνει μια πολύ μικρή γεύση από τον επικείμενο πόλεμο των Roy, της πάμπλουτης οικογένειας και του "βασιλιά" της, σε μια προσπάθεια γεμάτη ένταση, πισομαχαιρώματα και μηχανορραφίες, να πάρει ένας και μόνο τα ηνία της mediaκού βασιλείου. Εκτός από το trailer έχουμε επίσης και την ανακοίνωση για την επιστροφή της σειράς.

Μέσα από τον λογαριασμό της σειράς στο Twitter, μάθαμε πως ο 4ος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου στο HBO (και ταυτόχρονα HBO Max).

Succession: Πού μας άφησε η προηγούμενη σεζόν

Αν σου έχει λείψει (όπως σε εμάς) γιατί έχεις να την δεις εδώ και δύο χρόνια, να σου θυμήσουμε ότι στην προηγούμενη σεζόν, τα αδέρφια Roy, δηλαδή ο Kendall (Jeremy Strong), η Shiv (Sarah Snook) και ο Roman (Kieran Culkin), είχαν επιτέλους βρει ένα κοινό μέτωπο, ενώ προς τοτέλος έγιναν ομάδα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον πατέρα τους, Logan (Brian Cox) μετά τα νέα ότι σκοπεύει να πουλήσει την Waystar στον Lukas Matsson (Alexander Skarsgård). Δεν ενώθηκαν βέβαια λόγω οικογενειακής αγάπης, αλλά γιατί αυτή η πώληση θέτει σε κίνδυνο το στάτους τους αλλά και κάθε πιθανότητα να ανέβουν "στον θρόνο" του πατέρα τους και να αναλάβουν οι ίδιοι τον τεράτιο όμιλο που έχει χτίσει. Η 3η σεζόν μας αφήνει με τον Logan να "κερδίζει" με τη βοήθεια του Tom (Matthew Macfadyen).

Για τον επερχόμενο κύκλο, το trailer μπορεί να μας δίνει μια καλή γεύση και να μας κάνει να ανυπομονούμε για τον 4ο κύκλο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το αν (και κυρίως, από ποιον) θα υπάρξει κάποια προδοσία ανάμεσα στα αδέρφια, Kendall, Shiv και Roman. Βλέπουμε όμως την ανησυχία του Tom, τόσο για τον γάμο του όσο και για τον Logan, μια σκηνή με τον Kendall που μας παραπέμπει σε μια πολύ θλιμμένη του στιγμή, ενώ είδαμε και τον Connor (Alan Ruck) να παντρέυεται την Willa (Justine Lupe).

Ο 4ος κύκλος της σειράς "Succession" θα προβληθεί στη χώρα μας στα κανάλια της Nova.