Το καλύτερο δώρο του Αγ. Βαλεντίνου: Ο Ted Lasso επιστρέφει σύντομα και έχουμε και teaser

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το καλύτερο δώρο του Αγ. Βαλεντίνου: Ο Ted Lasso επιστρέφει σύντομα και έχουμε και teaser

Το καλύτερο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο μας το χάρισε ο Ted Lasso γιατί τώρα ξέρουμε πότε επιστρέφει και έχουμε και πρώτο teaser trailer.

Believers ενωθείτε! Ο Ted Lasso επιστρέφει σε λιγότερο από μήνα! Το AppleTV+ ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής μέσα από το πρώτο teaser trailer.

7 σειρές που μιλούν για το ρομάντζο όπως καμία ταινία σήμερα δεν τολμά (ή δεν προλαβαίνει)

Ted Lasso: If seeing is believing, then I believe we’ve been seen

Η τρίτη σεζόν του "Ted Lasso", της επιτυχημένης και βραβευμένης αθλητικής κωμωδίας του AppleTV+, έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, με την streaming υπηρεσία να ανακοινώνει πως ο αγαπημένος προπονητής και η ομάδα του AFC Richmont έρχονται ξανά στις οθόνες μας στις 15 Μαρτίου.

Το AppleTV+, μάλλον αγαπάει τους πιστούς ακόλουθους (και τον Ted), αφού σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε, όχι μόνο να ανακοινώσει την ημερομηνία επιστροφής, αλλά και να μας χαρίσει το πρώτο teaser trailer της πολυαναμενόμενης σεζόν.

Στο νέο teaser, βλέπουμε τους Roy, Jamie, Rebecca, Keeley, Sam, Isaac, Dani και Higgins φτιάχνουν τα δικά τους "Believe", με γκλίτερ, αυτοκόλλητα και ψίχουλα από μπισκότα. Λίγο αργότερα, ο Ted και ο Beard μπαίνουν και βρίσκουν τα αποδυτήρια της AFC Richmond ντυμένα με το χαρακτηριστικό κίτρινο χαρτί, με τον Ted να του λέει, "Αν το να βλέπεις είναι να πιστεύεις, τότε πιστεύω ότι μας είδαν".

Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Τα "thumps up" (και όχι μόνο) της πολυαναμενόμενης επιστροφής

Ted Lasso: Ο προπονητής που μας κάνει να πιστεύουμε

Τα 12 νέα επεισόδια θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σύμφωνα με το trailer δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο τρίτος αυτός κύκλος θα είναι και ο τελευταίος. Αν και ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς είχε δηλώσει παλαιότερα πως ίσως με την τρίτη σεζόν θα λήξει η ιστορία του Ted, ωστόσο δεν μαθαίνουμε κάτι τέτοιο από το teaser, τη σύνοψη ή την επίσημη αφίσα.

ted-lasso-season-3-poster.webp

Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι η επίσημη πλοκή, η οποία μας λέει το εξής:

Η πρόσφατα αναβαθμισμένη AFC Richmond βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γελοιοποίηση, καθώς οι προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης την τοποθετούν ευρέως ως τελευταία στην Premier League και ο Nate (Nick Mohammed), που πλέον έχει χαρακτηριστεί ως το "παιδί-θαύμα", έχει πάει να εργαστεί για τον Rupert (Anthony Head) στην West Ham United. Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Nate από την Richmond, ο Roy Kent (Brett Goldstein) αναλαμβάνει βοηθός προπονητή, μαζί με τον Beard (Brendan Hunt). Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ted (Jason Sudeikis) αντιμετωπίζει πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει να παλεύει με τα δικά του προσωπικά θέματα στο σπίτι, η Rebecca (Hannah Waddingham) επικεντρώνεται στο να νικήσει τον Rupert και η Keeley (Juno Temple) προσπαθεί να γίνει το αφεντικό της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αλλά η ομάδα Lasso είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της ούτως ή άλλως".

Οι 10 μεγαλύτερες και πιο καυτές τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε το 2023

Όσον αφορά στη σειρά, δημιουργός είναι ο Sudeikis και ο Hunt μαζί με τους Bill Lawrence και Joe Kelly. Το "Ted Lasso, που βασίζεται σε φορμάτ και χαρακτήρες που είχαν πρωτοκάνει την εμφάνισή τους στο NBC Sports, επικεντρώνεται σε έναν ιδεαλιστή προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου που προσλαμβάνεται για να μανατζάρει έναν αγγλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο - παρά το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου εμπειρία στην προπονητική ποδοσφαίρου, πόσω μάλλον στην προετοιμασία για βρετανικό ποδόσφαιρο.

Δες όλα τα Modern Love αφιερώματα εδώ.