Οι 10 μεγαλύτερες και πιο καυτές τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε το 2023

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Οι 10 μεγαλύτερες και πιο καυτές τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε το 2023

Το τηλεοπτικό 2023 αναμένεται καυτό! Αυτές είναι 10 μεγαλύτερες και πιο πολυαναμενόνες επιστροφές των αγαπημένων μας σειρών.

Απ' ό,τι δείχνουν τα προγνωστικά, το 2023 δεν θα βγούμε και πολύ από το σπίτι μας (εκτός αν πάμε σινεμά). Όχι μόνο λόγω καιρού, αλλά κυρίως γιατί το τηλεοπτικό ρόστερ του 2023 φαίνεται καυτό!

Από αγωνιώδη αστυνομικά και οικογενειακά δράματα, μέχρι εντυπωσιακές περιπέτειες και μυστηριώδεις ιστορίες, οι επιστροφές είναι πολλές, με μεγάλες σειρές που έχουμε αγαπήσει να ετοιμάζονται να επιστρέψουν και να μας κολλήσουν στους καναπέδες μας.

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023

Οι 10 πιο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές επιστροφές

Έτερος Εγώ: 3ος Κύκλος (Cosmote TV)
Επιστροφή: 12 Φεβρουαρίου

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες επιστροφές έχει τίτλο ελληνικό και λέγεται "Νέμεσις". Ο τρίτος κύκλος του "Έτερος Εγώ", η δικαίως επιτυχημένη αστυνομική σειρά σκηνοθεσίας Σωτήρη Τσαφούλια και σεναρίου Κατερίνας Φιλιώτου, βρίσκει τον πρωταγωνιστή μας να τα έχει παρατήσει μετά την τραγική του απώλεια και το εγκληματολογικό τμήμα να είναι σε ανακατατάξεις. Η επίσημη πλοκή μάς λέει "Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους."

Succession: 4ος Κύκλος (HBO/VodafoneTV)
Επιστροφή: 26 Μαρτίου

Ο πόλεμος της οικογένειας Roy είναι προ των πυλών. Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του HBO (και μία από τις καλύτερες που παίζονται αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση), επιστρέφει με τον 4ο κύκλο της και μας υπόσχεται ένταση, πισομαχαιρώματα και μηχανορράφίες στην πάλη των Roy να πάρει ένας και μόνο τα ηνία της mediaκού βασιλείου.

Great Expectations: Μια εκκεντρική και ανατριχιαστική Olivia Colman, έτοιμη για την τηλεόραση

The Bear: 2ος Κύκλος (FX/Disney+)
Επιστροφή: Καλοκαίρι

Μία από τις εκπλήξεις του 2023 και μία από τις καλύτερες νέες σειρές ακούει στο όνομα "The Bear", μια έντονη δραματική κομεντί που μεταφέρει όλη την ένταση σε μια μικρή κουζίνα στο Σικάγο. Η σειρά ακολουθεί τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White, Χρυσή Σφαίρα Α' Αντρικού) που επιστρέφει στο σπίτι του για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση μετά τον θάνατο του αδελφού του. Η πρώτη σεζόν ήταν γεμάτη ενέργεια που σε καθηλώνει την οθόνη και αυτό ακριβώς αναμένουμε και από τη συνέχεια.

the-bear-season-01.jpg

The Boys: 4ος Κύκλος (Amazon Prime Video)
Επιστροφή: Καλοκαίρι (πιθανολογείται)

Η αυστηρώς ενήλικη, ανά στιγμές αηδιαστική, αλλά πανέξυπνη και ξεκαρδιστική σειρά που γυρίζει την πλάτη της στους υπερήρωες, θα βρει ανανεωμένη τη συμμαχία των Boys που στο στόχαστρο έχουν πλέον έναν μεγάλο αντίπαλο: την Vought International.

https://www.instagram.com/p/CmMgOzzJvU_

The Mandalorian: 3ος κύκλος (Disney+)
Επιστροφή: 1 Μαρτίου

Μία από τις πιο επιτυχημένες προσθήκες στο σύμπαν του Star Wars, το λατρεμένο διαγαλαξιακό γουέστερν ετοιμάζεται να φέρει νέες απειλές στον Mandalorian και τον μικρό προστατευόμενό του, Baby Yoda (δεν θα τον πούμε Grogu ποτέ μάλλον). Η 3η σεζόν συνεχίζεται μετά τα γεγονότα της σειράς "The Book of Boba Fett", με τον Din Djarin και τον Baby Yoda να ταξιδεύουν στον πλανήτη Mandalore, σε μια προσπάθεια να συγχωρεθεί o Mando για την παραβίασή του όταν αφαίρεσε το κράνος του.

The Last of Us: Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της

Ted Lasso: 3ος Κύκλος (AppleTV+)
Ημερομηνία: Άνοιξη

Ο αγαπημένος προπονητής Ted Lasso που έχει κατακτήσεις τις καρδιές μας από την πρώτη κιόλας σεζόν, ετοιμάζεται να επιστρέψει με έναν ακόμα κύκλο, ο οποίος μπορεί να είναι και ο τελευταίος του (ή ο προτελευταίος του). Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το πού θα μας πάει η ιστορία, αλλά πολύ πιθανόν να βρει αντίπαλο τον Nathan που στην τελευταία σεζόν έφυγε από τις φτερούγες του Ted και της AFC Richmond για να γίνει προπονητής στην διαβόητη νέα ομάδα του Rupert.

Ted-Lasso.JPG

Yellowjackets: 2ος Κύκλος (Showtime/CosmoteTV)
Ημερομηνία: 24 Μαρτίου

Το μυστηριώδες "Yellowjackets" ήταν μία από τις καλύτερες νέες σειρές του 2021, που μας άφησε να θέλουμε να δούμε κι άλλο. Η σειρά μεταφέρεται στο χθες και το σήμερα, με το χθες να αφορά μια τραγική ιστορία για ένα αεροπλάνο γεμάτο παίκτριες μιας σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου που συνετρίβη και το σήμερα να βρίσκει χρόνια μετά κάποιους από τους επιζώντες.

Tokyo Vice: 2ος Κύκλος (HBO Max/VodafoneTV)
Ημερομηνία:

Μία από τις πιο αξιόλογες σειρές της streaming υπηρεσίας του HBO, το "Tokyo Vice", που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90 και επικεντρώνεται σε έναν νεαρό Αμερικάνο που μετακομίζει στην Ιαπωνία. Ως ο πρώτος μη Ιάπωνας αστυνομικός ερευνητής δημοσιογράφος σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, θα βρεθεί να συνεργάζεται με έναν βετεράνο ντετέκτιβ του τμήματος ηθών για να εξερευνήσει τον σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο της γιακούζα.

Extraordinary: Το καινούργιο superhero sitcom που δεν ξέραμε ότι θέλαμε και δεν είναι για παιδιά

Party Down: 3ος Κύκλος (Starz)
Ημερομηνία: 24 Φεβρουαρίου

13 χρόνια μετά την ακύρωσή του (παρά την ένθερμη αποδοχή του από κοινό και κριτικούς), το κωμικό "Party Down" επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν. Το κωμικό, έξυπνο και ανά στιγμές απολαυστικά άβολο sitcom, ακολουθεί έξι υπαλλήλους catering στο Λος Άντζελες που προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν και να καταφέρουν να κάνουν τα χολιγουντιανά τους όνειρα πραγματικότητα.

True Detective: 4ος Κύκλος (ΗΒΟ/VodafoneTV)
Ημερομηνία: Αναμένεται

Το καταξιωμένο δραματικό crime του HBO επιστρέφει 4 χρόνια μετά με τη νέα σεζόν που έχει τίτλο "Night Country". Ο 4ος κύκλος θα είναι ο πρώτος που δεν θα έχει τον δημιουργό της σειράς Nic Pizzolatto στην ομάδα παραγωγής και σεναρίου. Θα έχει όμως πρωταγωνίστρια την Jodie Foster. Το "True Detective" θα μας μεταφέρει στα σκοτεινά και ψυχρά περίχωρα του Ennis της Αλάσκας, όπου οκτώ άνδρες που εργάζονται στον αρκτικό ερευνητικό σταθμό Tsalal, εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος.

Βέβαια, δεν είναι μόνο 10 οι σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουν. Άλλους τίτλους που ανυπομονούνε να δούμε είναι και:

What We Do In The Shadows: 5ος Κύκλος (FX/Disney+)
The Witcher: 3ος Κύκλος (Netflix)
Reservation Dogs: 3ος Κύκλος (FX/Disney+)
Perry Mason: 2ος Κύκλος (ΗΒΟ/VodafoneTV)
Justified: City Primeval (FX/Disney+)

You: Ο Joe γίνεται καθηγητής Jonathan στο Λονδίνο και στην 4η Σεζόν γίνεται από θήτης... θήραμα