Το γράμμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη για τη διεθνή πορεία του Maestro συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
Το γράμμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη για τη διεθνή πορεία του Maestro συγκινεί

«Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία», έγραψε μεταξύ άλλων ο Παπακαλιάτης στην Καβογιάννη.

Μπορεί το Maestro να μπήκε στο Neflix Ελλάδας πριν μερικούς μήνες, όμως σε παγκόσμια κλίμακα το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε να προβάλλεται μόλις χθες.

Ο Χριστόφορος, έγραψε ένα γράμμα στο γούρι του, στη Μαρία Καβογιάννη σε αυτή την πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη διεθνή πορεία του δημιουργήματός του.

Και συνόδεψε το γράμμα αυτό προς την Μαρία με ένα βίντεό τους από τους Παξούς στο ξεκίνημα της δημιουργίας του Maestro όταν η Καβογιάννη ζητούσε με χιούμορ να έχει τη διεθνή καριέρα που εκείνος της υποσχέθηκε. Και να που το χιούμορ έγινε πραγματικότητα και όλοι περιμένουν πια τη δεύτερη σεζόν του Maestro.

Το γράμμα του Παπακαλιάτη στην Καβογιάννη

https://www.instagram.com/p/Cp51nybAjFD

«Γράμμα στη Μαρία.
Αγαπημένη μου Μαρία,

Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.

Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία.

Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.

Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!

Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.
Υ.Γ.

Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;
Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ
Χ.Π.

Μαζί με το νέο της look η Στεφανία Γουλιώτη μας έδωσε και το πρώτο πλάνο της εγκυμοσύνης της

Η απάντηση της Καβογιάννη στον Παπακαλιάτη

Κι αν το γράμμα του Παπακαλιάτη δεν σε συγκίνησε, η απάντηση της Μαρίας Καβογιάννη στον Μaestro της σίγουρα θα σε πείσει πως οι δύο αυτοί ηθοποιοί πέρα από μεγάλοι καλλιτέχνες είναι και μεγάλοι άνθρωποι.

«Χριστοφοράκο μου! Μόλις διάβασα το γραμματάκι σου και θέλω να σου πω πόσο ευτυχισμένη με έκανες που τήρησες την υπόσχεσή σου και μας ταξιδεέεις σε όλο τον κόσμο και που όλος ο κόσμος θα έχει την τύχη να δει αυτό το φως και τη γλύκα της ψυχής σου...

maria_kavogianni.JPG

Σε ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου... Είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου, με συγκινείςμ, με κάνεις χαρούμενη και περήφανη.. και ναι τα επεισοδιάκια μας τα διάβασα, είναι υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!!! Μην ανησυχείς δεν θα τα χάσω ποτέ! Ναι worldwide!!!!! Ξέρω! Σε αγαπώ μέχρι τον ουρανο και ακόμη πιο ψηλα», έγραψε η Μαρία Καβογιάννη.

Εννοείται πως και το υπόλοιπο cast του Maestro in blue όπως είναι πια ο διεθνής τίτλος της σειράς, σχολίασε το ποστ του Χριστόφορου και απολαμβάνουν όλοι μαζί τη διεθνή πορεία της σειράς του Mega που άνοιξε τα φτερά της παγκόσμια.

Τις ημέρες αυτές ο Παπακαλιάτης οργώνει τις ΗΠΑ μαζί με το Mestro του. Μάλιστα, βραβεύτηκε από την ελληνική ομογένεια σε ειδική τελετή που έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης και διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης και τον όμιλο Alter Ego Media στην οποία και ανήκει το Mega.

Τι περιμένουμε στη δεύτερη σεζόν του Maestro

Τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν αρχικά στην Αθήνα και μετά το Πάσχα θα υπάρξουν τα γυρίσματα στους Παξούς όπου και θα κορυφωθεί η δράση. Θα δούμε τον Ορέστη να γίνεται μπαμπάς από την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) και την Κλέλια να φεύγει για ένα διάστημα από τους Παξούς. Το μεγάλο ζήτημα παραμένει η δολοφονία του Χαράλαμπου και η διαδικασία συγκάλυψης που αφορά τους μισούς από τους ήρωές μας.

Και υπάρχει επίσης και το ερωτηματικό για το πως θα λειτουργήσει και ο Δημήτρης Κίτσος στην αρχή γιατί έχει ένα σκοτεινό κομμάτι το οποίο ακόμη δεν είχε αποκαλύψει, όπως είχε πει και σε συνέντευξή του. Ήταν προς το παρόν μία ωραία βιτρίνα η σχέση του με τη Κλέλια ως φοιτητής της Ιατρικής και με μεγάλες φιλοδοξίες για να γίνεια κάποια στιγμή σαν τον πατέρα της. Να αποκτήσει δόξα και χρήμα δηλαδή. Θα δούμε που θα χρησιμεύσει αυτή η αδίστακτη πλευρά του χαρακτήρα του.

Το πρώτο meeting Παπακαλιάτη για τον Maestro αποκάλυψε και το πρώτο spoiler