Μαζί με το νέο της look η Στεφανία Γουλιώτη μας έδωσε και το πρώτο πλάνο της εγκυμοσύνης της 

Μαζί με το νέο της look η Στεφανία Γουλιώτη μας έδωσε και το πρώτο πλάνο της εγκυμοσύνης της 

Η μεταμόρφωσή της Στεφανίας σε μαλλιά και σώμα για τα γυρίσματα του Maestro 2 μόλις ξεκίνησε και η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει plot twist από την αρχή.

Σε ένα αφιέρωμα του περιοδικού Vogue πριν από λίγους μήνες η Στεφανία Γουλιώτη ήταν στην κατηγορία των γυναικών που άφησαν το ξεχωριστό τους αποτύπωμα την προηγούμενη χρονιά στο θέατρο και την τηλεόραση, για αυτό και η παρουσία της στον Maestro έχει μία ξεχωριστή σημασία.

Μαζί με τις ωραίες αλλαγές στην επαγγελματική της ζωή, η Στεφανία έκανε και αλλαγές στην εμφάνισή της. Και μόλις μπήκε στην δράση με νέα μεταμόρφωση με την βοήθεια των ειδικών ως μέλλουσα μαμά λίγο πριν «φέρει» στον κόσμο το παιδί του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

https://www.instagram.com/p/CXGO98JLYDR

Τα νέα ginger μαλλιά

Η πρώτη αλλαγή που έκανε πριν λίγο καιρό η Στεφανία Γουλιώτη την οποία και διατήρησε καθώς της πηγαίνει πολύ και θα διατηρήσει στον Maestro 2,είναι τα φωτεινά ginger μαλλιά της. Πριν από λίγους μήνες την θυμόμαστε με τη γνωστή ξανθιά απόχρωση...

https://www.instagram.com/p/CXGPKvvLQBt

...αλλά αποφάσισε να κάνει μία πιο έντονη αλλαγή. Σα να εμπνεύστηκε και λίγο από τη φίλη της Σμαράγδα Καρύδη.

https://www.instagram.com/p/CmTxfMNI_yr

Μεταξύ προσωπικής ανανέωσης και νέων επαγγελματικών στόχων, ήρθε και η ολική μεταμόρφωση για τα πρώτα γυρίσματα του Maestro 2. Για την ακρίβεια, η σωματογλυπτική. Και χαρά στο κουράγιο της, γιατί κάθισε για αρκετή ώρα μέχρι να την ετοιμάσουν οι τεχνικοί των special εφέ για να δείχνει όσο φυσική γίνεται η κοιλιά της. Δείτε photo και video όπως το δημοσίευσε η ίδια στο Instagram. Προφανώς θα υπάρχουν κάποια πλάνα που πρέπει να φαίνεται αληθοφανές το γυμνό σώμα.

https://www.instagram.com/p/Cp0PWpIoiel

Αυτές τις ημέρες όμως αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται και ο ίδιος ο δημιουργός και μέλλων τηλεοπτικός μπαμπάς Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να κάνει μαζί της τις πρώτες κοινές τους σκηνές.

https://www.instagram.com/p/Cpt-QZLs7J_

Μάλιστα χθες βραβεύτηκε από την ελληνική ομογένεια σε ειδική τελετή που έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης και διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης και τον όμιλο Alter Ego Media στην οποία και ανήκει το Mega.