X-Files: Η αλήθεια βρίσκεται ακόμα εκεί έξω γιατί μάλλον ετοιμάζεται reboot

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
X-Files: Η αλήθεια βρίσκεται ακόμα εκεί έξω γιατί μάλλον ετοιμάζεται reboot

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Black Panther μάλλον ετοιμάζει reboot της περίφημης sci-fi σειράς X-Files.

"Mulder, η αλήθεια είναι εκεί έξω" λέει η ειδική πράκτορας του FBI, Dana Scully στο 17ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του "The X-Files". Και απ' ό,τι φαίνεται, ακόμα εκεί έξω είναι γιατί μάλλον ετοιμάζεται reboot.

Το Succession σπάει το ίδιο του το ρεκόρ - Σαρώνει στην TV μαζί με το Yellowjackets

https://www.instagram.com/p/ClmE-mQLyWc

The X-Files: Reboot και όχι συνέχεια

Τα 90s reboot μάλλον επιστρέφουν στη μόδα. Από τα νέα για reboot του "Gattaca", τώρα έχουμε X-Files. Ο Ryan Coogler, ο σκηνοθέτης των ταινιών "Black Panther" της Marvel, φέρεται να ετοιμάζει μια νέα εκδοχή της επιτυχημένης sci-fi τηλεοπτικής σειράς, με ένα διαφορετικό και ποικιλόμορφο cast.

Η ανακοίνωση έγινε από τον αρχικό δημιουργό της σειράς, Chris Carter, ο οποίος, σε συνέντευξη του που έδωσε με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της σειράς, είπε ότι μίλησε πρόσφατα με τον Coogler και κάλυψαν πολλές θέματα γι' αυτήν την ανανέωση.

Ο 36χρονος σκηνοθέτης, γνωστός και για το "Creed" και "Fruitvale Station", θα επαναφέρει τη διάσημη sci-fi σειρά στα πλαίσια της πενταετούς συμφωνίας του με την Walt Disney Television.

Ετοιμάσου για reboot του cult-classic Gattaca από το δίδυμο του πολυβραβευμένου Homeland

the-xfiles-02.jpg

Βέβαια, ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το reboot και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε πού θα προβληθεί. Ωστόσο, το Hulu δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο, μιας και το στούντιο 20th TV που είναι πίσω από την πρωτότυπη σειρά, δεν σχετίζεται πλέον με το αρχικό κανάλι προβολής του που ήταν το Fox μετά την εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney.

The X-Files: Εσύ θες να πιστέψεις;

Το "The X-Files", που προβλήθηκε αρχικά στο Fox από το 1993-2001 και αργότερα επέστρεψε ξανά για δύο ακόμη σεζόν το 2016 και το 2018, πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες σειρές επιστημονικής φαντασίας. Εξαιρετικά πρωτοποριακή, με ενδιαφέρουντα concept, περίπλοκες ιστορίες και απόκοσμη ατμόσφαιρα, δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τις τοπ στο είδος της. Ούτε τυχαίο το ότι από την πρώτη κιόλας σεζόν του, έγινε το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του Fox στις ΗΠΑ.

Το "The X-Files", πλέον άρρητα συνδεδεμένο με την ποπ κουλτούρα, ακολουθεί τους πράκτορες του FBI Dana Scully, που ενσάρκωσε η Gillian Anderson και Fox Mulder, που γνωρίσαμε από τον David Duchovny, καθώς ερευνούν ανεξήγητες παραφυσικές υποθέσεις.

Το The Night Agent κατακτάει το Netflix: Οι δύο πρωτιές έχουν αέρα αστυνομικό