Η Rosario Dawson ξαναγίνεται η Ahsoka για την πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά

Η Rosario Dawson ξαναγίνεται η Ahsoka για την πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά

Οι περιπέτειες της Ahsoka Tano έρχονται στις οθόνες μας με μία από τις Star Wars που περιμένουμε πώς και πώς.

Το σύμπαν του Star Wars ετοιμάζεται να επεκταθεί λίγο ακόμα και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες standalone σειρές του, το "Ahsoka". έχει πλέον ολοκαίνουργιο trailer.

ahsoka-poster.jpg

Ahsoka: Κάτι έρχεται, κάτι σκοτεινό

Όπως ακριβώς και το "The Mandalorian", έτσι και το "Ahsoka" έρχεται από τους Jon Favreau και Dave Filoni. Λειτουργώντας ως δεύτερο spin-off μετά το "Book of Boba Fett", η σειρά λαμβάνει χώρα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, δηλαδή μετά το "Return of the Jedi" του 1983.

Το πρώτο trailer της σειράς αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στο Star Wars Celebration, την γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο για το σύμπαν του Star Wars.

Mandalorian Strikes Back: Mando, Baby Yoda, Force και όλα όσα πρέπει να περιμένουμε

Πιο νωρίς απ' ό,σο νομίζαμε η Ahsoka

Αν δεν θυμάσαι τον χαρακτήρα, η Ahsoka μας πρωτοεμφανίστηκε στην animation ταινία "Star Wars: The Clone Wars". Η Ahsoka ήταν μαθητευόμενη του Anakin Skywalker πριν αυτός γυρίσει στην Σκοτεινή Πλευρά και γίνει Darth Vader, όπως είδαμε στην τηλεοπτική animated σειρά Clone Wars που ακολούθησε την ταινία. Έκτοτε έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του σύμπαντος του Star Wars. Εμφανίστηκε στο "Star Wars Rebels" (με φωνή της Ashley Eckstein και το 2020 την είδαμε στο "The Mandalorian" να την ενσαρκώνει η Rosario Dawson.

Στο cast επίσης έχουμε τους Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Ray Stevenson ως Baylan, David Tennant ως Huyang, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker. Γνωρίζουμε επίσης πως οι χαρακτήρες των Chopper και Grand Admiral Thrawn πρόκειται να κάνουν και αυτοί την εμφάνισή τους.

Η live-action σειρά της Ahsoka αναμένεται στο Disney+ τον Αύγουστο που μας έρχεται.

Οι 10 μεγαλύτερες και πιο καυτές τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε το 2023