Sex/Life και Netflix ρίχνουν άκυρο στη σχέση τους και μάλλον καλά έκαναν

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Sex/Life και Netflix ρίχνουν άκυρο στη σχέση τους και μάλλον καλά έκαναν

© 2023 Netflix, Inc.

Το Netflix έριξε το τσεκούρι του μετά τη δεύτερη σεζόν του Sex/Life και έληξε αυτή τη σύντομη σχέση.

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την ακύρωση της ερωτικής δραματικής σειράς "Sex/Life" μετά την προβολή δύο σεζόν. Η απόφαση για το τέλος της σειράς ήρθε πέντε εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου, η οποία είχε έξι επεισόδια, σε σχέση με τα οκτώ επεισόδια του πρώτου.

Τι μας λέει το top 10 του Netflix με τις πρωτιές των Murder Mystery 2 και Night Agent

Παρόλο που η δεύτερη σεζόν παρείχε ένα τέλος στην ιστορία με τον χαρακτήρα της Sarah Shahi, Billie, να επανενώνεται με τον πρώην της, Brad (Adam Demos), και να παντρεύεται σε μια παραλία, η showrunner της σειράς, Stacy Rukeyser, δήλωσε ότι δεν έβλεπε το τελευταίο επεισόδιο ως το τέλος του "Sex/Life".

Sex/Life & Netflix: Μία σχέση που έπρεπε να λήξει

"Το επεισόδιο δεν προοριζόταν ποτέ να είναι το φινάλε της σειράς, αυτό είναι σίγουρο", είχε δηλώσει η Rukeyser στο THR μια εβδομάδα μετά την επιστροφή της σειράς. "Ξέρω ότι υπάρχουν πάντα περισσότερες ιστορίες για να ειπωθούν με αυτούς τους χαρακτήρες στο σύμπαν του Sex/Life, και ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να πούμε αυτές τις ιστορίες. Ήταν σημαντικό να φτάσουμε σε ένα ουσιαστικό σημείο με κάθε χαρακτήρα αυτή τη σεζόν".

Η Shahi δήλωσε επίσης σε συνέντευξη στο podcast ότι αισθάνθηκε ότι στη δεύτερη σεζόν "δεν είχε την υποστήριξη" που είχε στην πρώτη. "Έγινε ένα πολύ διαφορετικό πράγμα για μένα, και δεν φοβάμαι να το πω αυτό", είπε στο Not Skinny But Not Fat. Πάλεψα με το υλικό. … Θέλω να πω, δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω για το Netflix τώρα που τα είπα όλα αυτά. Απλά δεν μπορώ να πω ψέματα".

Sex/Life: Όχι ότι δεν το περιμέναμε κιόλας

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Netflix, η δεύτερη σεζόν του Sex/Life συγκέντρωσε 126,8 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης παγκοσμίως από τις 2 έως τις 26 Μαρτίου, προτού πέσει εκτός των 10 κορυφαίων αγγλόφωνων σειρών της πλατφόρμας. Αυτό είναι περίπου 45% λιγότερο από τις 232,79 εκατομμύρια ώρες σε παρόμοιο χρονικό διάστημα με την πρώτη σεζόν (το Netflix άρχισε να δημοσιεύει δημόσια τις λίστες με τις 10 καλύτερες σειρές την εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του Sex/Life).

Δράση, μυστήριο και blockbuster-ιές: Τα 6 trailer που μας τρέλαναν αυτήν την εβδομάδα

Εκτός από τις μετρήσεις όμως, ούτε ο κόσμος φάνηκε να μένει ικανοποιημένος από τη 2η σεζόν του "Sex/Lief". "Και τα 6 επεισόδια ήταν κατώτερα των προσδοκιών, άβολα και σε πολλά σημεία από 90s βγαλμένα -όσο κι αν ήθελε η σειρά να ενταχθεί στο σήμερα κάνοντας κατάχρηση της λέξης social media." είχαμε γράψει χαρακτηριστικά.

"Ο πολυαναμενόμενος κύκλος που περιμέναμε 1,5 χρόνο, ήταν τελικά κάτι που έχει διάρκεια σε όφελος όσο μια κονσέρβα μετά το άνοιγμα. Κάτι που αρκετές φορές έμοιαζε με κακιά απομίμηση του SATC. Και σε αντίθεση με τη Sarah Jessica Parker που έθετε «εκείνα» τα ερωτήματα στα 90s, η σειρά με τη Sarah Sahi άφησε πολλά ερωτηματικά: γιατί; (Μέχρι και σωσία Kim Cattrall είδαμε, κλάμα από τα γέλια)."

Διαβάστε την άποψή μας για την 2η σεζόν του "Sex/Life":

Η 2η σεζόν του Sex/life & γιατί έπρεπε να μας αφήσουν στο «διαβάστηκε» (6ο επεισόδιο στο 17:41)