Δράση, μυστήριο και blockbuster-ιές: Τα 6 trailer που μας τρέλαναν αυτήν την εβδομάδα

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Δράση, μυστήριο και blockbuster-ιές: Τα 6 trailer που μας τρέλαναν αυτήν την εβδομάδα

Marvel και DC, κωμωδία και μυστήριο, τα 6 πιο hot trailer της εβδομάδας τα έχουν όλα! Πάτα play, μάρκαρε ημερολόγια και απόλαυσε τα trailer από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες.

Αν αγαπάς κι εσύ τα blockbuster και λατρεύεις τα trailer, μην ψάχνεις άλλο. Σου μαζέψαμε τα 6 πιο καυτά νέα trailer που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα: από υπερηρωικά blockbuster γεμάτα δράση μέχρι μυστήριο και έγκλημα, αυτή η λίστα έχει κάτι για όλους.

Τι μας λέει το top 10 του Netflix με τις πρωτιές των Murder Mystery 2 και Night Agent

Φέρε ποπ-κορν και ετοιμάσου για έναν θεαματικό χορό από trailer. Μάρκαρε ημερολόγια και σημείωσε τις blockbuster-ιές που θα δεις στους κινηματογράφους.

Πάτα play και δες τα 6 πιο hot trailer της εβδομάδας

Η Rosario Dawson ξαναγίνεται η Ahsoka για την πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά

Secret Invasion

Η 9η σειρά του MCU έχει νέο trailer και εκτός από τον Samuel L. Jackson στον ρόλο του Nick Fury, έχεις επίσης την Cobie Smulders ως Maria Hill, τον Don Cheadle ως James Rhodes (War Machine) και τον Ben Mendelsohn ως Talos. Στο "Secret Invasion" επίσης θα δούμε για πρώτη φορά τους Emilia Clarke, Olivia Colman και Kingsley Ben-Adir.

Η κατασκοπευτική μίνι σειρά της Marvel, που θα έρθει στην πλατφόρμα του Disney+ στις 21 Ιουνίου, ακολουθεί τον Nick Fury και τους συμμάχους του, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν την εισβολή των Skrull στην Γη. Δημιουργός της σειράς ο Kyle Bradstreet, που γνωρίσαμε μέσα από τη σεναριογραφική ομάδα του "Mr. Robot".

Blue Beetle

Η επερχόμενη υπερηρωική ταινία της DC, που αρχικά προοριζόταν για το HBO Max, έχει πρωταγωνιστή τον πρώτο Λατίνο υπερήρωα της DC Comics και τον ενσαρκώνει ο Xolo Maridueña του "Cobra Kai". Η ταινία σκηνοθετείται από τον Πουερτορικανό Angel Manuel Soto (3η του ταινία μεγάλου μήκους).

Το "Blue Beetle", η 14η προσθήκη στο DCEU, είναι από τις ταινίες που είχαν ήδη γυριστεί όταν ανακοινώθηκε ότι η DC θα πατήσει κουμπί για να ξεχάσει ό,τι έχει βγάλει μέχρι στιγμής και θα αρχίσει να χτίζει το νέο κινηματογραφικό της σύμπαν (DCU) με τον James Gunn και τον Peter Safran.

Barbie

Έχουμε το πρώτο trailer για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς με την Margot Robbie στον ρόλο της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο. Η ταινία "Barbie" έρχεται από την Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird), η οποία συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Noah Baumbach (Marriage Story, The Squid and the Whale).

Εκτός από την Robbie, στο cast έχουμε τους Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Will Ferrell και Dua Lipa, με το longline να γράφει "Το να ζεις στη χώρα της Μπάρμπι είναι σαν να είσαι ένα τέλειο ον σε ένα τέλειο μέρος. Εκτός κι αν περνάς μια υπαρξιακή κρίση. Ή αν είσαι ένας Κεν."

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Η ιστορία του Miles Morales δεν τελείωσε και ο ιστός του Spider Verse θα επεκταθεί και σε μία ακόμη ταινία. Το "Across the Spider-Verse" είναι sequel του "Into the Spider-Verse" του 2018, ένα από τα πιο επιτυχημένα υπερηρωικά φιλμ (ταινία-έκπληξη όταν βγήκε), κερδίζοντας κοινό και κριτικούς, αλλά και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων με το μοναδικό του σχέδιο και την απολαυστική του ιστορία.

Μετά την επανασύνδεση του Miles Morales με την Gwen Stacy, ο μόνιμος και φιλικός Spider-Man της γειτονιάς του Μπρούκλιν εκτοξεύεται σε όλο το Πολυσύμπαν, όπου συναντά μια ομάδα από Spider-People επιφορτισμένη με την προστασία της ίδιας της ύπαρξής του. Αλλά όταν οι ήρωες συγκρούονται για το πώς να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τις άλλες Αράχνες και πρέπει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας, ώστε να μπορέσει να σώσει τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Μία από τις -δικαίως- fan favorite υπερηρωικές ομάδες της Marvel, οι Φύλακες του Γαλαξία θα έρθουν με την τρίτη τους ταινία, η οποία πολύ πιθανόν να σηματοδοτήσει και το τέλος τους (έτσι όπως τους ξέρουμε μέχρι τώρα τουλάχιστον). Στο τιμόνι σκηνοθεσίας επιστρέφει ο James Gunn των προηγούμενων δύο ταινιών, για μία τελευταία φορά αφού πλέον έχει αναλάβει τα ηνία των ταινιών της DC. Αν με αυτή την ταινία, οι Guardians και ο Gunn μάς πουν αντίο, τότε θα το κάνουν με κέφι, χρώμα και θόρυβο, και σίγουρα θέλουμε να το δούμε.

Hypnotic

Ένας ντετέκτιβ εμπλέκεται σε ένα μυστήριο που αφορά την αγνοούμενη κόρη του και ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα, ενώ ερευνά μια σειρά από εγκλήματα που μπερδεύουν την πραγματικότητα.

Το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου έρχεται από τον Robert Rodriguez (Machette, Planet Terror, Grindhoue, Sin City), του οποίου είναι επίσης συν-σεναριογράφος και παραγωγός. Ο Ben Affleck πρωταγωνιστεί ως Daniel Rourke, πλάι στους Alice Braga, William Fichtner, Jeff Fahey, Kelly Frye, JD Pardo και Hala Finley.

That's a wrap! Joker και Harley Quinn ποζάρουν σοβαροί και ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του Joker 2

UPDATE: Ahsoka

Το σύμπαν του Star Wars ετοιμάζεται να επεκταθεί λίγο ακόμα και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες standalone σειρές του, το "Ahsoka". έχει πλέον ολοκαίνουργιο trailer.