Tiny Beautiful Things:Αναπολογητική και ειλικρινής σειρά, όπως και οι πρωταγωνιστές της [Συνέντευξη]

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Tiny Beautiful Things:Αναπολογητική και ειλικρινής σειρά, όπως και οι πρωταγωνιστές της [Συνέντευξη]

Disney+

Η πρωταγωνίστρια και το βασικό cast του Tiny Beautiful Things μιλούν για τη σημασία του να είσαι άνθρωπος σε μια απόλυτα ανθρώπινη σειρά [Αποκλειστικό].

Το cast της σειράς "Tiny Beautiful Things" βρέθηκε στη χειμερινή περιοδεία τύπου της TCA (Television Critics Assossiation) δίνοντας το παρών σαν ένας από τους ολόφρεσκους τίτλους του Hulu που παγκοσμίως διανέμεται από το Disney+.

Η Rosario Dawson ξαναγίνεται η Ahsoka για την πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά

Tiny Beautiful Things: Πώς να δώσεις συμβουλές όταν δεν ξέρεις και εσύ τι να ακολουθήσεις;

Η νέα δραματική κομεντί έχει στο επίκεντρο την Clare, μια συγγραφέα που χωρίς να το θέλει, αναλαμβάνει μια στήλη με συμβουλές και γίνεται η επιτυχημένη Dear Sugar, μια ανώνυμη και σεβαστή αρθρογράφος που οι συμβουλές της φαίνεται να πιάνουν, ενώ στην πραγματικότητα δική της ζωή καταρρέει.

Star Wars Celebration: Έρχονται 3 νέες ταινίες Star Wars και δεν είμαστε καλά

Tiny Beautiful Things: Το να είσαι σπασμένος είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσεις

Στη χειμερινή TCA λοιπόν, οι πρωταγωνιστές Kathryn Hahn, Quentin Plair και Sarah Pidgeon, μίλησαν για την εμπειρία τους, για τις απαιτητικές σκηνές και το πώς εξέλαβαν οι ίδιοι την ειλικρίνεια του "Tiny Beautiful Things".

Kathryn, πώς αναμειχθήκατε με αυτό το project; Είχατε διαβάσει το έργο της Cheryl Strayed πριν υπογράψετε για τον ρόλο της Clare;

Kathryn Hahn: Ήμουν φανατική θαυμάστρια του Wild [των απομνημονευμάτων της Cheryl Strayed του 2012], αλλά δεν είχα διαβάσει ποτέ το Tiny Beautiful Things πριν έρθει αυτό το project. Διάβασα τον πιλότο της [δημιουργού/εκτελεστικής παραγωγού του Tiny Beautiful Things] Liz Tigelaar, ο οποίος ήταν τόσο καταπληκτικός και με συγκίνησε πραγματικά. Και στη συνέχεια, όταν διάβασα το αρχικό υλικό, αυτό ήταν απλά για ερωτήσεις και απαντήσεις για μένα. Η Liz έβαλε την καρδιά της σε αυτήν την προσαρμογή. Συγκινήθηκα απίστευτα όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στο project.

Sarah, παίζεις τον ρόλο της Κλερ στα νεανικά της χρόνια. Πώς συνεργαστήκατε με την Kathryn για να δημιουργήσετε έναν ενιαίο χαρακτήρα για τη σειρά;

Sarah Pidgeon: Ήμουν τυχερή που μπόρεσα να πάω στο πλατό και να δω την Kathryn να ενσαρκώνει την Clare. Ήταν λίγο ζαβολιά από πολλές απόψειςτο να βλέπω αυτό το απίστευτο ταλέντο να είναι αυτός ο χαρακτήρας. Είχαμε επίσης μερικά workshop όπου μπορέσαμε να βρούμε αυτόν τον δεσμό και αυτόν τον παλμό της καρδιάς και στις δύο μέσα μας. Το κάναμε αυτό ανακαλώντας πολλές αναμνήσεις και απλά με το να σκεφτόμαστε τον χαρακτήρα και το πού βρίσκεται σε αυτά τα διαφορετικά σημεία της ζωής της. Εξετάσαμε τις εμπειρίες που βλέπεις την Κλερ να ζει και βλέπεις να της μένουν πραγματικά. Η Kathryn φρόντισε να με ενθαρρύνει ότι η καρδιά μου είναι η ίδια καρδιά που χτυπάει μέσα της.

Πώς θα περιγράφατε την εμπειρία σας από την ενσάρκωση της Κλερ; Ποιες είναι οι προκλήσεις για να μπείτε στη νοοτροπία ενός χαρακτήρα που αγωνίζεται;

Kathryn Hahn: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ξέρετε, αυτό το συγκεκριμένο "πουλί" ήταν ενδιαφέρον γιατί πολλά από τα δύσκολα, δύσκολα, δύσκολα πράγματα έπρεπε να τα παίξει η Σάρα, οπότε πολλά από αυτά είναι απλώς μνήμη. Είχα έναν κυριολεκτικό νεότερο εαυτό που βίωσε αυτά τα πράγματα, οπότε είχα αυτό το ενδιαφέρον χάσμα όπου κάποιος άλλος βίωσε αυτά τα πράγματα πριν από μένα. Το ίδιο συνέβη και με την Σάρα, υποθέτω, επειδή ο νεότερος εαυτός μου δεν είχε ιδέα τι ερχόταν.

Πώς θα περιγράφατε τη σχέση της Σάρας με τον σύζυγό της, τον Ντάνι; Ως ηθοποιοί, τι μάθατε από τη συνεργασία σας στα γυρίσματα;

Kathryn Hahn: Ο Quentin, που υποδύεται υπέροχα τον σύζυγό μου, και εγώ έχουμε το δικό μας ταξίδι μαζί σε αυτήν την ιστορία. Είναι πολύ οικείο και πολύ επώδυνο για τα ζευγάρια που είναι μαζί για αρκετό καιρό- ζευγάρια που έχουν ελπίδες. Αυτό ήταν το δικό του πράγμα που έπρεπε να βρούμε και εμείς μαζί. Ως ηθοποιός, υποθέτω ότι δεν είμαι από εκείνες που μπορούν εύκολα να διαχωριστούν ή να αφήσουν τα πάντα στην πόρτα. Για μένα όλα διαχέονται με έναν όμορφο τρόπο. Η ζωή μου είναι η ζωή μου. Κάθε μέρα είναι μια μέρα στη ζωή μου. Και, έτσι, μαθαίνεις κάτι από ό,τι κάνεις. Αυτό ήταν μια όμορφη εμπειρία μάθησης, σίγουρα.

Οι σκηνές συμβουλευτικής γάμου μοιάζουν πολύ αληθινές. Πώς ήταν όταν τις γυρίζατε;

Quentin Plair: Θυμάμαι μια συγκεκριμένη στιγμή όταν κάναμε τη συμβουλευτική γάμου. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι ήταν, αλλά η Kathryn είναι τόσο καλή στον αυτοσχεδιασμό και είπε κάτι επειδή συνεχώς μπέρδευα μια συγκεκριμένη λέξη. Ντράπηκα πολύ στην πραγματική ζωή με αυτό που είπε, αλλά νομίζω ότι ήταν επειδή ήμουν ήδη σε τόσο ευάλωτη θέση. Προσωπικά δεν έχω πάει σε ψυχολόγο. Δεν είχα αυτήν την εμπειρία. Αλλά το να το περάσω αυτό [στο πλατό] και να μιλήσω για αυτά τα πράγματα με ένα άτομο που δεν γνωρίζω πραγματικά, είναι ευάλωτο. Οπότε, αν προσθέσουμε και κάτι μικρό σε αυτό, τότε πραγματικά με έκανε να ντραπώ. Όντως επηρεάστηκα. Νομίζω ότι είχαμε αυτήν τη μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας. Προφανώς, αγαπιόμαστε πολύ εκτός οθόνης. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά όταν ήμασταν σε αυτές τις σκηνές, αισθανόμασταν σαν να ήταν αληθινό. Θυμάμαι μάλιστα ότι γινόμουν λίγο απότομος με τον σκηνοθέτη επειδή ήμουν μέσα στη συγκίνηση αυτού που περνούσαμε. Ήταν πολύ ευάλωτο και πολύ συγκινητικό. Ήταν όλα αυτά που θέλεις να νιώθεις αν πραγματικά έχεις επενδύσει σε αυτήν την τέχνη.

Kathryn Hahn: Αυτές οι σκηνές θεραπείας ήταν διασκεδαστικές γιατί μπορέσαμε να εξερευνήσουμε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα. Αλλά κάναμε και ο ένας τον άλλον να γελάσει.

Quentin Plair: Ναι, το έκανες.

Kathryn Hahn: Πολύ!

Στις πρόβες, ζητήθηκε από τους ηθοποιούς να φέρουν το δικό τους "χάος" σε αυτούς τους ρόλους. Τι ακριβώς περιελάμβανε αυτό;

Kathryn Hahn: Πώς να το περιγράψω αυτό; Ως ηθοποιός, αυτό που έχεις είναι το σενάριο. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Και το μόνο που έχεις είναι σε αυτές τις σελίδες. Δεν χρειάζεται να βγεις έξω από αυτό, οπότε το μόνο που χρειαζόμουν ήταν αυτές οι σελίδες. Ό,τι μου έφερνε στο μυαλό ή ό,τι μου προκαλούσε ή ό,τι συνδέσεις είχα, ήταν μέσα σε αυτές τις σελίδες. Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο στον πλανήτη που να εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, ο οποίος να λέει ότι δεν είναι σκατά. Νομίζω ότι είναι μια εξελισσόμενη διαδικασία, το να είσαι άνθρωπος. Νομίζω ότι πάντα προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Νομίζω ότι αυτή είναι η ομορφιά σε όλους αυτούς τους ρόλους που είχα την τύχη να παίξω, ότι είναι αυτό το ταξίδι που κάνουμε όλοι μας. Το σημείο που μου αρέσει να βρίσκομαι ως ηθοποιός είναι αυτό το ενδιάμεσο σημείο ανάμεσα που έχεις μια πίεση στον λαιμό σου και λες "Θα φέρει κλάμα ή γέλιο;". Αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος ως ηθοποιός. Λέτε "χάος", αλλά για μένα, αυτό είναι απλά το να είσαι άνθρωπος. Και, ναι, αυτό είναι το αγαπημένο μου είδος.

Kathryn, πώς θα περιγράφατε τη σχέση σας με την τηλεόραση σήμερα; Τι σημαίνει για εσάς να συμμετέχετε σε μια σειρά όπως το Tiny Beautiful Things;

Kathryn Hahn: Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερη ευγνωμοσύνη νιώθω, τόσο πιο πεινασμένη νιώθω και τόσο πιο αναζωογονημένη νιώθω από αυτό το μέσο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται. Η τηλεόραση μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αστεία, διαφωτιστική και δυνατή με με κάθε τρόπο, με διαφορετικά είδη φωνών και αφηγητών - πιο σημαντικό ακόμα και από τις ερμηνείες. Γι' αυτό νιώθω σούπερ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία, αυτήν την εποχή, σε αυτό το μέσο. Ναι. Το λατρεύω.

Tiny-Beautiful-Things-disney-plus.jpg

Disney+