The Morning Show και Severance: Μία από τις δύο σειρές έχει παρασκήνιο, αλλά όχι αυτή που νομίζεις

The Morning Show και Severance: Μία από τις δύο σειρές έχει παρασκήνιο, αλλά όχι αυτή που νομίζεις
© 2021 Apple Inc.

TV catch-up: Καλά τα νέα για το The Morning Show, περίεργα για το Severance. Τι να περιμένουμε από τις δύο επιτυχημένες σειρές του AppleTV+.

Το AppleTV+ εμπλουτίζει συνεχώς το νέο του περιεχόμενο με νέες παραγωγές και ευτυχώς για εμάς τα tv-junkies, ανανεώνει αυτές που πρέπει. "The Morning Show" και "Severance" έχουν καλά νέα, αλλά μία από αυτές τις σειρές έχει ήδη παρασκήνια. Και όχι, δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς.

Μην ανησυχείς για το cliffhanger του The Diplomat, θα μάθεις τη συνέχεια… σίγουρα

Τα καλά νέα του "The Morning Show"

Πολύ καλά τα νέα για τους θεατές του "The Morning Show", αφού η streaming πλατφόρμα της Apple ανακοίνωσε πως η 3η σεζόν της σειράς θα επιστρέψει το φθινόπωρο. Όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη ανανέωσε το τηλεοπτικό της δράμα για έναν ακόμα κύκλο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα βέβαια για να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα έρθει ο τέταρτος κύκλος (ή ακόμα και αν θα είναι ο τελευταίος), αλλά το γεγονός πως ήδη πήρε πράσινο φως πριν την προβολή του τρίτου, μας λέει πως σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις για τους χαρακτήρες που ψάχνουν απεγνωσμένα να δουν πώς θα κινηθούν για να πάρουν την αναγνώριση που τόσο έχουν ανάγκη και πώς να κινηθούν στην διάσημη πρωινή εκπομπή μέσα στον πανικό της πολιτικής ορθότητας και των απανωτών #metoo περιστατικών.

https://www.instagram.com/p/CbQLt-0prmV

Το "The Morning Show" έχει ένα all-star cast, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να κατέχουν οι Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell και Billy Crudup, με τον τελευταίο μάλιστα να λαμβάνει και Emmy Β' Αντρικού.

Η δραματική σειρά προσφέρει μια ματιά στις ζωές εκείνων που παράγουν τις πρωινές ειδήσεις της Αμερικής, παρουσιάζοντας τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, μεταφέροντάς μας στα παρασκήνια μιας καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής. Μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο άντρας συμπαρουσιαστής του εκπομπής αναγκάζεται να αποχωρήσει. Οι πτυχές του κινήματος #MeToo εξετάζονται από πολλαπλές οπτικές γωνίες, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την εν λόγω παραβατική συμπεριφορά.

Άρωμα Breaking Bad θα έχει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα την θέλουμε ακόμα περισσότερο

Τα περίεργα νέα του Severance

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι η σειρά με τα παρασκήνια θα έχει όντως κάποιο παρασκήνιο, το "Severance" μάς την έσκασε από τα αριστερά. Η επιτυχημένη σειρά του AppleTV+ που στο ντεμπούτο της απέσπασε 14 υποψηφιότητες για Emmy, 3 για Χρυσές Σφαίρες, και όταν προβλήθηκε μπήκε σε όλες τις τοπ λίστες για τις καλύτερες σειρές της χρονιάς, έχει πάρει και αυτή πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως η συνέχεια του καθηλωτικού sci-fi θρίλερ ίσως να αργήσει να έρθει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck News, η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς αντιμετωπίζει "σημαντικές καθυστερήσεις" λόγω των συγκρούσεων μεταξύ των showrunner Dan Erickson και Mark Friedman.

https://www.instagram.com/p/CpIwz1Lpr79

Όπως αναφέρει το μέσο, ο Erickson, ένας πρωτοεμφανιζόμενος δημιουργός σειράς που έγραψε το πιλοτικό επεισόδιο του "Severance", και ο Friedman, ένας έμπειρος σεναριογράφος-παραγωγός του οποίου οι αμέτρητες πιστώσεις περιλαμβάνουν το Dispatches From Elsewhere του AMC και το Wayward Pines του Fox, "κατέληξαν να μισούν ο ένας τον άλλον" πριν καν ολοκληρωθεί η παραγωγή της 1ης σεζόν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα "τοξικό" εργασιακό περιβάλλον. Ο Friedman φέρεται να σκόπευε να αποχωρήσει πριν από τη 2η σεζόν, αλλά ο συνάδελφός του EP/σκηνοθέτης Ben Stiller, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του το 2014 στην ταινία "Night at the Museum: Secret of the Tomb", τον έπεισε να επιστρέψει αφού δεν κατάφερε να βρει κάποιον να τον αντικαταστήσει.

Black Mirror: Το trailer της 6ης σεζόν είναι όσο σκοτεινό θες για να ξαναστοιχειώσει την οθόνη σου

Τα προβλήματα με το σενάριο καθώς και το αυξανόμενο budget ανά επεισόδιο, λέγεται επίσης ότι αποτελούν πρόβλημα, με τον δημιουργό του "House of Cards", Beau Willimon, να έρχεται αθόρυβα για να βοηθήσει στη 2η σεζόν (και μετά).

Βέβαια, ο Ben Stiller που τελεί χρέη σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού για τη σειρά του AppleTV+, είπε στο Twitter ότι "Είμαστε στο ίδιο πραγματικά αργό πρόγραμμα που είχαμε πάντα. Την ίδια ημερομηνία προβολής που είχαμε πάντα. Αγαπάμε τους θαυμαστές μας και ο ένας τον άλλον και όλοι μας απλά δουλεύουμε για να κάνουμε τη σειρά όσο το δυνατόν καλύτερη".