Black Mirror: Το trailer της 6ης σεζόν είναι όσο σκοτεινό θες για να ξαναστοιχειώσει την οθόνη σου

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Black Mirror: Το trailer της 6ης σεζόν είναι όσο σκοτεινό θες για να ξαναστοιχειώσει την οθόνη σου

© 2023 Netflix, Inc.

Salma Hayek Pinault, Aaron Paul και πολλοί άλλοι στο σκοτεινό νέο trailer της 6ης σεζόν του Black Mirror που έρχεται αυτό το καλοκαίρι.

Black Mirror: Η πιο σκοτεινή και επίπονα αληθινή σειρά που βλέπει τον κόσμο του σήμερα και μας λέει πού μπορεί να φτάσει το αύριο, ένα αύριο που φαίνεται να μην είναι και τόσο μακριά, έχει νέο cast, ολοκαίνουργιο trailer και φτάνει στο Netflix αυτό το καλοκαίρι.

Στα ύψη το hype για τον Henry Cavill και ο φόβος για τον Witcher στο νέο trailer του Netflix

Το Black Mirror μας προειδοποίησε. Έρχεται η 6η σεζόν.

"Αναρωτιόσασταν. Περιμένατε. Σας προειδοποίησαν. Η έκτη σεζόν του Black Mirror του Charlie Brooker ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. Η πιο απρόβλεπτη, αταξινόμητη και απροσδόκητη σεζόν φτάνει τον Ιούνιο στο NETFLIX.", γράφει η επίσημη περιγραφή του σκοτεινού νέο trailer και εμείς ετοιμαζόμαστε για μια νέα, σκοτεινή και σίγουρα μοναδική τηλεοπτική εμπειρία που θα έρθει τον Ιούνιο στη μικρή μας οθόνη.

Η επιτυχημένη και πολυβραβευμένη δυστοπική ανθολογική σειρά (πλέον) του Netflix που έχει γίνει fan-favorite από τότε που προβλήθηκε το 2011 στο Channel 4, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 5 σεζόν (οι 2 πρώτες ήταν του Channel 4 πριν πάρει τη σειρά το Netflix), ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, μία διαδραστική ταινία και 6 βραβεία Emmy, μεταξύ αυτών και για καλύτερο σενάριο για τα επεισόδια "USS Callister" και "San Junipero".

Ο Charlie Brooker, ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, έχει υποσχεθεί ότι η 6η σεζόν θα περιλαμβάνει εκπλήξεις, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έσπασε και κάποιους από τους δικούς του κανόνες για τον νέο κύκλο. Αν και κάθε επεισόδιο του "Black Mirror" είναι συνήθως μια αυτόνομη ιστορία, ο Brooker έχει δηλώσει ότι αυτή η σεζόν θα ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο.

Ενώ θα εξακολουθεί να παραμένει πιστή στις ρίζες και στον τόνο της, ο Brooker λέει ότι η 6η σεζόν διαθέτει "τρελές διακυμάνσεις και περισσότερη ποικιλία" από τις προηγούμενες σεζόν. "Πάντα ένιωθα ότι το 'Black Mirror' πρέπει να περιλαμβάνει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσουν συνεχώς τους ανθρώπους (και εμένα), αλλιώς ποιο είναι το νόημα;" είχε δηλώσει ο Brooker. "Θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να επανεφεύρει συνεχώς τον εαυτό της."

black-mirror-season-6-poster.jpg

© 2023 Netflix, Inc.

Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

Black Mirror 6: Τι να περιμένουμε

Αυτή η σεζόν διαθέτει και αυτή ένα all-star cast με τους Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

Η παραγωγή φαίνεται να είναι αισθητά υψηλότερη και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού αυτή είναι η πρώτη σεζόν που έρχεται από τη νέα εταιρεία παραγωγής του Brooker και της μακροχρόνιας συνεργάτιδάς του, Annabel Jones, Broke & Bones. Η Bisha K. Ali, η showrunner του "Ms. Marvel", είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός της 6ης σεζόν, μαζί με τους Brooker, Jones και Jessica Rhoades.

Το teaser της σεζόν υπόσχεται ακριβώς αυτό που περιμένουμε από μια σεζόν του "Black Mirror": δυσλειτουργικότητα, σκοτάδι, δυστοπία. Σε ένα νεύμα προς τους θαυμαστές της σειράς, ο Brooker πρόσθεσε: "Ανυπομονώ για τον κόσμο να το παρακολουθήσει όλο και ελπίζω να το απολαύσει - ειδικά τα κομμάτια που δεν θα έπρεπε".

Το "Black Mirror" ήταν πάντα μια πρωτοποριακή σειρά που αμφισβητούσε τις αντιλήψεις μας για την τεχνολογία και το μέλλον. Με κάθε επεισόδιο να διαθέτει μια μοναδική ιστορία, αυτή η σεζόν υπόσχεται να είναι άλλη μια αξέχαστη βόλτα που θα διευρύνει τα όρια του τι πιστεύουμε ότι είναι δυνατό.

Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, ήρθε επιτέλους η ώρα να βουτήξουμε ξανά στον διεστραμμένο κόσμο του "Black Mirror" και να δούμε τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον που δεν θέλουμε να έχουμε, αλλά που και πάλι προς τα εκεί βαδίζουμε.

Οι βάμπιροι δεν θα φύγουν ποτέ: Twilight σειρά μάλλον στα σκαριά