Μην ανησυχείς για το cliffhanger του The Diplomat, θα μάθεις τη συνέχεια… σίγουρα

Μην ανησυχείς για το cliffhanger του The Diplomat, θα μάθεις τη συνέχεια… σίγουρα

© 2023 Netflix, Inc.

Η νέα επιτυχία του Netflix ακούει στο όνομα The Diplomat και οι fans έχουν ήδη μιλήσει. Γι' αυτό πήρε πράσινο φως για συνέχεια.

Το Netflix όταν ξέρει πώς να ακούει το κοινό του, ξέρει και τι να κάνει με το περιεχόμενό του. Γι' αυτό και ανανέωσε το πολιτικό δράμα "The Diplomat" μόλις μιάμιση εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του.

the-diplomat-poster-season-1.jpg

Black Mirror: Το trailer της 6ης σεζόν είναι όσο σκοτεινό θες για να ξαναστοιχειώσει την οθόνη σου

Το cliffhanger του The Diplomat δεν θα μείνει έτσι

Δεν τα πηγαίνει και άσχημα το Netflix τον τελευταίο καιρό από άποψη περιεχομένου, γι' αυτό και βλέπει τους συνδρομητές του να ξαναπαίρνουν λίγο τα πάνω τους και γι' αυτό ανανεώνει τις σειρές του πολύ γρήγορα (για τις ακυρώσεις, είναι άλλη ιστορία). Το περιεχόμενο πάντα θα μιλάει, τα έχουμε ξαναπεί.

Όπως πολύ γρήγορα ανανέωσε λοιπόν το "The Night Agent", έτσι μόλις μιάμιση εβδομάδα μετά έδωσε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο του "The Diplomat".

Με τα 8 επεισόδια της σειράς να μας εμφανίζονται στις 20 Απριλίου, το "The Diplomat" είχε πολύ δυνατό ντεμπούτο, εκσφεδονίζοντας στην πρώτη θέση της λίστας του Netflix για τις τοπ αγγλόφωνες σειρές του, με 57,48 εκατ. ώρες προβολής το πρώτο Σαββατοκύριακο, εκθρονίζοντας παράλληλα το "The Night Agent". Οχι μόνο αυτό, αλλά είναι και στο top 10 και άλλων 86 χωρών (μεταξύ τους και η Ελλάδα).

Καθόλου τυχαία η επιτυχία του The Diplomat

Καθόλου τυχαία δεν είναι η επιτυχία του "The Diplomat" γιατί δημιουργός της σειράς είναι Debora Cahn που έχει αποδείξει την αξία της σε δύο κορυφαίες σειρές: σεναριογράφος του "The West Wing" και δημιουργός του "Homeland", ενώ στο σεναριογραφικό βιογραφικό της βρίσκουμε και τα "Fosse/Verdon", "Vinyl" και "Private Practice" μεταξύ άλλων. Μπορούμε να πούμε δηλαδή με σιγουριά πως η Cahn ξέρει να γράφει τηλεόραση.

Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

Η νέα πολιτική ίντριγκα με τον απολαυστικότατο ρυθμό τελείωσε με ένα cliffhanger, από αυτά που μας είχαν λίγο λείψει από τη μικρή οθόνη, με τη δεύτερη σεζόν σίγουρα να επικεντρώνεται σε αυτό. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει για τον 2ο κύκλο, αλλά πολύ πιθανόν να τον δούμε κάποια στιγμή το 2024.

"Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο λατρεύουν κάθε λεπτό του συναρπαστικού και ορμητικού δράματος του "The Diplomat" και αγκαλιάζουν την ισχυρή ερμηνεία της Keri Russell ως Kate Wyler", δήλωσε η Jinny Howe, αντιπρόεδρος των δραματικών σειρών του Netflix. "Μετά από αυτό το εντυπωσιακό cliffhanger, ανυπομονούμε να δουν τι επιφυλάσσει η εκπληκτική οραματική ομάδα των Debora Cahn, Janice Williams και Keri Russell για τη 2η σεζόν".

Μαζί με την Russel, η οποία τελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού, βρίσκεται ο Rufus Sewell, που υποδύεται τον σύζυγό της και πολιτικό σταρ, Hal Wyler. Στο cast επίσης βρίσκουμε τους David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear και Ato Essandoh.

Όσο για τη σειρά, αν δεν την έχεις ήδη δει, θα σου προτείναμε σίγουρα να τη δεις. Το "The Diplomat" εξελίσσεται εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης και στο επίκεντρο έχει μια φιλόδοξη διπλωμάτισσα που καταφέρνει να πάρει μια υψηλού προφίλ θέση, για την οποία σίγουρα δεν είναι κατάλληλη να αναλάβει. Αυτό φέρνει πολλές επιπτώσεις τόσο στον γάμο της, όσο και στο πολιτικό της μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Keri Russel ως Kate Wyler αποστέλλεται σε μια δύσκολη αλλά συναρπαστική αποστολή στο Αφγανιστάν. Την τελευταία στιγμή, πληροφορείται ότι θα διοριστεί ως η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο - εν μέρει εξαιτίας ενός τρομοκρατικού σχεδίου που ανατίναξε ένα βρετανικό πλοίο, αλλά και εξαιτίας των σχεδίων του πανούργου συζύγου της, Hal (Rufus Sewell), ενός άλλου καριερίστα διπλωμάτη.

"Περάσαμε τόσο ωραία φτιάχνοντας το 'The Diplomat', που είναι συναρπαστικό να βλέπουμε πόσο πολύ το απολαμβάνει ο κόσμος. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να το ξανακάνουμε!" δήλωσε η Debora Cahn, δημιουργός και showrunner της σειράς.

Και εμείς είμαστε Debora. Και εμείς.