Ο William και η Kate κάνουν το ντεμπούτο τους στο The Crown του Netflix - Οι πρώτες φωτογραφίες

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο William και η Kate κάνουν το ντεμπούτο τους στο The Crown του Netflix - Οι πρώτες φωτογραφίες

© 2023 Netflix, Inc.

Ετοιμάσου για την 6η σεζόν του The Crown και ρίξε μια ματιά στους τηλεοπτικούς πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Το Netflix μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον επερχόμενο κύκλο του "The Crown" και για το tease λίγο πριν τη Στέψη του βασιλιά Καρόλου, επιλέγει να μας δείξει πώς θα είναι ο τηλεοπτικός πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Black Mirror: Το trailer της 6ης σεζόν είναι όσο σκοτεινό θες για να ξαναστοιχειώσει την οθόνη σου

The Crown - Μια πρώτη ματιά στο about-to-be βασιλικό ζεύγος

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην επερχόμενη έκτη και τελευταία σεζόν της δραματικής σειράς "The Crown". Τους ρόλους του βασιλικού ζεύγους ενσαρκώνουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Ed McVey και Meg Bellamy. Ο McVey, πρόσφατος απόφοιτος δραματικής σχολής και με λίγη εμπειρία σε θεατρικά έργα του Λονδίνο, αναλαμβάνει τον ρόλο του πρίγκιπα William στα επόμενα επεισόδια της σεζόν, ενώ η Bellamy, ηλικίας 19 ετών, πήρε τον ρόλο της Kate Middleton αφού έστειλε την οντισιόν της μετά από casting call που έγινε στα social media.

Το ιστορικό δράμα του Netflix, και μία από τις πιο ακριβές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης (και σίγουρα του Netflix), θα ολοκληρωθεί με τον επερχόμενο 6ο κύκλο, το οποίο θα καλύψει τη βασιλεία της Βασίλισσας Ελισσάβετ στον 21ο αιώνα. Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία σεζόν του "The Crown" θα καλύψει τις πρώτες ημέρες της σχέσης του πρίγκιπα William και της Kate, και την αρχή του ειδυλλίου τους στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στην Σκωτία. Η σεζόν θα εξερευνήσει επίσης την περίπλοκη σχέση μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου, η οποία τελικά οδήγησε στον χωρισμό τους.

Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

https://www.instagram.com/p/ClmBxyBDLbp

Η αναμονή μάλλον τελειώνει - Το The Crown επιστρέφει

Η επίσημη πλοκή λέει: "Καθώς το The Crown εισέρχεται σε μια νέα δεκαετία, ο πρίγκιπας William ξεκινά το πανεπιστήμιο στο St Andrew's, αποφασισμένος να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή, όσο μπορεί ακόμα. Η Kate Middleton από το Μπέρκσαϊρ ξεκινά επίσης τη ζωή της ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Καθώς το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά στην πανεπιστημιούπολη, ένα νέο ειδύλλιο και ένα νέο μέλλον για το Στέμμα ξεκινά."

Αν και δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία επιστροφής, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα τελευταία 10 επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023. Το εντυπωσιακό cast περιλαμβάνει την Imelda Staunton, η τρίτη ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισσάβετ, ο Jonathan Pryce στον ρόλο του πρίγκιπα Philip, η Lesley Manville ως πιργκίπισσα Margaret και ο Dominic West στον ρόλο του πρόγκιπα Καρόλου. Η Elizabeth Debicki θα επαναλάβει τον ρόλο της Νταϊάνα, ενώ οι Claudia Harrison και Olivia Williams θα ενσαρκώσουν τις πριγκίπισσα Anne και Camilla Parker Bowles. Ο Bertie Carvel θα ενσαρκώσει τον Tony Blair, ενώ οι Salim Daw και Khalid Abdalla θα παίξουν τους Mohamed Al Fayed και Dodi Fayed.

the-crown-season-5-poster.jpg

The Crown Season 5 Poster