Άρωμα Breaking Bad θα έχει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα την θέλουμε ακόμα περισσότερο

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Άρωμα Breaking Bad θα έχει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα την θέλουμε ακόμα περισσότερο

Πολυλατρεμένος χαρακτήρας του Breaking Bad και ενοχλητικά μη βραβευμένος ηθοποιός έρχεται για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του The Bear.

Αν ξετρελάθηκες (και με το δίκιο σου) με την πρώτη σεζόν του "The Bear", τώρα έχεις ακόμα έναν έξτρα λόγο για να ανυπομονείς για τον δεύτερο κύκλο.

https://www.instagram.com/p/Cq_T14LvDYE

The Bear: Στη 2η σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά - Tease-άρουν οι παραγωγοί

Better call... The Bear!

Ο Bob Odenkirk είναι η νέα προσθήκη στο cast για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του FX "The Bear". Αν και ο ρόλος του κρατείται μυστικός, πηγές λένε ότι ο ηθοποιός θα εμφανιστεί σε ρόλο guest. Το FX και οι εκπρόσωποι του Odenkirk αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση, αλλά εμείς μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν ρόλο-γάντι από τον Saul Goodman της καρδιάς μας.

Το "The Bear" ακολουθεί την ιστορία του Carmen "Carmy" Berzatto, τον οποίο υποδύεται ο Jeremy Allen White, ενός νεαρού σεφ από τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας που επιστρέφει στο Σικάγο για να αναλάβει το οικογενειακό ιταλικό μαγαζί που του άφησε ο αδερφός του. Δεν του άφησε μόνο αυτό: του άφησε επίσης χρέη, μια κατεστραμμένη κουζίνα, ένα ατίθασο προσωπικό και πολύ πόνο.

Η δραματική κομεντί του FX, που στη χώρα μας είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Disney+, έκανε την πρεμιέρα της πέρυσι και μπήκε γρήγορα στις καρδιές μας, αλλά και σχεδόν σε όλες τις τοπ λίστες για τις καλύτερες νέες σειρές της χρονιάς. Εκτός αυτού, ο πρωταγωνιστής απέσπασε από νωρίς τρία βραβεία κύρου: Χρυσή Σφαίρα, Critics Choice και SAG, και σίγουρα αυτή η λίστα δεν θα μείνει εκεί.

Στο cast του "The Bear" επίσης έχουμε τους Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Matty Matheson, Richard Esteras και Jose M. Cervantes, που αποτελούν το χαοτικό προσωπικό της κουζίνας της σειράς, ενώ η Abby Elliott υποδύεται την αδελφή του Carmy, Natalie. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, ενώ ο πρώτος κύκλος της είναι προς το παρόν διαθέσιμος για streaming στο Hulu.

White Lotus: Η σαρωτική σειρά του HBO θα φέρει πίσω έναν χαρακτήρα από τον πρώτο κύκλο

Δεν αργεί ο 2ος κύκλος του "The Bear"

Για τον 2ο κύκλο, ο οποίος θα έρθει τον Ιούνιο, ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί στη δημιουργία και τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου. Ο co-showrunner και εκτελεστικός παραγωγός Christopher Storer είπε "Μοιάζει λίγο σαν η πρώτη σεζόν να ήταν κάτι τύπου 'Ας γνωριστούμε' και η δεύτερη σεζόν να είναι το σημείο που ουσιαστικά ξεκινάει η σειρά, αφού τους γνωρίσαμε όλους και είδαμε και τις ιστορίες τους. Οπότε, ήταν ωραίο να επεκτείνουμε τον κόσμο και να μάθουμε περισσότερα γι' αυτούς."

Ο Bob Odenkirk αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί ως καθηγητής αγγλικών σε κολέγιο με κρίση μέσης ηλικίας στη σκοτεινή κωμωδία του AMC "Lucky Hank". Το 2022, μετά από 13 χρόνια ολοκλήρωσε την πορεία του ως ο low-time hustler δικηγόρος Saul Goodman που πρωτογνωρίσαμε στο "Breaking Bad" και στην spin-off σειρά "Better Call Saul". Για το spin-off έχει προταθεί πέντε φορές για βραβείο Emmy και για κάποιον λόγο που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε, δεν έχει κερδίσει ποτέ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών θα τον τιμήσει στην τελευταία φορά που θα είναι υποψήφιος για τον εμβληματικό αυτό ρόλο, μιας και θα είναι υποψήφιος για τελευταία φορά φέτος, για το δεύτερο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν του που προβλήθηκε πέρυσι.

the-bear-season-1-poster.jpg

Στα ύψη το hype για τον Henry Cavill και ο φόβος για τον Witcher στο νέο trailer του Netflix

Μια εργασιακή κομεντί, ένα οικογενειακό δράμα, μια προσπάθεια επούλωσης από τραύματα απώλειας και εθισμού, με μια καλή ματιά σε μια αγχώδη και κλειστοφοβική κουζίνα του Σικάγο. Το "The Bear" ήταν αναμφίβολα από τις καλύτερες νέες σειρές του 2022 και με το νέο αυτό cast, σίγουρα ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια.