Ξέρουμε τι σκοτεινά μυστικά θα μας πει αυτό το καλοκαίρι το Black Mirror του Netflix

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ξέρουμε τι σκοτεινά μυστικά θα μας πει αυτό το καλοκαίρι το Black Mirror του Netflix

Cr. Nick Wall/© 2023 Netflix, Inc.

Και ξέρουμε και τι θα κάνουμε. Θα δούμε όλα τα επεισόδια μονορούφι και θα μένουμε να συζητάμε για Black Mirror ασταμάτητα όπως κάθε φορά.

Το "Black Mirror" έβγαλε το λαχταριστά σκοτεινό του trailer και έχει βάλει πλώρη για πρεμιέρα τον Ιούνιο. Πλέον, ξέρουμε και τι να περιμένουμε από τα νέα του επεισόδια.

Ο πιο δύσκολος ρόλος του Tom Holland είναι και αυτός που τον βοήθησε περισσότερο

Το Black Mirror ετοιμάζεται για να ρίξει μια ματιά σε ένα ανατριχιαστικό μέλλον

Η επιτυχημένη και πολυβραβευμένη δυστοπική ανθολογική σειρά (πλέον) του Netflix που έχει γίνει fan-favorite από τότε που προβλήθηκε το 2011 στο βρετανικό Channel 4, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 5 σεζόν (οι 2 πρώτες ήταν του Channel 4 πριν πάρει τη σειρά το Netflix), ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο και μία διαδραστική ταινία. Έχει αποσπάσει επίσης συνολικά 6 βραβεία Emmy, μεταξύ αυτών και για καλύτερο σενάριο για τα επεισόδια "USS Callister" και "San Junipero".

Κοιτώντας πού είμαστε σήμερα και πόσο λάθος μπορεί να πάει το αύριο μέσα από την τεχνολογία που εξελίσσεται τόσο ραγδαία που ο άνθρωπος δεν μπορεί πάντα να προφτάσει, το "Black Mirror" θα επιστρέψει στην streaming πλατφόρμα στις 30 Ιουνίου με πέντε νέα επεισόδια. Δείτε παρακάτω το νέο του trailer με ένα mash-up όλων των επερχόμενων επεισοδίων.

Τα 5 νέα επεισόδια του Black Mirror φαίνεται να τηρούν τη δυστοπική τους υπόσχεση

Το εντυπωσιακό cast του νέου κύκλου έχει ονόματα όπως Aaron Paul, Ben Barnes, Clara Daniel Portman, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault και Zazie Beetz.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα, όχι μόνο τους τίτλους από τα πέντε νέα επεισόδια του 6ου κύκλου, αλλά και τις επίσημες πλοκές τους.

Η sci-fi σειρά επιστρέφει με το "Joan Is Awful" στις 30 Ιουνίου, μετά ακολουθούν με τη σειρά το "Loch Henry", το "Beyond the Sea", το "Mazey Day" και το "Demon 79".

Αν έχεις λατρέψει και εσύ την Sarah Snook του Succession, σου έχουμε φρέσκο trailer τρόμου

Joan Is Awful

Μια συνηθισμένη γυναίκα ανακαλύπτει έκπληκτη ότι μια παγκόσμια πλατφόρμα streaming έχει ξεκινήσει μια διασκευή της ζωής της σε ένα τηλεοπτικό δράμα υψηλού κύρους, στο οποίο την ενσαρκώνει η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Salma Hayek.

Σκηνοθεσία: Ally Pankiw
Σενάριο: Charlie Brooker
Cast: Annie Murphy, Salma Hayek Pinault, Michael Cera, Himesh Patel, Rob Delaney, Ben Barnes

Loch Henry

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια νυσταγμένη πόλη της Σκωτίας για να ξεκινήσει τις εργασίες ενός ντοκιμαντέρ για τη φύση - αλλά πέφτει θύμα μιας ζουμερής τοπικής ιστορίας που αφορά συγκλονιστικά γεγονότα του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Sam Miller
Σενάριο: Charlie Brooker
Cast: Samuel Blenkin, Myha’la Herrold, Daniel Portman, John Hannah, Monica Dolan

Beyond the Sea

Σε ένα εναλλακτικό 1969, δύο άνδρες σε μια επικίνδυνη high-tech αποστολή παλεύουν με τις συνέπειες μιας αδιανόητης τραγωδίας.

Σκηνοθεσία: John Crowley
Σενάριο: Charlie Brooker
Cast: Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton, Rory Culkin

Mazey Day

Μια προβληματική στάρλετ καταδιώκεται από επιθετικούς παπαράτσι, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός hit-and-run τροχαίου.

Σκηνοθεσία: Uta Briesewitz
Σενάριο: Charlie Brooker
Cast: Zazie Beetz, Clara Rugaard, Danny Ramirez

Demon 79

Βόρεια Αγγλία, 1979. Σε μια συνεσταλμένη πωλήτρια της λένε ότι πρέπει να διαπράξει τρομερές πράξεις για να αποτρέψει την καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Toby Haynes
Σενάριο: Charlie Brooker and Bisha K. Ali
Cast: Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley, David Shields

Το τηλεοπτικό remake του Fatal Attraction είναι τελικά μια ολέθρια σχέση με εμάς που το βλέπουμε