Το Ginny & Georgia όχι μόνο δεν δεν τελειώνει, αλλά θα έχει άλλες δύο σεζόν

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το Ginny & Georgia όχι μόνο δεν δεν τελειώνει, αλλά θα έχει άλλες δύο σεζόν

Αν είσαι και εσύ fan του Ginny & Georgia, τότε μην ανησυχείς. Η δεύτερη σεζόν δεν ήταν η τελευταία του γιατί το Netflix του έδωσε πράσινο φως για συνέχεια. Μεγάλη συνέχεια.

Peaches του Wellsbury μαζευτείτε! Το "Ginny & Georgia" όχι μόνο δεν τελειώνει, αλλά θα έχει και δύο ακόμα κύκλους.

And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

Ginny & Georgia: Double Trouble για τη δραμεντί του Netflix

Double trouble όχι μόνο για τη σχέση μάνας-κόρης, αλλά και για το γεγονός πως η σειρά ανανεώθηκε όχι για μία, αλλά για δύο ακόμα σεζόν!

https://www.instagram.com/p/CoBQ1kEvHzw

Το Netflix ανακοίνωσε πως δίνει το πράσινο φως στην επιτυχημένη (σύμφωνα με τα στατιστικά του) σειρά και την ανανεώνει για 3ο και 4ο κύκλο.

Με τα νέα αυτά δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα, αφού τον Ιανουάριο, όταν κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, το "Ginny & Georgia" κατάφερε να εκθρονίσει το "Wednesday" από την πρώτη θέση και να βρεθεί στην κορυφή του Top 10 των αγγλόφωνων σειρών του Netflix. Με 180,47 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης μετά την πρεμιέρα του, έγινε η σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της πλατφόρμας για την εβδομάδα 2-8 Ιανουαρίου.

Αυτά τα νούμερα επίσης μας λένε πως ο 2ος κύκλος ξεπέρασε τον 3ο του "Emily in Paris", το "The Watcher" και την 5η σεζόν του "Cobra Kai". Δεν ξεπέρασε φυσικά τη σειρά του Duhmer που είχε 196,2 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα προβολής του και τη 2η σεζόν του "Bridgerton" που είχε 193,02 εκατομμύρια όπως σημειώνει και το Variety.

Όσο για τη συνέχεια, το Netflix επιβεβαίωσε στο μέσο πως για τις επόμενες δύο σεζόν του "Ginny & Georgia" χρέη showrunner θα αναλάβει η Sarah Glinski, αντικαθιστώντας την Debra J. Fisher, μια αλλαγή που έγινε πριν ξεκινήσει η απεργία των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ και η οποία λέγεται ότι ήρθε γιατί υπήρχε ρήξη μεταξύ της Fisher και της Sarah Lampert, δημιουργού της σειράς.

Ποιες σειρές έχουν επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων (UPDATED)

ginny-and-georgia-season-2-poster.jpg

Ginny & Georgia: Εφηβική και ταυτόχρονα και ενήλικη

Η dramedy του Netflix ακολουθεί την Ginny Miller, μια αγχωμένη δεκαπεντάχρονη που συχνά αισθάνεται πολύ πιο ώριμη από την 30χρονη μητέρα της, τη δυναμική Georgia Miller. Η Georgia αποφασίζει να εγκατασταθεί με την κόρη της Ginny και τον γιο της Austin στη φανταστική πόλη Wellsbury της Νέας Αγγλίας, σε μια προσπάθεια να δώσει στα παιδιά της την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή από τη δική της.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Brianne Howey (Georgia) και Antonia Gentry (Ginny), με το cast να συμπληρώνουν οι Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Katie Douglas και Chelsea Clark.

Ginny and Georgia: «Όλοι συνδέονται μαζί του συναισθηματικά» λέει η Abby

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά με την πλοκή των επερχόμενων κύκλων, αλλά ξέρουμε ότι έχει πολλά storylines που μπορεί να πιαστεί. Στο τέλος του 2ου κύκλου ο Paul και η Georgia παντρεύονται, με την Ginny να βγάζει και maid of honor λόγο. Ενώ το επεισόδιο ξεκινάει πολύ αισιόδοξα, ωστόσο τα πράγματα όμως παίρνουν μια πιο σκοτεινή τροπή, όταν η Georgia συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Tom. Οπότε, δεν είναι καθόλου απίθανο αυτό να είναι και το επίκεντρο του νέου κύκλου.