Καλοκαιρινό binge 2023: 11 Νέες σειρές για ένα τηλεοπτικό καλοκαίρι

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Καλοκαιρινό binge 2023: 11 Νέες σειρές για ένα τηλεοπτικό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έφτασε και η τηλεόραση μας ετοιμάζει ένα γεμάτο πρόγραμμα με φρέσκες σειρές.

Είσαι έτοιμη για καλοκαιρινό binge;

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο αυξάνεται και ο ενθουσιασμός στον κόσμο της τηλεόρασης.

Από συναρπαστικά δράματα μέχρι ξεκαρδιστικές κωμωδίες, αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται μια ποικιλία από νέες συναρπαστικές τηλεοπτικές σειρές που θα σε κρατήσουν καθηλωμένη στην οθόνη σου.

Είτε είσαι fan των μυστηρίων, των συγκινητικών ιστοριών ή της επιστημονικής φαντασίας που συναρπάζει το μυαλό, σε έχουμε καλυμμένη. Σου βρήκαμε τις πιο πολυαναμενόμενες νέες τηλεοπτικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι!

Οι 7 καλύτεροι τηλεοπτικοί μπαμπάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους

11 Νέες σειρές για το καλοκαίρι σου

Secret Invasion

Η 9η τηλεοπτική σειρά του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU) που στο επίκεντρο έχει τον τον Nick Fury και τους συμμάχους του, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν μια εισβολή των Skrull στην Γη. Τη σειρά του Nick Fury μπορείς να τη δεις στο Disney+.

I Am Virgo

Μια κομεντί φαντασίας σε μια ιστορία ενηλικίωσης για τον Cootie, έναν άνδρα ύψους 3 μέτρων, ο οποίος δραπετεύει για να γνωρίσει την ομορφιά και τις αντιφάσεις του πραγματικού κόσμου- δημιουργεί φιλίες, βρίσκει τον έρωτα, αντιμετωπίζει άβολες καταστάσεις και συναντά το είδωλό του, τον Ήρωα. Πλέον διαθέσιμη στο Prime Video.

Hijack

Με αφήγηση σε πραγματικό χρόνο, το "Hijack" του AppleTV+ είναι ένα τεταμένο θρίλερ που παρακολουθεί το ταξίδι ενός αεροπλάνου που έχει καταληφθεί και φτάνει στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια μιας επτάωρης πτήσης, ενώ οι αρχές στο έδαφος προσπαθούν να βρουν απαντήσεις. Ο Idris Elba (Luther) είναι ο Sam Nelson είναι ένας πετυχημένος διαπραγματευτής στον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος πρέπει να αναλάβει δράση και να χρησιμοποιήσει όλη του την πονηριά για να προσπαθήσει να σώσει τις ζωές των επιβατών.

Special Ops: Lioness

Ο Taylor Sheridan των "Yellowstone", "1883", "1923" και "Mayor of Kingstown" (μεταξύ άλλων) ετοιμάζει κατασκοπευτικό θρίλερ τύπο "Homeland" αλλά με περισσότερη δράση, με πρωταγωνίστριες τις Zoe Saldana και Nicole Kidman για το Paramount+.

Ahsoka

Μια αγαπημένη φιγούρα από το σύμπαν του Star Wars, δυναμική, δυνατή και έξυπνη μαχήτρια, που ενώ δεν έχει καθόλου καλή εμπειρία με τους Jedi, παρ' όλα αυτά παραμένει στην καλή πλευρά. Την έχουμε αγαπήσει στα Star Wars Clone Wars και Rebels, την έχουμε δει λίγο σε Mandalorian και Book of Boba Fett και στις 23 Αυγούστου θα τη δούμε σε δική της live-action σειρά στο Disney+.

The Horror of Dolores Roach

Με έμπνευση από το "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street", το pdocast που θα γίνει σειρά, ακολουθεί την Dolores Roach, η οποία αποφυλακίζεται μετά από μια άδικη ποινή φυλάκισης και ξανασυναντά έναν παλιό φίλο που την αφήνει να δουλέψει ως μασέρ. Όταν η υπόσχεση της νεοαποκτηθείσας σταθερότητάς της απειλείται, η Ντολόρες οδηγείται σε συγκλονιστικές ακρότητες για να επιβιώσει. Στις 07 Ιουλίου στο Amazon Prime Video.

The Full Monty

Μετά την ταινία του 1997, οι Άντρες με τα Όλα τους επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι στο Disney+ από τις 14 Ιουνίου. Το αρχικό επιστρέφει και περιηγείται στη μεταβιομηχανική πόλη του Σέφιλντ και στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της απασχόλησης της κοινωνίας που καταρρέουν και θα διερευνήσει πώς η κοινή προσπάθεια μπορεί ακόμα να νικήσει τις αντιξοότητες.

Full Circle

Δράμα μυστηρίου του HBO Max. Μια έρευνα για μια αποτυχημένη απαγωγή αποκαλύπτει μακροχρόνια μυστικά που συνδέουν πολλούς χαρακτήρες και πολιτισμούς στη σημερινή Νέα Υόρκη.

Survival of the Thickest

Μαύρη, plus-size και πρόσφατα single, η Mavis βρίσκεται απροσδόκητα να πρέπει να ξαναχτίσει τη ζωή της αφού τα πόνταρε όλα σε έναν άντρα, αλλά είναι αποφασισμένη όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να μεγαλουργήσει με την υποστήριξη της οικογένειας που επέλεξε. Στις 13 Ιουλίου στο Netflix.

The Lost Flowers of Alice Hart

Δραματική μίνι σειρά που ακολουθεί τη νεαρή Alice Hart, της οποίας η βίαιη παιδική ηλικία ρίχνει μια σκοτεινή σκιά στην ενήλικη ζωή της. Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία όπου χάνει τόσο τον βίαιο πατέρα της όσο και την αγαπημένη της μητέρα σε μια τραγική και μυστηριώδη πυρκαγιά, η εννιάχρονη Alice μεταφέρεται για να ζήσει με τη γιαγιά της June σε μια φάρμα λουλουδιών, όπου μαθαίνει ότι υπάρχουν μυστικά μέσα κρυμμένα σε άλλα μυστικά για το παρελθόν της ίδιας και της οικογένειάς της.

Painkiller

Το "Painkiller" εξετάζει την κρίση των οπιοειδών στην Αμερική, η οποία έχει γίνει ένα τεράστιο πρόβλημα δημόσιας υγείας τα τελευταία χρόνια, με την εκτεταμένη υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων όπως η φαιντανύλη, το Vicodin και το OxyContin να οδηγεί σε τεράστια προβλήματα εθισμού και θανάτων από υπερβολική δόση. Στις 10 Αυγούστου στο Netflix.

painkiller-netflix.png