11 Σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουνε

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
11 Σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουνε

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει τις πιο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές επιστροφές.

Προσοχή, λάτρεις της μικρής οθόνης! Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφτασαν και οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές.

Η αναμονή τελείωσε. Πολυαναμενόμενες νέες σεζόν αγαπημένων σειρών πρόκειται να βγουν στη μικρή οθόνη, φέρνοντας πίσω τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε και συνεχίζοντας τις συναρπαστικές ιστορίες που μας άφησαν να περιμένουμε.

Βουτάμε λοιπόν στις πιο πολυαναμενόμενες νέες σεζόν που έρχονται αυτό το καλοκαίρι. Αυτές είναι οι 11 τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε πώς και πώς.

7 σειρές που μιλούν για το ρομάντζο όπως καμία ταινία σήμερα δεν τολμά (ή δεν προλαβαίνει)

11 Νέες σεζόν για το καλοκαίρι σου

The Bear: Season 2

Η πιο ανατρεπτική σειρά που κανείς δεν μας προειδοποίησε το πόσο θα αγαπήσουμε και πόσο θα κολλήσουμε, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της. Το εστιατόριο ξανανοίγει, το χαμός της κουζίνας επιστρέφει και ο Carmy θα προσπαθήσει να φτιάξει αυτό που πάντα προσπαθούσε και δεν το ήξερε. Τη σειρά θα την έχουμε στο Disney+ στις 2 Αυγούστου.

The Wicther: Season 3 (part 2)

Ο καλός μας Witcher, Geralt of Rivia, συνεχίζει να παλεύει με τέρατα και να ψάχνει την Ciri. Η 3η σεζόν θα επικεντρωθεί στην Aretuza, μια μαγική ακαδημία όπου η Gerlat ελπίζει ότι η Ciri θα καταφέρει να ελέγξει τη δύναμή της, αλλά όπως συμβαίνει στην Ήπειρο, υπάρχουν πολλά πολιτικά ζητήματα, πολλή διαφθορά και πολλές σκοτεινές δυνάμεις στο παιχνίδι. Το πρώτο μέρος της σεζόν που θα δει για τελευταία φορά τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt, έγινε διαθέσιμο στις 29 Ιουνίου και το 2ο έρχεται στις 27 Ιουλίου.

Justified: City Primeval

Το δραματικό crime γουέστερν επιστρέφει για μια μίνι σεζόν μετά από 8 χρόνια. Η σειρά επιστρέφει στην ιστορία του Raylan Givens (Timothy Olyphant) οκτώ χρόνια αφότου έφυγε από το Κεντάκι και τώρα βρίσκεται στο Μαϊάμι, ισορροπώντας τη ζωή του ως αστυνόμος και part-time πατέρας ενός 14χρονου κοριτσιού. Μια τυχαία συνάντηση σε έναν αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα τον στέλνει στο Ντιτρόιτ και διασταυρώνεται με τον Clement Mansell (Boyd Holbrook), γνωστό και ως The Oklahoma Wildman, έναν βίαιο ψυχοπαθή που έχει ήδη γλιστρήσει μέσα από τα χέρια των καλύτερων αστυνομικών του Ντιτρόιτ μια φορά και θέλει να το ξανακάνει.

And Just Like That: Season 2

Το spin-off της διάσημης σειράς "Sex and the City", επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν του στο HBO και στο HBO Max. Το fabulous (πλέον) τρίο Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis εννοείται επιστρέφει, μαζί με τους Karen Pittman ως Dr. Nya Wallace, Nicole Ari Parker ως Lisa Todd Wexley, Sarita Choudhury ως Seema Patel και Sara Ramírez ως Che Diaz, ενώ θα δούμε και την επιστροφή (με ένα σύντομο cameo βέβαια) της Samantha. Η νέα σεζόν ήρθε στις 23 Ιουνίου με διπλό επεισόδιο στο VodafoneTV.

What We Do In the Shadows: Season 5

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και σίγουρα πιο αστείες σειρές της σύγχρονης αμερικάνικης τηλεόρασης, το mockumentary των βάμπιρων επιστρέφει για τον 5ο κύκλο του. Η 4η σεζόν μας είχε αφήσει με τον Guillermo να σχεδιάζει να γίνει επιτέλους βαμπίρ και να γίνει επίσημο μέλος σε αυτό το παρέακι.

Reservarion Dogs: Season 3

Η dramedy του FX για ιθαγενείς έφηβες και έφηβους που ζουν στην Οκλαχόμα είναι μία από τις πιο τολμηρές κομεντί της τηλεόρασης και επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του. Η σειρά είναι διαθέσιμη και στο Disney+ και αν ψάχνεις κάτι τελείως φρέσκο, ιδιαίτερο και μη-συνηθισμένο, σίγουρα σου την προτείνουμε.

Only Murders in the Building: Season 3

Η πιο απολαυστική κομεντί μυστηρίου επιστρέφει, με το τρίο των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez να έρχεται ανανεωμένο, ενώ στο cast του νέου κύκλου θα βρούμε και την Meryl Streep. Το βραβευμένο με Emmy κωμικό murder-mystery, δημιουργίας του αχτύπητου διδύμου Steve Martin και Martin Short, ακολουθεί τρεις Νεοϋορκέζους που ανακαλύπτουν ότι έχουν κοινό ενδιαφέρον για την εξιχνίαση αληθινών εγκλημάτων, αλλά περιορίζουν την ερασιτεχνική τους έρευνα μόνο στους φόνους στην πολυκατοικία τους. Βέβαια, ο νέος κύκλος ίσως είναι λίγο διαφορετικός. Ανυπομονούμε! (Ο νέος κύκλος θα έρθει στο Disney+ στις 08 Αυγούστου).

Outlander: Season 7

Η ερωτική σειρά φαντασίας αυτό το καλοκαίρι έρχεται με την 7η σεζόν της, η οποία θα κοπεί σε δύο μέρη, ένα που θα προβληθεί φέτος και ένα του χρόνου. Το ρομαντικο-φανταστικο-ιστορικο-δραματικό αυτό tv show θα έχει έναν ακόμα κύκλο, με τον οποίο θα κλείσει και την ιστορία του. Αν έχεις δει ήδη τις 6 πρώτες σεζόν του, σίγουρα περιμένεις για την 7η!

The Lincoln Lawyer: Season 2

Το "The Lincoln Lawyer" είναι ταινία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Connelly. Το sequel αυτού του μυθιστορήματος είναι και η βάση για τη δικαστική αυτή σειρά του Netflix, η οποία βλέπει τον Mickey Haller να τρέχει το δικηγορικό του γραφείο από το πίσω κάθισμα του Lincoln Town αυτοκινήτου του, καθώς αναλαμβάνει μικρές και μεγάλες υποθέσεις στην εκτεταμένη πόλη του Λος Άντζελες.

Minx: Season 2

Τολμηρή και αδικοχαμένη, αλλά θα έχει μία ακόμη σεζόν σίγουρα. Μέσα στα πολλά τσεκούραι που έπεσαν στο HBO Max, μία από τις σειρές ήταν και το "Minx", μια κομεντί για έναν πορνογράφο (Jake Johnson) και μια δημοσιογράφο (Ophelia Lovibond) που συνεργάζονται στις αρχές της δεκαετίας του '70 για να δημιουργήσουν ένα φεμινιστικό περιοδικό. Το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης σεζόν είχε ήδη γυριστεί όταν έπεσε το τσεκούρι και το Starz της έδωσε τη νέα της στέγη.

Foundation: Season 2

Μία από τις πιο ακριβές παραγωγές του AppleTV+ που βασίζεται (ελαφρώς όπως τονίζουν) στην ομώνυμη, περίπλοκη σειρά μυθιστορημάτων του Isaac Asimov. Όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι και λίγο περίπλοκη και η sci-fi τηλεοπτική μεταφορά του, η οποία βλέπει ένα πολύπλοκο έπος των ανθρώπων που ζουν διασκορπισμένοι σε πλανήτες σε όλο τον γαλαξία, όλοι υπό την κυριαρχία της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Η επίσημη πλοκή του λέει "Στο χιλιόχρονο saga του Foundation, μια ομάδα εξόριστων ανακαλύπτει ότι ο μόνος τρόπος για να σώσουν τη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία από την καταστροφή είναι να την αψηφήσουν."

TV_Comebacks_Story.jpg