Αγνώριστη και ανατριχιαστική η Kim Kardashian στο επόμενο American Horror Story

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Αγνώριστη και ανατριχιαστική η Kim Kardashian στο επόμενο American Horror Story

Kim Kardashian και Cara Delevingne ανατριχιάζουν στο αινιγματικό teaser trailer για τη νέα σεζόν του American Horror Story.

Η Kim Kardashian κάνει το "American Horror Story" ντεμπούτο της στο ολόφρεσκο teaser στις πιο ιδιαίτερης σειράς τρόμου.

Kim Kardashian, Emma Roberts και Cara Delevinge στη νέα προσθήκη του AHS

FX και Hulu επιβεβαίωσαν τον τίτλο για τον επερχόμενο 12ο κύκλο του AHS: "Delicate", αποκαλύπτοντας την πρώτη επίσημη ματιά στις Emma Roberts, Cara Delevingne και Kim Kardashian.

11 Σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουνε

Γνωρίζαμε ότι η Kim θα εμφανιστεί στον νέο κύκλο της πιο αινιγματικής horror σειράς του Ryan Murphy (Dahmer, The Watcher, American Crime Story) αλλά δεν περιμέναμε να δούμε την τηλεοπτική megastar τόσο αλλαγμένη: ξανθιά περούκα, μαύρο φόρεμα και με ένα μωρό αγκαλιά.

Το βίντεο, στο οποίο ακούγεται μια εξίσου ανατριχιαστική βερσιόν του Rock-A-Bye-Baby, δίνει αίσθηση Rosemary's Baby, με απρόσωπες φιγούρες να κουνιούνται σαν μια μάζα σε έναν κύκλο ανάμεσα σε flash από κούνιες και αμαξίδια.

Η πρώτη ματιά στο "American Horror Story: Delicate" έχει εμφανώς τις Kim Kardashian, Cara Delevingne και Emma Roberts στο επίκεντρο για τη νέα προσθήκη στην horror ανθολογία.

Όπως με κάθε νέα σεζόν, έτσι και με την 12η δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για την πλοκή. Ωστόσο, ξέρουμε ότι το "Delicate" θα διαφοροποιηθεί λίγο συγκριτικά με παλαιότερους κύκλους, φέρνοντας μια χαλαρή προσαρμογή ενός βιβλίου και συγκεκριμένα, του μυθιστορήματος της Danielle Valentine, Delicate Condition, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου.

Η σύνοψη του Delicate Condition περιγράφει την ιστορία ως "ένα συναρπαστικό θρίλερ για μια γυναίκα που πείθεται ότι μια σκοτεινή φιγούρα κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι η εγκυμοσύνη της δεν θα συμβεί ποτέ, ενώ οι άνδρες στη ζωή της αρνούνται να πιστέψουν λέξη από όσα λέει".

Emmys 2023: Στα ύψη το Succession, ρεκόρ ο Pedro Pascal και απρόσμενες υποψηφιότητες

Η Halley Feiffer (American Crime Story) αναναλμβάνει ως showrunner για τον 12ο κύκλο. Εκτός των Kardashian, Roberts και Delevingne, θα δούμε επίσης τους Michaela Jae Rodriguez και Matt Czuchry, με έναν από τους βετεράνους ηθοποιούς του AHS να επιστρέφει.

Ο Zachary Quinto, όχι μόνο θα έχει cameo, αλλά μίλησε και για την Kim Kardashian που γνώρισε στο πλατό: "Έκανα ένα cameo σε αυτήν τη σεζόν του American Horror Story και την γνώρισα [την Kim Kardashian]", δήλωσε ο Quinto στο PEOPLE. "Ήταν τόσο υπέροχη και ζεστή και, πραγματικά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται τη συμβουλή μου. Φαινόταν πραγματικά στο στοιχείο της και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πνεύμα της και το πόσο ανοιχτή ήταν. Πραγματικά ανυπομονώ να δω αυτήν τη σεζόν γιατί πιστεύω ότι θα κάνει υπέροχη δουλειά".

Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν το AHS είναι ανεπηρέαστο από τις συνεχιζόμενες απεργίες ηθοποιών και σεναριογράφων, μιας και είχε ολοκληρώσει γυρίσματα πριν οι WGA και SAG-AFTRA τα βάλουν με τα στούντιο του Χόλιγουντ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά τη νέα σεζόν την αναμένουμε μέσα στο 2023.

Ποιες σειρές έχουν επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων (UPDATED)