Reunion για τους παίχτες του Ted Lasso, αλλά όχι γι' αυτό ακριβώς που θέλαμε

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Reunion για τους παίχτες του Ted Lasso, αλλά όχι γι' αυτό ακριβώς που θέλαμε

Αστέρες του Ted Lasso επανενώνονται για καλό σκοπό και εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε για τη συνέχεια.

Πρωταγωνιστές του Ted Lasso συναντήθηκαν ξανά και συμμετείχαν σε έναν πραγματικό φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για ένα σχολείο στην Ουκρανία.

The Lasso Way: Reunion, αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό

Σε μια συγκινητική επανένωση, οι ηθοποιοί Phil Dunster και Toheeb Jimoh, γνωστοί για τους ρόλους τους ως Jamie Tartt και Sam Obisanya της ομάδας AFC Richmont στην επιτυχημένη σειρά του Apple TV+ "Ted Lasso", συναντήθηκαν πρόσφατα σε μια φιλανθρωπική ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Η εκδήλωση, με την ονομασία Game4Ukraine, πραγματοποιήθηκε στις 5 Αυγούστου και είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση ενός σχολείου που είχε υποστεί ζημιές κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Dunster, που υποδύθηκε τον χαρισματικό αλλά αρχικά αμφιλεγόμενο Jamie Tartt, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων και στιγμιότυπων των δύο ηθοποιών που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό παιχνίδι. Οι θαυμαστές της σειράς χάρηκαν που είδαν τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικούς ρόλους στην ομάδα AFC Richmond, να ενώνονται για άλλη μια φορά. Οι χαρακτήρες του Jamie Tartt και του Sam Obisanya έγιναν αγαπητοί στους θεατές κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν της σειράς, με τον Jamie να περνάει ένα λυτρωτικό character arc και τον Sam να αποθεώνεται για την αφοσίωση και τον συμπαθή χαρακτήρα του.

Η εκδήλωση Game4Ukraine δεν έδωσε μόνο την ευκαιρία στον Dunster και τον Jimoh να επανασυνδεθούν, αλλά συνέβαλε και σε έναν σημαντικό σκοπό: να βοηθήσει την αποκατάσταση ενός σχολείου εν μέσω της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας.

https://www.instagram.com/p/CvrgVXqoq57/

Τελικά, τελειώνει το Ted Lasso με την 3η σεζόν; Ο Jason Sudeikis σχεδόν απαντά

Τι θα γίνει με το Ted Lasso;

Καθώς οι θαυμαστές του "Ted Lasso" αποχαιρετούν την τρίτη σεζόν, προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της σειράς. Ο Jason Sudeikis, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς, έχει επιβεβαιώσει ότι η 3η σεζόν σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ιστορίας που σκόπευε να μοιραστεί. Ωστόσο, οι δρόμοι για πιθανή επέκταση στο σύμπαν του "Ted Lasso" παραμένουν ανοιχτοί μιας και η streaming πλατφόρμα της Apple δεν έχει επίσημα "σφυρίξει" τη λήξη του.

Ενώ η κεντρική αφήγηση του ταξιδιού του Ted Lasso ως προπονητή της AFC Richmond και της προσωπικής του ανάπτυξης κορυφώθηκε, οι ευκαιρίες για την εξερεύνηση άλλων χαρακτήρων και ιστοριών παραμένουν πιθανές.

Όσο για την τρίτη σεζόν του "Ted Lasso" εμείς τη συμπεριλάβαμε στις 15 καλύτερες σειρές του 2023 μέχρι στιγμής, λέγοντας πως ο αγαπημένος μας προπονητής και η ομάδα του ήρθε με μια αστεία, ζεστή, γλυκιά, σύγχρονη και με ώριμο closure για τον καθένα σεζόν. Μια τηλεοπτική αγκαλιά που θα την ζητάμε ξανά και ξανά."

Best of TV: Οι 15 καλύτερες ξένες σειρές του 2023 (μέχρι τώρα)

undefined