Τελικά, τελειώνει το Ted Lasso με την 3η σεζόν; Ο Jason Sudeikis σχεδόν απαντά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Τελικά, τελειώνει το Ted Lasso με την 3η σεζόν; Ο Jason Sudeikis σχεδόν απαντά

Μην πέσεις από τα σύννεφα αν η τρίτη σεζόν του Ted Lasso είναι η τελευταία του.

Μπορεί ο Jason Sudeikis, πρωταγωνιστής και συνδημιουργός του "Ted Lasso" να μην έχει το ελεύθερο να πει ότι η επερχόμενη τρίτη σεζόν θα είναι η τελευταία, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι τα νέα επεισόδια θα δώσουν ένα όμορφο φινάλε στη βασική ιστορία.

Succession: Η οικογένεια Roy θα βγάλει βασιλιά και θα μας αποχαιρετήσει οριστικά

Believe… it or not - Ο Ted Lasso ίσως μας τελειώσει

Ο Sudeikis μίλησε στο Deadline σχετικά με το αν το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα και Emmy "Ted Lasso" θα ρίξει αυλαία: "Θέλω να πω, υπάρχει πάντα το cameo, σωστά;" ξεκινάει να μας λέει Ted για το αν θα τον ξαναδούμε ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CcoZUSwAPCO

"Αυτό είναι το τέλος αυτής της ιστορίας που θέλαμε να πούμε, που ελπίζαμε να πούμε, που αγαπήσαμε να λέμε. Το γεγονός ότι ο κόσμος θα θέλει περισσότερα και είναι περίεργος πέρα από αυτά που δεν γνωρίζει ακόμα -που είναι η 3η σεζόν- είναι κολακευτικό. Ίσως στις 31 Μαΐου, όταν θα έχουν κυκλοφορήσει και τα 12 επεισόδια της σεζόν, να λένε: 'Φίλε, ξέρεις κάτι, το καταλάβαμε, είμαστε εντάξει. Δεν χρειαζόμαστε άλλο, τα καταφέραμε'. Αλλά μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, θα εκτιμήσω την περιέργεια πέρα από αυτά που έχουμε βρει μέχρι στιγμής".

Επίσης, σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο Jason Sudeikis αποκάλυψε πως η τρίτη σεζόν του "Ted Lasso" γράφτηκε σαν να είναι η τελευταία: "

"Θέλω να πω, έτσι ξεκινήσαμε να το γράφουμε, ότι θέλαμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο - άλλαξαν τόσα πολλά όταν προσλαμβάνεις σεναριογράφους, όταν κάνεις το cast, [και πας] με βάση τα στοιχεία της ημέρας, όπως "Ω, θέλουμε να συμβεί αυτό, αλλά βρέχει", οπότε πρέπει να πας όπως πάει ποτάμι. Έτσι, υπάρχουν καλοί τρόποι για να ακολουθήσεις τη ροή και υπάρχουν προσαρμογές. Όλα ήταν υπέροχα και αρμονικά, αλλά η ιδέα ήταν να κάνουμε τρία χρόνια. Θέλω να πω, αν είχαμε την ευκαιρία, αν μπορούσαμε, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα γίνει δεκτό κάτι".

Ναι αλλά… Ted Lasso spin-off;

Είναι δυνατόν να πηγαίνει κάτι καλά και να μην υπάρξουν συζητήσεις για μια κάποια συνέχεια που είναι και το αγαπημένο πράγμα του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια; Όχι. Οπότε, μαθαίνουμε ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις σχετικά με το αν η αγαπημένη αθλητική κωμωδία θα μπορούσε να γεννήσει κάποιο spin-off, με τον Sudeikis να φαίνεται ανοιχτός σε αυτήν την ιδέα.

"Ναι, νομίζω ότι έχουμε στρώσει το τραπέζι για όλα τα είδη των ανθρώπων… να παρακολουθήσουν την περαιτέρω αφήγηση αυτών των ιστοριών", δήλωσε. "Και πάλι, δεν μπορώ παρά να εκλάβω την ερώτηση ως κολακεία για όσα προσπαθήσαμε να κάνουμε όλοι εμείς που δουλεύαμε στη σειρά. Είναι πραγματικά ωραίο από τον κόσμο ακόμα και να το σκέφτεται, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί όταν κάνεις πράγματα. Το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει περισσότερα, ακόμα και αν πρόκειται για μια διαφορετική οδό, είναι υπέροχο".

Ted Lasso 3ος κύκλος incoming…

Mandalorian Strikes Back: Mando, Baby Yoda, Force και όλα όσα πρέπει να περιμένουμε

Η τρίτη σεζόν του "Ted Lasso", της επιτυχημένης και βραβευμένης αθλητικής κωμωδίας του AppleTV+ αναμένεται στις 15 Μαρτίου.

Τα 12 νέα επεισόδια θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση και η επίσημη πλοκή μας λέει το εξής:

Η πρόσφατα αναβαθμισμένη AFC Richmond βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γελοιοποίηση, καθώς οι προβλέψεις των media την τοποθετούν τελευταία στην Premier League και ο Nate (Nick Mohammed), που πλέον έχει χαρακτηριστεί ως το "παιδί-θαύμα", έχει πάει να εργαστεί για τον Rupert (Anthony Head) στην West Ham United. Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Nate από την Richmond, ο Roy Kent (Brett Goldstein) αναλαμβάνει βοηθός προπονητή, μαζί με τον Beard (Brendan Hunt).

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ted (Jason Sudeikis) αντιμετωπίζει πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει να παλεύει με τα δικά του προσωπικά θέματα στο σπίτι, η Rebecca (Hannah Waddingham) επικεντρώνεται στο να νικήσει τον Rupert και η Keeley (Juno Temple) προσπαθεί να γίνει το αφεντικό της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, αλλά η ομάδα Lasso είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της όπως και να 'χει.

Οι 10 μεγαλύτερες και πιο καυτές τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε το 2023