Η Sara Jessica Parker δεν άντεξε και αποκάλυψε με πίκρα όλη την αλήθεια για την Kim Cattrall

Κατερίνα Μπούσιου
Η Sara Jessica Parker δεν άντεξε και αποκάλυψε με πίκρα όλη την αλήθεια για την Kim Cattrall

 (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Invision

«Κανείς ποτέ δεν έχει μιλήσει έτσι για εμένα» δήλωσε η Parker πικραμένη για την αλλοτινή φίλη και συνεργάτη. 

Μπορεί να μιλούσε διπλωματικά όλο το διάστημα προβολής του And Just Like That, (το reboot του Sex and The City), για την απουσία της Kim Cattrall από το καστ, χωρίς να θέλει να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά για την ρήξη στις σχέσεις τους, αλλά ήρθε η ώρα η Sarah Jessica Parker να πει την δική της αλήθεια.

Just Like That... Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο reboot του Sex and the City

«Ποτέ κανείς δεν μίλησε έτσι για εμένα»

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η Kim Cattrall είχε εκφράσει από την αρχή τις αντιρρήσεις της στην παραγωγή της σειράς, δηλώνοντας ότι δεν ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά με τον θρυλικό της ρόλο ως Samantha Jones. Έναν ρόλο που της πρόσφερε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Όλο το διάστημα ωστόσο που γίνονταν η προώθηση του And Just Like That υπήρχε έντονη φημολογία στα media όλου του πλανήτη, ότι υπήρξε όχι μία απλή διαφωνία, αλλά έντονος καβγάς και ρήξη στην σχέση της με την Sarah Jessica Parker το μεγάλο αστέρι της σειράς. Η ηθοποιός βέβαια είναι γνωστό ότι δεν προκαλεί και μετά από όλα όσα είχε ακούσει και διαβάσει το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της.

https://www.instagram.com/p/CdEo_n7OqSL

Σε podcast του The Hollywood Reporter, δήλωσε αρχικά πως της είναι πολύ δύσκολο να μιλά για την Kim. Και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την θέση της και να αποκαλύψει πως αισθάνεται. Καταρχάς διευκρίνησε πως δεν υπήρξε καυγάς. Όλα είχαν ξεκινήσει το 2017, όταν συζητιόταν να υπάρξει και τρίτη ταινία Sex and the City. Η Kim διαφώνησε με την παραγωγή και οι συμπρωταγωνίστριές της, δεν ήθελαν να κάνουν μία ταινία χωρίς εκείνη: «Απογοητευτήκαμε αλλά συμβαίνουν αυτά» δήλωσε η Parker.

Και ύστερα ξεσπάθωσε γιατί είναι συμπαραγωγός στην σειρά: «Υπήρξαν πολλές δημόσιες συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά, οι οποίες ήταν οδυνηρές. Δούλεψα σκληρά πολλά χρόνια για να είμαι εντάξει με όλους στο σετ, να φροντίσω τους άλλους και να είμαι υπεύθυνη σε εκείνους και για εκείνους, τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους ανθρώπους που ένιωθα ευθύνη ως παραγωγός της σειράς. Και δεν μίλησε ποτέ, κανένας άλλος έτσι για μένα».

https://www.instagram.com/p/CZsBBc9lzgg

Να υπενθυίσουμε και εκείνο το επικό σχόλιο της Cattrall όταν η Parker της είχε στείλει συλληπητήρια για τον θάνατο του αδελφού της, αποκαλώντας την υποκρίτρια. Η ηθοποιός είχε υπονοήσει στο παρελθόν ότι η πρώην φίλη της και συνεργάτης όχι μόνο δεν την υποστήριξε, αλλά σιγοντάρησε όταν η παραγωγή της πρότεινε κάτι που δεν είχε καμία σχέση με το ένδοξο τηλεοπτικό της παρελθόν. Αναμένουμε ωστόσο αν θα απαντήσει σε αυτά που είπε με πίκρα η Parker.