Berlin: Το prequel του La casa de papel στο Netflix θα έχει ληστεία αλλά και έρωτα

Τζένη Ντεμιράι
Berlin: Το prequel του La casa de papel στο Netflix θα έχει ληστεία αλλά και έρωτα

Ο Berlin είναι -σχεδόν- έτοιμος να μας υποδεχτεί στον κόσμο του με την βοήθεια του Netflix και εμείς έτοιμοι να του κάνουμε ψυχανάλυση μπροστά από την οθόνη!

Με ένα καινούριο teaser του «Berlin» το Netflix ανακοίνωσε ότι η prequel σειρά του La casa de papel θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν κλείσει η αυλαία του 2023, στις 29 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας για λίγο ακόμα την αγωνία των fans της δημοφιλούς σειράς που περιμένουν να ανακαλύψουν όλα όσα κρύβονται πίσω από την περίπλοκη προσωπικότητα του Berlin, η οποία δεν ξεδιπλώθηκε όσο θα θέλαμε στην 5η σεζόν του La Casa de Papel.

Μπορεί να μάθαμε ότι είχε παντρευτεί 5 (!) φορές και ότι είναι στην πραγματικότητα αδερφός του Professor Sergio Marquina, ωστόσο, όπως φαίνεται, η ζωή του Andrés de Fonollosa έχει και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία αξίζουν να ξεδιπλωθούν σε μία ολόδική του σειρά.

Δες το teaser

Ποια είναι η υπόθεση του Berlin

Τα γεγονότα της spin-off σειράς διαδραματίζονται πριν ξεκινήσει το σχέδιο της «τέλειας ληστείας» στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και εστιάζουν στον χαρακτήρα «Berlin» ή ορθότερα στον Andrés de Fonollosa, τον οποίο υποδύεται ο Pedro Alonso. Η υπόθεση αφορά την «χρυσή εποχή» του Berlin, κατά την οποία οργάνωνε μεγαλειώδεις ληστείες στην Ευρώπη.

Ο Berlin πιστεύει ότι μόνο δύο πράγματα μπορούν να κάνουν μία κακή μέρα σπουδαία: η αγάπη και ένα εκατομμύριο ευρώ. Έχοντας αυτό το μότο ζωής, ετοιμάζει μία από τις πιο ακραίες ληστείες του, με σκοπό να κερδίσει 44 εκατομμύρια ευρώ. Για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, όμως, θα χρειαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της Keila, που είναι εγκέφαλος της κυβερνοασφάλειας, του Damián, που είναι ακαδημαϊκός, του στενού του φίλου Cameron, του Roi που είναι κλειδαράς και του Bruce που παίζει στα δάχτυλα τα όπλα και τα gadgets.

Καθώς ο δημιουργός του prequel, Alex Pina, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του έργου απάντησε ότι η αγάπη και η ληστεία θα είναι τα βασικά σημεία της σειράς, θεωρούμε δεδομένο ότι η σειρά θα θέσει σε υψηλή προτεραιότητα της ερωτική ζωή του ήρωα και θα μας αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες για τις «5 φορές που ο Berlin πίστεψε στην αγάπη».

Το cast της σειράς

Εκτός από τον Pedro Alonso, ο οποίος πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Berlin, στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michelle Jenner, Begoña Vargas, Julio Peña, Tristán Ulloa, Joel Sánchez.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι και στην Μαδρίτη.