Beckham - Netflix: Πώς ο νεανικός έρωτας του David για τη Victoria μεταμορφώθηκε σε βαθιά αγάπη

Πατούλια Κατερίνα
Beckham - Netflix: Πώς ο νεανικός έρωτας του David για τη Victoria μεταμορφώθηκε σε βαθιά αγάπη

Τέσσερα επεισόδια, πολλά home βίντεο, μια καριέρα γεμάτη πρωταθλήματα, μια σχέση γεμάτη γκλίτερ. Κι όμως, μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον 47χρονο  Beckham μάθαμε όσα πραγματικά δεν γνωρίζαμε για τον David και την Posh Victoria. 

David Beckham ο μελισσοκόμος. David Beckham ο ψήστης. David Beckham ο άντρας που μπορεί να καθαρίσει την κουζίνα, τον φούρνο, τα κεριά σε βαθμό νεύρωσης OCD. David ο τρυφερός πατέρας και σύζυγος.

4,5 ώρες David

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Beckham και τη γεμάτη πρωταθλήματα καριέρα του, αποκάλυψε πράγματα για εκείνον και την καθημερινότητά του που ούτε φανταζόμασταν, παρότι ο ίδιος, η Victoria και τα παιδιά τους βρίσκονται στο επίκεντρο των μίντια για πάνω από δύο δεκαετίες.

https://www.instagram.com/p/Cx-CgidoZup/

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Fisher Stevens – σκηνοθέτης και το ντοκιμαντέρ Before the Flood το 2016, νικητής ενός Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ The Cove το 2010 και προτεινόμενος για Emmy το 2020 με το viral Tiger King, ακολουθεί την τακτική των ερωτήσεων στην κάμερα, τόσο στον David όσο και στη Victoria Beckham και ίσως τον ακούμε να επεμβαίνει περισσότερο από όσο πρέπει!

https://www.instagram.com/p/CVL1Bg3JHiF/

Κι εκεί ξεδιπλώνεται το κουβάρι του μικρού David, της δύσκολης και απαιτητικής σχέσης με τον πατέρα του με σκοπό να πετύχει, να κάνει μια μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο, της μητέρας του που συνεχίζει να τον βλέπει σαν το μικρό της αγόρι και της σχέσης με τη Victoria που ήταν για εκείνον σαν ναρκωτικό ειδικά στο ξεκίνημά της.

Είναι σαφές πως όλοι έβλεπαν στο πρόσωπο της Victoria Adams ένα εμπόδιο στο να γίνει ο David ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Η φράση «το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι προτεραιότητα» ακούγεται πολλές φορές αλλά για τον Beckham η Victoria ήταν σίγουρα η δική του προτεραιότητα με ατελείωτα τηλεφωνήματα, με το να οδηγά 4 ώρες για να δει τη Victoria μόνο για 20 λεπτά.

https://www.instagram.com/reel/CyD1lY1vYdR/

27 χρόνια μετά, ο David και η Victoria απέδειξαν πως διέθεταν το είδος αυτής της δύναμης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλο, ώστε να μετατρέψουν έναν σχεδόν παιδικό έρωτα που αγαπούσαν τα tabloids σε μεγάλη ιστορία αγάπης, γάμο και οικογένεια ικανή να αντέξει τα πάντα, από μια απιστία μέχρι το μεγάλωμα τεσσάρων παιδιών.

O David στο ντοκιμαντέρ αυτό, μπορεί να παραδέχεται με ειλικρίνεια πως η Victoria είναι τα πάντα για εκείνον, να την τρολάρει για την καταγωγή της, να χορεύει μαζί της και να μας εξηγεί ποια είναι η αγαπημένη θέα του σπιτιού του, εκείνη που στο παράθυρο μπορεί να θαυμάσει τη Beckham γυμνή!

Κι αν για κάτι έχει να καμαρώνει ο David πάνω από όλα, είναι πως τα παιδιά του είναι καλά παιδιά:

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας όσο πιο φυσιολογική ανατροφή αλλά ο μπαμπάς τους ήταν ο αρχηγός της Αγγλίας και η μαμά τους η Posh. Θα μπορούσαν να είναι σκατόπαιδα αλλά δεν είναι, γι’ αυτό λέω ότι είμαι περήφανος για τα παιδιά μας, θαυμάζω τα παιδιά μας για το πώς εξελίχθηκαν», ο οποίος είχε παραδεχτεί μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, του Brooklyn πως το βασικό του άγχος ήταν αν θα μπορέσει να τον προστατεύσει – σε αυτό το άγχος έπαιξαν ρόλο και οι τότε απειλές για τη ζωή του μωρού.Και ναι ο David ως μπαμπάς τα πήγε πολύ καλά. Σίγουρα υπήρξε λιγότερο πιεστικός από τον δικό του πατέρα.