5 φορές που ο David Beckham έκανε tattoo για την Victoria και μας έμαθε να μην μένουμε με τα λίγα

5 φορές που ο David Beckham έκανε tattoo για την Victoria και μας έμαθε να μην μένουμε με τα λίγα

 Beckham

Ο David Beckham έχει πάνω από 60 tattoo τα οποία αφιερώνει κάθε φορά στην οικογένεια του. 

Έναν πρωτότυπο τρόπο να ανανεώνει τη σχέση του με την σύζυγό του, Victoria, φαίνεται να έχει βρει ο David Beckham, ο οποίος για πολλοστή φορά «χτύπησε» tattoo για εκείνη. Συγκεκριμένα, ο David έγραψε τη λέξη Posh (το nickname της Victoria την εποχή των Spice Girls) στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού πριν από μία εβδομάδα και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικές φωτογραφίες με τον γνωστό tattoo artist Mark Mahoney.

https://www.instagram.com/p/Cw74LmOIyiG/

Ο 48χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει πάνω από 60 τατουάζ, τα οποία, όπως δήλωσε στη The Sun, είναι όλα αφιερωμένα στην οικογένεια του. Εντοπίσαμε τα πέντε πιο αντιπροσωπευτικά, με τα οποία ο David μας υπενθυμίζει να μην συμβιβαζόμαστε με τα λίγα και τους «λίγους»!

Με αυτά τα tattoos ο David Beckham δείχνει στην Victoria και τα παιδιά τους την αγάπη του και σε μας πόσο εκδηλωτικός μπορεί να είναι ένας άνδρας όταν -πραγματικά- θέλει!

#1 Ο αριθμός 99

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το tattoo που έκανε το 2015 με τον αριθμό 99 στο μικρό του δάχτυλο. Το τατουάζ εκείνο είχε διττή σημασία, αφού το 1999 είναι η χρονιά που ο David παντρεύτηκε με την γνωστή σχεδιάστρια μόδας και η χρονιά που γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος τους, Brooklyn.

David Beckham

David Beckham

2023 Visionhaus

#2 Το «σ’ αγαπώ» στον λαιμό

Επιπλέον, ο David έχει «χαραγμένη» στον λαιμό του την φράση «I love you», το οποίο, φυσικά, αποτελεί έναν ακόμα τρόπο να δείξει τα συναισθήματα του για την Victoria.

beckham.jpg

#3 Harper

Στον λαιμό ο David έχει γραμμένο και το όνομα της κόρης του, Harper, από την δεξιά πλευρά, από τότε που εκείνη έκλεισε τα 4 έτη. Έχει, ακόμα το μεσαίο της όνομα, Seven, στο δάχτυλό του.

#4 Το όνομα της Victoria

Από τις αφιερώσεις, βέβαια, δεν γινόταν να λείπει το όνομα της Victoria, το οποίο ο David θέλησε να έχει πάνω στο σώμα του στη γλώσσα Hindi (γνωστή διαδεδομένη γλώσσα στην Ινδία). Δυστυχώς, όμως, αφού έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ, διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα έγραφε «Vihctoria».

#5 DVBRCH – Τα αρχικά της οικογένειας

Σε μία πιο «συλλογική» ένδειξη αγάπης, ο David αποφάσισε να κάνει tattoo με τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των Beckhams, δηλαδή David, Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.

beckham-(4).jpg