Η Harper Seven Beckham έγινε ξανθιά και όλοι βλέπουν στο πρόσωπό της μια μικρή Barbie

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Harper Seven Beckham έγινε ξανθιά και όλοι βλέπουν στο πρόσωπό της μια μικρή Barbie

Η Harper Seven Beckham έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η διαφορά είναι εντυπωσιακή.

H Victoria Beckham φημίζεται για τις τολμηρές ενδυματολογικές της επιλογές και έχει κάνει μερικές αξιομνημόνευτες αλλαγές μαλλιών στο πέρασμα του χρόνου. Η κόρη της, Harper Seven μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά, David, και όλοι αναφέρουν πως είναι το mini me- αδυναμία του.

Οι Beckhams έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση με τα τέσσερα παιδιά τους (Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper Seven) και αγαπούν να μοιράζονται τις οικογενειακές τους στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο «χαζομπαμπάς» David έχει ποστάρει στον λογαριασμό του selfies με την Harper Seven αφού οι δυο τους περνούν συχνά χρόνο μαζί και είναι αχώριστοι. Μπαμπάς και κόρη αγαπούν να πηγαίνουν στο γήπεδο ή σε ψυχαγωγικά πάρκα όπου περνούν ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα «σύννεφα» στον γάμο της Victoria και του David Beckham και ένα τατουάζ που δημιουργεί ερωτήματα

H Harper Seven έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη

Η μικρότερη κόρη των Beckhams γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της και τα νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους την δείχνουν με λαμπερά, ξανθά μαλλιά με ανταύγειες.

Η Harper Seven είναι πιο ξανθιά από ποτέ, με τα μαλλιά της να θυμίζουν έντονα τη Barbie. Στις φωτογραφίες που πόσταρε η Victoria Beckham η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να βοηθήσει τον μπαμπά της να βγάλει μια καουμπόικη μπότα.

https://www.instagram.com/p/CwLtGc8u3f5/

Το ολοκαίνουριο hair look της 12χρονης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη εικόνα της.

Το πιθανότερο σενάριο είναι τα μαλλιά της Harper Seven να έχουν ανοίξει από τον ήλιο κατά τη διάρκεια των διακοπών στις ΗΠΑ και όχι από χρήση βαφής μαλλιών (λόγω του νεαρού της ηλικίας της).

Οι fans της σχεδιάστριας έσπευσαν να σχολιάσουν την αλλαγή στην εμφάνιση της μικρής γράφοντας: «Πόσο όμορφη είναι η Harper».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το matchy-matchy τατουάζ που προκάλεσε αντιδράσεις

Πριν λίγες εβδομάδες η μικρότερη κόρη των Beckhams, Harper Seven γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της και δέχθηκε τρυφερές ευχές από την οικογένεια και τους φίλους της. Η σύζυγος του Brooklyn Beckham, Nicola Peltz έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην εορτάζουσα.

https://www.instagram.com/p/CuhTn30OFBy/

«Χρόνια πολλά στην αδελφούλα μου Harper 7. Είσαι το πιο καταπληκτικό κορίτσι και είμαι τόσο τυχερή που σε έχω στη ζωή μου. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο μπορείς να φανταστείς! (Μπορούμε να ταιριάζουμε για πάντα;)», έγραψε η Peltz στη λεζάντα του post της.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο τα δύο κορίτσια έχουν κάνει το ίδιο τατουάζ, μια μικρή πεταλούδα. Οι fans σχολίασαν αρνητικά αυτή την κίνηση λόγω του νεαρού της ηλικίας της Harper Seven ωστόσο η Peltz δεν αποκάλυψε αν το τατουάζ είναι μόνιμο ή αφαιρείται με τη βοήθεια του νερού.

Πηγή κεντρικής: davidbeckham