Οι νέες φωτογραφίες του Crown φανέρωσαν τις πιο δυνατές σκηνές της 6ης σεζόν

Πατούλια Κατερίνα
Οι νέες φωτογραφίες του Crown φανέρωσαν τις πιο δυνατές σκηνές της 6ης σεζόν

Στις 16 Νοεμβρίου θα γραφτεί το πρώτο μισό στο τελευταίο κεφάλαιο του Crown στο Netflix.Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα απέδειξαν πως οι πιο δυνατές στιγμές της σειράς είναι μπροστά μας.

Μετά την ανακοίνωση του Netflix για την τελευταία σεζόν του Crown που θα είναι σπασμένη σε δύο μισά και τις πρώτες εικόνες από την 6η αυτή σεζόν, το Netflix επέστρεψε με ένα νέο καρουζέλ φωτογραφιών, που φανερώνουν τις πιο σημαντικές και δύσκολες σκηνές της σεζόν που έρχεται.

Το τέλος που θα γραφτεί σε δύο μέρη

Στις 16 Νοεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου, έρχεται η τελευταία σεζόν της σειράς που μας έβαλε μέσα στο Παλάτι και στη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδαμε,η σειρά θα επικεντρωθεί στις τελευταίες εκείνες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατο της Diana στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.

Η σειρά θα φτάσει ως και τη γνωριμία του William με την Kate στις αρχές των 00’ς και είναι πιθανό το Crown να ρίξει αυλαία με τον γάμο του Καρόλου με την Camilla που έλαβε χώρα στις 9 Απριλίου 2005.

https://www.instagram.com/p/CydtlHVIgXp/

Οι εικόνες της Diana στο γιοτ των Fayed ακριβώς όπως την θυμόμαστε εικοσιτετράωρα πριν τον θάνατό της, η πόζα του Dodi Fayed μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο, η εικόνα του πατέρα Fayed σε απόγνωση και η Ελισάβετ στην πιο δύσκολη στιγμή της μοναρχίας σηματοδοτούν τον τρόπο που το Crown θα φέρει στις οθόνες μας το τραγικό τροχαίο που συγκλόνισε τον πλανήτη.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες εικόνες του καρουζέλ, βλέπουμε και τον Κάρολο με τους δύο γιους του στο ταξίδι στο Balmoral τον Αύγουστο του 1997, όπου και ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους, την πρώτη φορά που τα παιδιά χωρίστηκαν από τη μητέρα τους μετά το διαζύγιο.

https://www.instagram.com/p/CyLr35yJbc3/

Πώς θα δούμε το τέλος της Diana

Σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς, Andy Harries και Suzanne Mackie, το συγκεκριμένο γεγονός έχει προσεγγιστεί με «τεράστια ευαισθησία».

Η Suzanne Mackie έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει τεράστιος σεβασμός από όλους μας, ελπίζω αυτό να είναι εμφανές».

https://www.instagram.com/p/CwxVJ8lysdN/

The Crown 6:Το Netflix ανακοίνωσε πότε θα γίνει η πρεμιέρα και μας επιφύλασσε μία αναπάντεχη έκπληξη