Ο Πρώτος από Εμάς: Πώς ο έρωτας μπροστά στον φόβο του θανάτου έκανε τη σειρά viral στο Twitter

Ο Πρώτος από Εμάς: Πώς ο έρωτας μπροστά στον φόβο του θανάτου έκανε τη σειρά viral στο Twitter

«Όσους αγώνες κι αν έτρεξα, πάντα έφτανα στον τερματισμό. Κι αυτός ο αγώνας δε θα είναι η εξαίρεση», είπε ο Άλκης στη νευρολόγο του κι έκανε το κοινό να συγκινηθεί για ακόμα μία φορά. Υποκλίθηκε το κοινό στις ερμηνείες Χατζηαγγελάκη, Οικονομάκου.

Είναι η σειρά εκείνη στη φαρέτρα του ΑΝΤ1 φέτος που η επιτυχία της είναι αδιαμφισβήτητη.

Άλκης και Κάτια, ένα σύγχρονο Love Story

Ο έρωτας ανάμεσα σε Άλκη και Κάτια στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς» θυμίζει κλασική ρομαντική ταινία. Μία σύγχρονη ιστορία αγάπης που φαίνεται πως θα έχει άδοξο τέλος, όπως εκείνο που είχαν ο Όλιβερ και η Τζένιφερ, στην ταινία Love Story.

Το να χάσει ένας από τους δύο πρωταγωνιστές μίας ρομαντικής ιστορίας τη ζωή του δεν είναι κάτι άγνωστο για τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Πολύ πριν υπάρξει η ιδέα για το αργεντίνικο El primero de nosotros (2022), στο οποίο βασίζεται η ελληνική εκδοχή «Ο Πρώτος από Εμάς», είδαμε αντίστοιχες ιστορίες, οι οποίες έθεταν στο προσκήνιο μία αγάπη που μαχόταν να ζήσει με προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, λόγω κάποιας ασθένειας που θα έπαιρνε τον έναν μακριά από τον άλλον.

Εκτός από το Love Story, μία τέτοιου είδους υπόθεση παρακολουθήσαμε και στην ταινία Me Before You, στην οποία ο Γουίλ, λίγο πριν ακολουθήσει την ευθανασία, πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του με την Λουίζα, στην οποία έμαθε την πραγματική αξία της ζωής.

Η ελληνική εκδοχή ενός τέτοιου ερωτικού δράματος έχει αρκετά φρέσκια ματιά, η οποία θεωρείται «σωτήρια» για τα φετινά τηλεοπτικά δεδομένα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοπτικών σειρών είναι εποχής και δεν εκτυλίσσονται τον 21ο αιώνα.

Ο Χατζηαγγελάκης στον ρόλο της ζωής του

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 25 Οκτωβρίου, η σειρά «ο Πρώτος από Εμάς» επιφύλασσε μία ακόμα συγκινητική σκηνή του Άλκη και της Κάτιας.

Η φράση «σ’ αγαπάω», τα έντονα βλέμματα, τα αγγίγματα και το φιλί που δεν δόθηκε έκαναν το κοινό να «λιώσει» μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά και να δακρύσει, καθώς ο Άλκης έμαθε ότι του απομένουν μόλις λίγοι μήνες ζωής.

Η ερμηνεία του Σπύρου Χατζηαγγελάκη σχολιάστηκε έντονα, με εξαιρετικά θετικό τρόπο, από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου. Ο αγαπημένος, πλέον, ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σε ένα καθοριστικό σημείο της καριέρας του, δεδομένου ότι ο ρόλος του Άλκη έχει αποκαλύψει στο ευρύ κοινό το βάθος του ταλέντου του στην υποκριτική. Ο Χατζηαγγελάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν κωμικό ρόλο και τη «μουρμούρα» της κοπέλας του, αλλά, παράλληλα, μπορεί να υποδυθεί και έναν ετοιμοθάνατο ψυχολόγο, ο οποίος βιώνει απανωτές δυσκολίες, είναι σοβαρός, μετρημένος, αλλά και ερωτευμένος.

Aθηνά for the win

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαιώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει τυχαία το ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, αλλά η ικανότητά της να γελά και να κλαίει με την ίδια ευκολία, κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να τη λατρεύουν.

Το ζευγάρι Κάτια – Άλκης έχει γίνει το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού που παρακολουθεί τη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς», με αποτέλεσμα όλοι να αγωνιούν για τις εξελίξεις και για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της Κάτιας με τον Έβαν.

Ο πρώτος από εμάς: Το γύρισμα που έκανε τους fans να μιλούν για τον γάμο της Οικονομάκου

Ένας ακόμα έρωτας γίνεται ελπίδα

Ιδιαίτερα συμπαθής είναι και η Σοφία (Βίβιαν Κοντομάρη), η οποία μπορεί να είναι εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο αλλά σιγά σιγά φαίνεται να βρίσκει την ευκαιρία να αδράξει κάποιες στιγμές χαράς δίπλα στον Νώντα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Νώντας έκανε μάθημα οδήγησης στη Σοφία και όλοι μιλούσαν για τη χαρά που της χάρισαν οι λίγες στιγμές μαζί του, κάνοντας μας να πιστέψουμε ότι αυτό το ζευγάρι θα έχει μέλλον στη σειρά.

Προς το παρόν, βέβαια, η Σοφία αντιστάθηκε στο φιλί του γοητευτικού Νώντα, αλλά για πόσο καιρό θα συνεχίσει να το κάνει;

Ελπίζουμε όχι για πολύ!