Ο πρώτος από εμάς: Το Twitter λάτρεψε τη Δροσάκη στον ρόλο της Έλενας και όλοι τη θέλουν για κολλητή

Ο πρώτος από εμάς: Το Twitter λάτρεψε τη Δροσάκη στον ρόλο της Έλενας και όλοι τη θέλουν για κολλητή

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» η Λένα Δροσάκη ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια!

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από Εμάς» φέρνει στην ελληνική τηλεόραση του 2023, λίγο αέρα φρεσκάδας, τη στιγμή που οι σειρές εποχής έχουν δημιουργήσει μία vintage αισθητική στην ελληνική μυθοπλασία.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς που επικεντρώνεται στην αξία της ζωής και της φιλίας, καταφέρνοντας από τα πρώτα κιόλας επεισόδια να μας συγκινήσει αλλά και να μας κάνει να χαμογελάσουμε, πρωταγωνίστρια ήταν η Λένα Δροσάκη.

Η τηλεοπτική Έλενα φαίνεται να έχει αγαπηθεί από τους χρήστες του διαδικτύου για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι η αντίδρασή της όταν μαθαίνει από την Κάτια ότι φιλήθηκε με τον Άλκη. Κραυγές χαράς, πλατύ χαμόγελο και ένα «επιτέλους» έκαναν τους χρήστες του Twitter να τονίσουν ξανά και ξανά ότι θα ήθελαν την Έλενα για φίλη τους. Μία φίλη που χαίρεται με την ευτυχία της κολλητής της και το δείχνει αυθόρμητα και έντονα.

Η Έλενα είναι σίγουρα ένας έντονος χαρακτήρας και αν έπρεπε κάποιος να πάρει τον «τίτλο εκείνου που έχει τα περισσότερα κότσια» στην παρέα, σίγουρα θα ήταν εκείνη. Δεν διστάζει να τσιρίξει από τη χαρά της μαθαίνοντας ότι οι δύο φίλοι της (επιτέλους) εκδήλωσαν τα συναισθήματα τους. Δε διστάζει, όμως, και να φωνάξει, να μιλήσει για τα συναισθήματα της και για ό, τι την πληγώνει μπροστά σε όλη την παρέα, όπως έκανε στην συνάντηση που έγινε για τον Άλκη απευθυνόμενη στον Νικόλα.

Η συμπεριφορά της απέναντι στον Νικόλα λίγο πριν τελειώσει το χθεσινό επεισόδιο, αποτέλεσε τον δεύτερο λόγο που όλο το Twitter θέλει την Έλενα για κολλητή.

393937825_282942171320527_5779054007420823563_n.jpg

Η εξαιρετική Λένα Δροσάκη δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε έναν ρόλο που φαίνεται να της ταιριάζει πολύ και να την κάνει να ξεδιπλώσει ένα μεγάλο μέρος του υποκριτικού της ταλέντου. Ή μήπως απλώς να μας κάνει να καταλάβουμε ότι κάπως έτσι είναι και στην πραγματική της ζωή;

https://www.instagram.com/p/Cyd-O6Uo1s9/

Δες πώς σχολίασαν χρήστες του Χ/Twitter την Λένα Δροσάκη στον ρόλο της Έλενας

Μία συμφιλίωση, μία κρίσιμη επέμβαση και μία ανατροπή στο «Πρώτος από εμάς»