Μία συμφιλίωση, μία κρίσιμη επέμβαση και μία ανατροπή στο «Πρώτος από εμάς»

Κατερίνα Μπούσιου
Μία συμφιλίωση, μία κρίσιμη επέμβαση και μία ανατροπή στο «Πρώτος από εμάς»

Η σειρά που ήδη έχει κάνει την έκπληξη προετοιμάζει το κοινό της για τις αλλαγές που έρχονται στα επόμενα επεισόδια. Ο «Πρώτος από εμάς» δηλαδή ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι για μία ακόιμη φορά το κεντρικό πρόσωπο. 

Η σειρά «Ο Πρώτος από εμάς» ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό για το πρωτότυπο σενάριό της και την ωραία πλοκή που ισορροπεί ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία. Τώρα έρχονται ριζικές αλλαγές. Γιατί με την είσοδο του Άλκη στο χειρουργείο, οι περισσότεροι από τους φίλους του, θα βρεθούν σε ένα δίλημμα.

Η πιο κρίσιμη στιγμή του Άλκη

Ο «Πρώτος από εμάς», βασίζεται σε ένα ξένο format, την Iσπανική σειρά «El primero de nosotros» η οποία έχει διασκευαστεί σε αρκετές χώρες και ήδη στην ελληνική εκδοχή του, σημειώνει επιτυχία. Ενώ το σενάριο φαίνεται προδιαγεγραμμένο, δεν είναι. Ενώ πιστεύεις ότι όλοι μπροστά στο ενδεχόμενο του θανάτου θα λυγίσουν ή θα αναγκαστούν να αλλάξουν, δεν είναι τίποτε δεδομένο. Κάποιοι θα το καταφέρουν, κάποιοι άλλοι θα βρεθούν σε μεγάλο δίλημμα.

https://www.instagram.com/p/CxK64CnOr_O/

Ο Άλκης (πόσο ταιριαστός ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε αυτό τον ρόλο) έχοντας πια περάσει αρκετό χρόνο με την κόρη του Έλσα και μετά το δείπνο που θα κάνει στους φίλους του, είναι πια ψυχολογικά έτοιμος για την κρίσιμη επέμβασή του. Και θα δεχτεί ένα ανέλπιστο δώρο. Βασικά θα κάνει και εκείνος ένα δώρο. Θα καταφέρει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του Στέφανο (Γιάννης Βούρος) για να είναι ήρεμος για το μετά.

Ο πρώτος από εμάς: Το γύρισμα που έκανε τους fans να μιλούν για τον γάμο της Οικονομάκου

https://www.instagram.com/p/Cx8D3xYqKN6/

Και όχι μόνο αυτό. Θα προτρέψει σχεδόν την Κάτια να οργανώσει ξανά τον γάμο της και να αφήσει αυτό που αισθάνθηκαν μεταξύ τους, στο παρελθόν. Ο χωρισμός αυτός και ο γάμος της Κάτιας με τον Έβαν (Οικονομάκου - Φαλελάκης) δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Κράτησέ το αυτό.

Ο Νικόλας και η Έλενα ωστόσο θα έχουν μία μονιμότητα στη σχέση τους. Ενώ φαινομενικά δεν ταιριάζουν, δεν μπορούν και να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον.