«Άβαφη ακόμη πιο κούκλα» : Η νέα make up free φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου και τα σχόλια

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Άβαφη ακόμη πιο κούκλα» : Η νέα make up free φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου και τα σχόλια

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει  την επιστροφή της στην τηλεόραση. Η άφιλτρη φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram.

Μια από τις καλύτερες περιόδους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός κάνει φέτος τηλεοπτικό comeback μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από Εμάς» η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα επεισόδια.

Η 37χρονη έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτό το επαγγελματικό βήμα και τους συμπρωταγωνιστές της αναφέροντας: «Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές. Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο, ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις- έτσι γίνεται και στη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια».

https://www.instagram.com/p/Cx3MYwPNTeH/

Και πρόσθεσε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός κι ας μην είναι το πλάνο σε εμάς. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ».

Η Αθηνά μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τη Λένα Δροσάκη, τη Βίβιαν Κοντομάρη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Μάριο Αθανασίου, παρακολούθησαν μαζί το χθεσινό επεισόδιο. Και η ηθοποιός συγκινήθηκε ξανά βλέποντάς τις σκηνές, όπως μας «μαρτύρησε» ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

oikonomakouprotosapoemas.jpg

Την ίδια ώρα η ηθοποιός βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Φιλίππου Μιχόπουλου, με τον οποίο βρέθηκαν πρόσφατα στην Ibiza, απολαμβάνοντας διακοπές μόνο για δύο.

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποθεώθηκε από fans και συναδέλφους

Πριν λίγα 24ωρα η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε μια άφιλτρη, makeup free φωτογραφία λίγο πριν πάει για ένα ακόμη γύρισμα της γενιάς.

https://www.instagram.com/p/CyiPaUrtvtU/

Χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η 37χρονη χαμογελά στον φακό μέσα από το αυτοκίνητό της, την ώρα που βρισκόταν στον δρόμο για το γύρισμα.

«@8:00 π.μ. #earlymornings #selfie #nomakeupselfie», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

sxolia1.png

Αρκετοί fans, φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι χωρίς μακιγιάζ ανάμεσά τους οι: Zέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Σπανός, Μυρτώ Αλικάκη, Μαριάντα Πιερίδη.

Πώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να δακρύσει στο The 2Night Show

sxolia3.jpg

Όλες οι φορές που η ηθοποιός πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα στο Instagram από τη ζωής της on και off camera και δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς φίλτρα και ίχνος μακιγιάζ, εντυπωσιάζοντας με την φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou