Έτσι θα οργανώσουμε το τέλειο πρόγραμμα για αξέχαστα movie nights με φίλους και οικογένεια

Έτσι θα οργανώσουμε το τέλειο πρόγραμμα για αξέχαστα movie nights με φίλους και οικογένεια

Ας το παραδεχτούμε, το να βρεις μία ταινία ή κάποια σειρά για να χαλαρώσεις δεν είναι δύσκολο. Τις φετινές γιορτινές μέρες, όμως το «δύσκολο» θα είναι να επιλέξεις ποια από όλες θα δεις μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα της EON

Καθώς ο Δεκέμβριος προχωρά και τα φωτεινά λαμπάκια πληθαίνουν, μετράς τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα (σε βλέπουμε!). Αντίθετα, δεν μπορείς να πεις ότι κάνεις το ίδιο με τα μελομακάρονα, που έχουν βρεθεί μαγικά στο σπίτι -αυτά μάλλον έχεις σταματήσει να τα μετράς εδώ και κάποιες μέρες, σωστά;

Ανεξάρτητα από το τι σημαίνουν για την καθεμιά μας τα Χριστούγεννα, το σίγουρο είναι ότι τα έχεις συνδέσει με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια, χουχουλιάρικο περιβάλλον και λίγο παραπάνω φαγητό. Και φυσικά, με χαλαρές στιγμές με την οικογένεια και την παρέα σου.

Και τι πιο χαλαρό από το να βλέπεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ταινίες ή και σειρές στην τηλεόραση; Άσε που, όταν έχεις ξεχωριστές επιλογές, κάθε πρόγραμμα μπορεί να είναι «διαβατήριο» για έναν συναρπαστικό, γιορτινό κόσμο και, μάλιστα, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ σου.

Πώς όμως, θα οργανώσεις μοναδικά movie nights με τους φίλους και την οικογένειά σου αυτές τις γιορτές; Ξέρεις, από αυτά που δεν θα τα ξεχάσετε, τουλάχιστον μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

Βήμα 1: Διαλέγεις την κατάλληλη ημέρα

Μπορεί η χριστουγεννιάτικη περίοδος να είναι κάπως πιο χαλαρή -και σίγουρα πιο λαμπερή- σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μέρες (ή, μάλλον, βραδιές), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πότε θα βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το σωστό το movie night θέλει κι αυτό έναν μικρό σχεδιασμό. Αν εσύ ή κάποιος από την παρέα έχει πολύ πρωινό ξύπνημα ή δεν είναι ο ορισμός του night owl, δεν πρόκειται να ευχαριστηθείτε ούτε την ταινία/σειρά, ούτε τη βραδιά. Κρίμα δεν είναι; Ευτυχώς όμως, τα Χριστούγεννα έχουν περισσότερες free βραδιές -άρα και ευκαιρίες για movie nights!

Βήμα 2: Η κατάλληλη παρέα έχει σημασία

Αν η κολλητή σου είναι φαν των ρομαντικών κομεντί, μάλλον δεν θα είναι το κατάλληλο άτομο για να δείτε μία ταινία δράσης, σωστά; Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι, όταν προγραμματίζουμε ένα movie night, σημασία έχει όλοι να θέλουν να δουν αυτήν την ταινία.

Σκέψου να έχεις καλέσει εκείνη τη συνάδελφο που ίσως μιλάει λίγο παραπάνω, ειδικά αν έχετε καιρό να τα πείτε χαλαρά στο γραφείο, ενώ έχετε κανονίσει να δείτε μία σειρά που θέλει λίγο παραπάνω προσοχή για να μην χάσετε κάποια σούπερ σημαντική εξέλιξη.

1702551249012-966182943-image003.jpg

Βήμα 3: Τι θα δούμε είπαμε;

Τα παραπάνω είναι σίγουρα απαραίτητα, αλλά προφανώς το Α και το Ω είναι να επιλέξεις την ταινία ή τη σειρά που θα καλύψει τα γούστα όλης της παρέας. Δεν ξέρουμε για σένα, εμείς πάντως τα καλύτερα movie nights τα έχουμε κάνει χάρη στο πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρει η πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova. Τόσο πλούσιο, που πραγματικά δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε τι θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Πάντως, αν η παρέα σου είναι φαν των ταινιών δράσης με καταιγιστικό ρυθμό, τότε λογικά δεν θα θέλετε να χάσετε το 4ο κεφάλαιο του «John Wick», που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου. Υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από παραμονή Χριστουγέννων με τον Keanu Reeves;

Αν ψάχνετε και κάτι που να συνδυάζει αδρεναλίνη και γέλιο, τότε έχουμε ωραία νέα καθώς, από τις 12 Δεκεμβρίου, είναι διαθέσιμη στην ΕΟΝ η κωμική σειρά δράσης «Twisted Metal». Μάλιστα, θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.00, οπότε μπορείτε να κάνετε επαναλαμβανόμενα short movie nights!

Ειδικά αν έχεις κανονίσει οικογενειακό movie night την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τότε να σου πούμε ότι εκείνη τη μέρα το πρόγραμμα της ΕΟΝ έχει την πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Puss in Boots: Last Wish». Αν ψάχνεις και άλλες ανάλογες ταινίες, το αγαπημένο μας γιορτινό pop up κανάλι Νova Christmas θα προβάλλει 45 οικογενειακές ταινίες από 15 Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου και μάλιστα, με τρεις ταινίες back to back καθημερινά!

Για εσένα που ψάχνεις κάποια ταινία που περνάει το μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης, για παράδειγμα, τότε δεν δεχόμαστε να μην δεις το «Queen of Speed», το ντοκιμαντέρ για τη Μισέλ Μουτόν, τη διάσημη Γαλλίδα οδηγό αγώνων ράλι που μπήκε στον ανδροκρατούμενο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού των 70s και των 80s, φτάνοντας μάλιστα στην κορυφή. Φυσικά, αυτά είναι απλά ενδεικτικές επιλογές, καθώς η ΕΟΝ διαθέτει περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών που διατίθενται και On Demand. Και σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών

Να μοιραστούμε μαζί σου, επίσης, ότι η Nova, ως άλλος Άγιος Βασίλης, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της ΕΟΝ για όλους, σε ολόκληρη την Ελλάδα, έως τις 10 Ιανουαρίου! Έτσι, αν έχεις ΕΟΝ αλλά όχι πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο της πλατφόρμας, τώρα θα έχεις πρόσβαση και στο υπόλοιπο περιεχόμενο αυτόματα. Αν δεν έχεις καθόλου ΕΟΝ, και πάλι θα έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο -και μάλιστα χωρίς κάποια δέσμευση. Για να συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα, αρκεί να επιλέξεις το πρόγραμμα ΕΟΝ ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που σου ταιριάζει.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μπες κι εσύ τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο που πάει τα movie nights σου σε άλλο level! Καλά Χριστούγεννα, είπαμε;