Αφού σάρωσε στα Emmys, o δημιουργός του «Beef» δηλώνει έτοιμος για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Τζένη Ντεμιράι
Αφού σάρωσε στα Emmys, o δημιουργός του «Beef» δηλώνει έτοιμος για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Κατά τη διάρκεια των Emmys, ο δημιουργός της σειράς, Lee Sung Jin, μίλησε σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για το ενδεχόμενο δεύτερης σεζόν του «Beef».

Το 2023 ήταν αδιαμφισβήτητα μία δυνατή χρονιά για τις σειρές που απολαμβάνουμε στις πλατφόρμες streaming, αφού το φινάλε του «Succession», η δεύτερη σεζόν του «And Just Like That» και το «The Bear» άφησαν το στίγμα τους.

Ανάμεσα σε αυτές τις σειρές που ξεχώρισαν, όμως, ήταν και το «Beef», το οποίο κατάφερε να τεθεί στο προσκήνιο στα Emmys, κερδίζοντας, μάλιστα, 8 βραβεία.

Δεδομένης της επιτυχίας, η ύπαρξη της δεύτερης σεζόν μάλλον μοιάζει αναμενόμενη, ωστόσο, δεν έχει ως τώρα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της σειράς.

Ο ρεαλισμός και οι αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αποτέλεσαν δύο βασικούς παράγοντες της επιτυχίας του «Beef».

Η ιστορία μοιάζει αρκετά πρωτότυπη αφού ακολουθεί δύο αγνώστους των οποίων οι ζωές ξαφνικά μπλέκονται με έναν αλλόκοτο τρόπο, μετά από μια στιγμή οργής στο δρόμο που τους αφήνει διψασμένους για εκδίκηση.

https://www.instagram.com/p/CrPfPHrhwMq/

Χρυσές Σφαίρες 2024: H Stone κέρδισε την Robbie & ο Nolan άγγιξε την κορυφή - Όλοι οι νικητές

Ο δημιουργός του «Beef» έτοιμος για δεύτερη σεζόν

Κατά τη διάρκεια των Emmys, ο δημιουργός της σειράς, Lee Sung Jin, δήλωσε σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί ότι το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερη σεζόν είναι ανοιχτό. «Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσα πολλά μονοπάτια. Θα μπορούσε να παραμείνει μίνι σειρά. Αλλά αν το Netflix ήθελε να συνεχίσει, θα μπορούσε επίσης να είναι ανθολογία. Περιμένουμε όλοι να ακούσουμε».

Νωρίτερα, σύμφωνα με το περιοδικό Elle, είχε ρωτηθεί ξανά για το ίδιο θέμα, όταν βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες 2024. Τότε είχε πει: «Πάντα παρουσιάζαμε τη σεζόν ως ανθολογική σειρά. Πάντα θα υπήρχαν νέοι χαρακτήρες. Το αν θα παραμείνει μίνι σειρά ή θα μετατραπεί σε ανθολογία ή αν θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, αυτό εξαρτάται από το Netflix. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσουν, είμαι σίγουρα έτοιμος».

75th Primetime Emmy Awards - Press Room

Πηγή: AP

Το προμήνυμα της συνέχειας πάντως έχει δοθεί από τον Νοέμβριο, όταν ο δημιουργός της σειράς «Beef» υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Netflix.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε πώς το "Beef" έχει ξεφύγει και έχει φέρει στη ζωή το μοναδικό όραμα του Sonny Lee», δήλωσε τότε η Jinny Howe, αντιπρόεδρος δραματικών σειρών στο Netflix. «Παρέδωσε ερμηνείες ζωής από τους Ali Wong και Steven Yeun. Το γεγονός ότι η σειρά συνέχισε να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτικούς είναι απλά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι αφήγησης με τον Sonny και ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει».

Το Beef και οι Περασμένες Ζωές απέδειξαν στα βραβεία Gotham ότι οι Κορεάτες κάτι κάνουν πολύ καλά

Πηγή κεντρικής εικόνας: @beef_netflix_official