Το Squid Game 2 έρχεται το 2024 και η 067 διέψευσε κάποιες από τις φήμες που αφορούν την πλοκή

Τζένη Ντεμιράι
Το Squid Game 2 έρχεται το 2024 και η 067 διέψευσε κάποιες από τις φήμες που αφορούν την πλοκή
Invision

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι, παρά τις αναποδιές με τις απεργίες στο Χόλιγουντ, το Squid Game 2 θα προβληθεί το 2024.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της κορεατικής δραματικής σειράς επιβίωσης του δημιουργού Hwang Dong-hyuk, «Squid Game», θα επιστρέψει εντός του 2024 για 2 σεζόν.

Το ότι η σειρά θα προχωρούσε σε δεύτερη σεζόν είχε ήδη ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2022, ενώ γνωρίζαμε και ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2023. Αυτό που δε γνωρίζαμε, όμως, ήταν το πότε θα γίνει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου. Πλέον, γνωρίζουμε ότι αυτή θα είναι εντός του έτους και το μόνο που μένει είναι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία.

Πιο αναλυτικά, με επιστολή που απέστειλε στους επενδυτές, το Netflix επιβεβαίωσε ότι, παρά τις αναποδιές που παρουσιάστηκαν με τις απεργίες στο Χόλιγουντ, το «Squid Game», το «The Diplomat» και το «Bridgerton» θα προβληθούν το 2024.

Squid-Game.jpg

Πηγή: AP

Η πρώτη σεζόν εννέα επεισοδίων του «Squid Game» του Dong-hyuk ξεκίνησε το 2021. Το δράμα με επίκεντρο έναν διαγωνισμό θανάτου μεταξύ φτωχών, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για την κατάκτηση ₩45,6 δισεκατομμυρίων αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία για το Netflix και ήταν υποψήφιο για 14 Emmy, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς (για πρώτη φορά για μη αγγλόφωνη σειρά), και κερδίζοντας 6.

Το «Squid Game» κέρδισε επίσης τρεις Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ των οποίων και για το καλύτερο τηλεοπτικό δράμα.

Η δημοφιλής πλατφόρμα επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο του 2022 ότι η σειρά θα προχωρούσε σε 2η σεζόν. Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Ted Sarandos δήλωσε τότε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης αναλυτών: «Το σύμπαν του "Squid Game" μόλις ξεκίνησε».

Το σύμπαν του «Squid Game» έχει έκτοτε επεκταθεί και περιλαμβάνει ένα ριάλιτι με το όνομα «Squid Game: The Challenge» και ένα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι.

Squid Game - The Challenge: Ανησυχητικές οι συνθήκες παιχνιδιού για όσους συμμετέχουν στο reality

2022 Film Independent Spirit Awards - Show

Πηγή: AP

Invision

Τι είπε η 067 για το Squid Game 2;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Jung HoYeon, απάντησε σε διάφορες θεωρίες των θαυμαστών σχετικά με τη δεύτερη σεζόν, αφού πολλοί θεατές υπέθεσαν ότι ο χαρακτήρας της Kang Saebyeok μπορεί να έχει επιβιώσει.

Σχετικά με τις φήμες ότι ο 001 είναι ο πατέρας του 456, η HoYeon απάντησε: «Θα μπορούσε να βγάλει νόημα. Αλλά αυτό είναι ακόμα πιο αγχωτικό να το βλέπεις. Χρειάζεσαι περισσότερο άγχος»;

Μιλώντας για τις πιθανότητες που θέλουν τον χαρακτήρα της να επιβίωσε στο τέλος της πρώτης σεζόν, είπε ότι θα ήθελε και η ίδια να σωθεί ο χαρακτήρας της, άλλα είναι επίσης ικανοποιημένη που ο χαρακτήρας της πέθανε. «Μπορώ να απαλλαγώ από κάθε άγχος», ανέφερε πριν προσθέσει ότι η ίδια και ο σκηνοθέτης της σειράς αστειεύτηκαν για το ότι η 067 έχει μια δίδυμη αδελφή.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP