Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη
Invision

Ben Affleck και Jennifer Lopez είναι αχώριστοι όμως στην αρχή της σχέσης τους ο ηθοποιός είχε έναν μεγάλο προβληματισμό.  

Τον Ιούλιο του 2022 η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas και απέδειξαν σε όλους πως η αληθινή αγάπη κερδίζει πάντοτε στο τέλος.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωνε τότε η Λατίνα σταρ λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος γάμος τους στην έπαυλη του ηθοποιού.

Σήμερα το ζευγάρι μετρά 1,5 χρόνο κοινής πορείας και παραμένει full in love, με τις φωτογραφίες από κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις να το αποδεικνύουν περίτρανα.

LA Premiere of
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the premiere of "This Is Me... Now: A Love Story" on Tuesday, Feb. 13, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Πώς η Jennifer Lopez πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το «This Is Me... Now»

H «θυσία» του Ben Affleck για τα μάτια της Jennifer Lopez

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση τους το 2021 (έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά), ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό.

Όπως η ίδια η Lopez εκμυστηρεύτηκε στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ο Affleck δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η σχέση τους να βρεθεί στο προσκήνιο του Τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν ήμασταν και πάλι μαζί είπα άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media», παραδέχθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες: λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό».

Παρά τους δισταγμούς του ηθοποιού το ζευγάρι τα κατάφερε και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με έναν κλειστό γάμο στο Las Vegas.

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», λέει ο σταρ της μεγάλης οθόνης στο ντοκιμαντέρ.

Από πλευράς της η τραγουδίστρια εξήγησε πως ο σύζυγός της νιώθει άβολα στο προσκήνιο, ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ-ταινίας στα οποία πρωταγωνιστεί ως βασική έμπνευση της Lopez.

«Δεν νομίζω ότι ο Ben αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά. Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα… δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στο νέο της ντοκιμαντέρ η Jennifer Lopez αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Affleck της έκανε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο τα πρώτα τους Χριστούγεννα. Ο ηθοποιός αγόρασε στην τραγουδίστρια ένα βιβλίο που περιλάμβανε κάθε γράμμα και email που είχαν ανταλλάξει τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το οποίο ονόμασε The Greatest Love Story Never Told.

Πηγή κεντρικής: apimages.com