Η J.Lo αποκάλυψε πως ο Affleck είχε τα ερωτικά τους γράμματα όσο ήταν παντρεμένος με την Garner

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η J.Lo αποκάλυψε πως ο Affleck είχε τα ερωτικά τους γράμματα όσο ήταν παντρεμένος με την Garner
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Jennifer Lopez έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Ben Affleck. Το παραμυθένιο love story του ζευγαριού.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Jennifer Lopez στο νέο της ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told».

Η διάσημη τραγουδίστρια ο Ben Affleck έχουν ένα παραμυθένιο love story, καθώς γνωρίστηκαν και υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου 20 χρόνια. Φέτος τον Ιούλιο οι δύο καλλιτέχνες θα γιορτάσουν 2 χρόνια έγγαμου βίου και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο με τον Afflecκ

O Ben Affleck κράτησε τα ερωτικά γράμματα που είχε ανταλλάξει με την Lopez

Στο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο Ben Affleck είχε κρατήσει τα ερωτικά γράμματα που του είχε στείλει παλαιότερα όσο ήταν παντρεμένος με την Jennifer Garner.

Ο ηθοποιός φύλαξε με προσοχή όλα τα γράμματα και τα emails που είχαν ανταλλάξει πριν από 20 χρόνια και τα ενσωμάτωσε σε ένα βιβλίο που ονόμασε συμβολικά, «The Greatest Love Story Never Told», το οποίο και χάρισε αργότερα στην αγαπημένη του.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο με τον Afflecκ

«Η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν ειπώθηκε ποτέ από την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck 2001-2010 και συνεχίζει», έγραφε ένα σημείωμα μέσα στο βιβλίο.

«Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο που μου χάρισε ο Ben τα πρώτα Χριστούγεννα που ξαναβρεθήκαμε. Είναι κάθε γράμμα και e-mail που γράψαμε ο ένας στον άλλον πριν από 20 χρόνια πριν μέχρι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά η Lopez στην κάμερα.

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έγιναν ξανά ζευγάρι, ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό καθώς φοβόταν την υπερέκθεση.

«Ο Ben και εγώ χωρίσαμε τρεις ημέρες πριν από το γάμο μας και καταρρεύσαμε από την πίεση. Νομίζεις ότι τα πας καλά. Ράγισε η καρδιά μου όταν έχασα τον έρωτα της ζωής μου, τον καλύτερό μου φίλο, και δεν μπορούσα να μιλήσω για πολλά χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Συνήθιζα να πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ήταν πληγωμένοι, τώρα πιστεύω ότι ήμουν μόνο εγώ», έχει εξομολογηθεί η Λατίνα σταρ.

Η Jennifer Lopez εξομολογήθηκε ότι δεν έλαβε την αγάπη που ήθελε από τους γονείς της καθώς μεγάλωνε

LA Premiere of
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the Los Angeles premiere of "The Mother," Wednesday, May 10, 2023, at Westwood Regency Village Theater. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

«Όταν ήμασταν και πάλι μαζί είπα άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media», παραδέχθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες: λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό».

Παρά τους δισταγμούς του ηθοποιού το ζευγάρι τα κατάφερε και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με έναν κλειστό γάμο στο Las Vegas.

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», λέει ο σταρ της μεγάλης οθόνης στο ντοκιμαντέρ.

Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη

Από πλευράς της η τραγουδίστρια εξήγησε πως ο σύζυγός της νιώθει άβολα στο προσκήνιο, ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ-ταινίας στα οποία πρωταγωνιστεί ως βασική έμπνευση της Lopez.

«Δεν νομίζω ότι ο Ben αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά. Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα… δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα», δήλωσε η Lopez.

Οι #Bennifer γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Στα τέλη του 2002 αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά και έναν χρόνο μετά, χώρισαν οριστικά και ανέβαλαν τον γάμο τους.

«Η Jennifer κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό», είχε δηλώσει τότε ο Ben Affleck.

Ενώ η Lopez από πλευράς της είχε αναφέρει: «Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας».

Πηγή κεντρικής: apimages.com