Η πραγματική Martha του «Baby Reindeer» ζητά 1 εκ. ευρώ για την «ύποπτη» συνέντευξη στον Morgan

Τζένη Ντεμιράι
Η πραγματική Martha του «Baby Reindeer» ζητά 1 εκ. ευρώ για την «ύποπτη» συνέντευξη στον Morgan

Η Fiona Harvey ασκεί κριτική στον Morgan για την αμοιβή της με 250 λίρες - Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη και τα «ύποπτα» σημάδια που είδε ο Morgan.

Η Fiona Harvey ισχυρίζεται ότι η εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» την πλήρωσε 250 ευρώ (313 λίρες) για να μιλήσει για το «Μικρό Ταρανδάκι» τονίζοντας ότι το ποσό αυτό δεν είναι αρκετό και θα την ικανοποιούσε αν ο Piers Morgan της έδινε 1 εκατομμύριο ευρώ, κάνοντας για ακόμα μία φορά τον γύρο του διαδικτύου με αυτή τη δήλωσή της.

Η 58χρονη Σκοτσέζα φέρεται να αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του stalker χαρακτήρα της Martha Scott στην πετυχημένη σειρά του Netflix «Μικρό Ταρανδάκι» (Baby Reindeer) και έχει βρεθεί στον επίκεντρο της δημοσιότητας από τις 11 Απριλίου, που κυκλοφόρησε η σειρά.

Η πραγματική Martha από το «Baby Reindeer» έπεσε και η ίδια θύμα stalking στη μετά Netflix εποχή

H Fiona Harvey ασκεί κριτική στον Morgan για την αμοιβή της με 250 λίρες

Η επιτυχία του έργου που έχει την υπογραφή του Richard Gadd, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής αλλά και το άτομο που φαίνεται ότι βίωσε τα γεγονότα στην πραγματική του ζωή, οδήγησε την εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» να προσκαλέσει τη Fiona Harvey στο πλατό, με σκοπό να διηγηθεί τον τρόπο με τον οποίο η ίδια αντιλήφθηκε την εξέλιξη των γεγονότων.

Η συζήτηση είχε τις αναμενόμενες εντάσεις, αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι η Harvey έκανε εκ των υστέρων δηλώσεις σχετικά με την αμοιβή της, ζητώντας μάλιστα το εξωφρενικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Harvey φιλοξενήθηκε στο «Piers Morgan Uncensored» την Πέμπτη 9 Μαΐου, ενώ λίγες μέρες αργότερα, την Τρίτη 14 Μαΐου, η Daily Record δημοσίευσε μία ακόμα συνέντευξη της Harvey, στην οποία η 58χρονη ασκεί κριτική στον Morgan για την αμοιβή της με 250 λίρες.

«Μου πρόσφεραν 250 λίρες και ρώτησα αν αυτό ήταν το ποσό που πλήρωναν σε όλους και, αν ναι, ήθελα να δω τα σχετικά έγγραφα», είπε. «Αυτά τα έγγραφα δεν μου τα έδωσαν. Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο για τη συνέντευξη και θα ζητήσω πολύ περισσότερα από τις πενιχρές 250 λίρες», πρόσθεσε.

«Διάβασα ένα απόσπασμα στο διαδίκτυο ότι ο Piers με λυπήθηκε πολύ, αλλά δεν λυπάται κανέναν. Το προσωπικό του ήταν τόσο ευγενικό και έλεγε ότι όλα είναι εντάξει, αλλά όταν πήγα να τον συναντήσω, με το ζόρι με κοίταζε», δήλωσε η Harvey.

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη και τα «ύποπτα» σημάδια που είδε ο Morgan

Η συνέντευξη παρακολουθήθηκε σχεδόν 10 εκατομμύρια φορές μέσα σε τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής, η Harvey δήλωσε στον Morgan ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Gadd και του Netflix για δυσφήμιση, καθώς και για τη διαδικτυακή παρενόχληση που έχει δεχθεί από το κοινό.

Στη στήλη του στην εφημερίδα «The Sun» που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, ο Morgan δήλωσε ότι η περίπλοκη κατάσταση θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκάλυψη περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του Gadd και του Harvey.

«Συνολικά, θα έλεγα ότι η Fiona Harvey μου είπε αρκετά ψέματα στη συνέντευξη και αν η απειλούμενη νομική αγωγή της κατά του Netflix και του Gadd προχωρήσει, υποψιάζομαι ότι γρήγορα θα αποδειχθεί ότι όντως εκείνη έστειλε όλα τα email, τα μηνύματα και τις επιστολές σε αυτόν», έγραψε. «Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι θύμα και εδώ».

Σημείωσε, ακόμα, ότι υπήρχαν δύο συγκεκριμένες στιγμές στη συνέντευξη που τον έκαναν να την υποψιαστεί.

«Αλλά υπήρχαν στιγμές στη συνέντευξη όπου οι καμπάνες συναγερμού μου χτύπησαν δυνατά, ειδικά όταν ξαφνικά είπε: “Ακόμα κι αν το θέμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ήταν αλήθεια, τα υπόλοιπα δεν είναι”», είπε ο Morgan.

Και πρόσθεσε: «Βρήκα επίσης πολύ περίεργο το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι είχε έως και 6 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 4 κινητά τηλέφωνα τα οποία “χρησιμοποιούσε για διαφορετικούς ανθρώπους”. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

Ο «κρυφός κώδικας» που κανείς δεν κατάλαβε βλέποντας το «Baby Reindeer» - Τι λέει η αληθινή Martha