Bridgerton 3 - Η Nicola Coughlan είπε το αυτονόητο «Αν χάσω ή πάρω βάρος δεν αφορά κανέναν»

Τζένη Ντεμιράι
Bridgerton 3 - Η Nicola Coughlan είπε το αυτονόητο «Αν χάσω ή πάρω βάρος δεν αφορά κανέναν»

Η Penelope από το Bridgerton έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν διαδικτυακά σχόλια σχετικά με το βάρος της.

Η 3η σεζόν του «Bridgerton» έκανε ένα τεράστιο άλμα στη λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της.

Από το βράδυ της Πέμπτης βρισκόταν στο νούμερο 8 του πίνακα της πλατφόρμας streaming, αφού έγινε διαθέσιμη στον ιστότοπο στις 8 το πρωί της 16ης Μαΐου.

Στο πρώτο μέρος του Bridgerton 3 η χημεία Colin με Penelope & η όμορφη Francesca είναι το επίκεντρο

H Penelope μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές σκηνές που «απάντησαν» σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της

Η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton», Nicola Coughlan, δήλωσε πρόσφατα στους Los Angeles Times ότι τα γυρίσματα ερωτικών σκηνών με τον συμπρωταγωνιστή της Luke Newton στην 3η σεζόν ήταν απελευθερωτικά παρά την αρχική της νευρικότητα, λέγοντας: «Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν και οι δύο ξαπλωμένοι κάτω από μια κουβέρτα, χωρίς ρούχα, απλά χαλαρώνοντας. Λέγαμε: "Γι' αυτό το κάνουν οι γυμνιστές"».

Τώρα αποκαλύπτει στο Stylist ότι ήταν ανένδοτη στο να πάει «πολύ γυμνή» για μια σκηνή στην 3η σεζόν του «Bridgerton», θέλοντας να απαντήσει σε σχόλια του διαδικτύου που αφορούσαν το βάρος της.

Η Coughlan συνεργάστηκε στενά με τη συντονίστρια οικειότητας του «Bridgerton» Lizzy Talbot για τις ερωτικές σκηνές της 3ης σεζόν, λέγοντας: «Τι θέλω να δείξω; Τι δεν θέλω να δείξω; Τι είναι γραμμένο στο σενάριο και τι θέλω να προσθέσω;».

«Ζήτησα συγκεκριμένα να συμπεριληφθούν ορισμένες ατάκες και στιγμές», συνέχισε ο Coughlan. «Υπάρχει μια σκηνή όπου είμαι πολύ γυμνή στην κάμερα, και αυτό ήταν δική μου ιδέα, δική μου επιλογή. Απλά ένιωσα το μεγαλύτερο "άντε γα@@" σε όλη τη συζήτηση γύρω από το σώμα μου- ήταν εκπληκτικά δυναμωτικό. Ένιωθα όμορφη εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα: "Όταν θα είμαι 80 ετών, θέλω να κοιτάζω πίσω σε αυτό και να θυμάμαι πόσο γαμ@ ήμουν!"».

Η Coughlan έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν διαδικτυακά σχόλια σχετικά με το βάρος της. Η Coughlan έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν διαδικτυακά σχόλια σχετικά με το βάρος της. Τους κατηγόρησε ευθέως σε μια ανάρτηση στο Instagram το 2022 που έγραφε: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα: Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, σας παρακαλώ, μην την μοιραστείτε μαζί μου... Είναι πραγματικά δύσκολο να αντέξεις το βάρος χιλιάδων απόψεων για το πώς δείχνεις που σου στέλνουν απευθείας κάθε μέρα».

NY Premiere of

«Τα σώματα αλλάζουν, αν χάσω ή πάρω βάρος ή κάνω οτιδήποτε δεν αφορά κανένα»

Αργότερα δήλωσε στους Irish Times: «Το μόνο που με νοιάζει είναι η δουλειά. Τα σώματα αλλάζουν, αν χάσω ή πάρω βάρος ή κάνω οτιδήποτε δεν αφορά κανέναν, το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνω καλή υποκριτική και να κριθώ γι' αυτό».

Οι Coughlan και Newton αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για την 3η σεζόν του «Bridgerton», καθώς τα νέα επεισόδια εστιάζουν στην εξέλιξη των χαρακτήρων τους από φίλους σε συντρόφους. Η ηθοποιός αποκάλυψε στο SiriusXM Hits 1 νωρίτερα φέτος ότι οι διαπραγματεύσεις της με το Netflix και το Shondaland για την 3η σεζόν περιλάμβαναν την παραγωγή ενός εναλλακτικού κομματιού των επεισοδίων που δεν είχε τις πικάντικες ερωτικές σκηνές της με σκοπό να το δείξει στους γονείς της.

«Είναι κυριολεκτικά γραμμένο στο συμβόλαιό μου. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι το λέω για αστείο», δήλωσε η Coughlan. «Απλά δεν θέλω να ... Μεγαλώσαμε ιρλανδικά καθολικοί. Απλά δεν έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα».