Οι λεπτομέρειες του γάμου Οικονομάκου - Τσερέλα τον Ιούνιο στην Πάρο, η δεξίωση και τα προσκλητήρια

Κατερίνα Μπούσιου
Οι λεπτομέρειες του γάμου Οικονομάκου - Τσερέλα τον Ιούνιο στην Πάρο, η δεξίωση και τα προσκλητήρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου. 

Μετά από δύο χρόνια σχέσης η Αθηνά Οικονομάκου και ο ο Μπρούνο Τσερέλα θα παντρευτούν τον Ιούνιο στην Πάρο και βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, όπως αποκάλυψε σήμερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

Και επειδή η παρουσιάστρια έχει και εξοχικό στο νησί, ήξερε σημαντικές λεπτομέρειες για την πιο ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού.

Η ατάκα της Οικονομάκου για τον μέλλοντα γαμπρό, Cerella, ήταν ό,τι πιο αυθόρμητο ακούσαμε τελευταία

Η παραλία του Κριού, τα προσκλητήρια και οι...ακάλεστοι

Στο Μιλάνο όπου ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο real estate ο πρώην μπασκεμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα βρέθηκε μαζί με τα παιδιά της Μάξιμο και Σιέννα, η Αθηνά Οικονομάκου. Ο μέλλοντας σύζυγός της ηθοποιού έχει αναπτύξει μία πολύ ωραία σχέση με τα παιδιά της και αυτό το στοιχείο ήταν ίσως και το πιο βασικό για να πάρει την απόφαση να κάνει τον δεύτερο γάμο της.

athinao1konomakou17718596528279064.jpg

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τις καλύτερες πληροφορίες και τις πιο έγκυρες, γιατί Οικονομάκου - Τσερέλα θα παντρευτούν στην Πάρο, το νησί που έχει η παρουσιάστρια το εξοχικό της.

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε στο μέρος που θα γίνει η δεξίωση. Το ζευγάρι έχει επιλέξει την ρομαντική παραλία του Κριού σε μικρή σχετικά απόσταστη από την Παροικιά, όπου υπάρχει ένα πολύ γνωστό εστιατόριο beach bar για να γιορτάσει με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους τη χαρά τους. Και σχεδόν θα κλειστεί όλη η παραλία, αφού ο γάμος θα είναι ανοιχτός και θα είναι αρκετοί οι καλεσμένοι.

https://www.instagram.com/p/DMKep5RMIEv/

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε πως: «Μαθαίνω ότι έχουν φύγει προσκλητήρια, διοργανώνεται ο γάμος. Εμείς δεν έχουμε πάρει, δεν είμααστε προσκεκλημένοι, αλλά δεν έχει σημασία. Είναι ανοιχτός ο γάμος. Εγώ ξέρω κάποιους που έχουν πάρει και ανυπομονούν και θα περάσουν πολύ όμορφα. Νομίζω ότι έχει κλείσει και το που θα γίνει η δεξίωση. Θα γίνει σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί στον Κριό. Αλλά από εκεί και πέρα περισσότερες λεπτομέρειες θα τις πει η ίδια».

Από την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου όταν είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Αθηνά Οικονομάκου, στην οποία εξέφρασε ένα μικρό παράπονο γιατί θα έκανε τον γάμο της λίγο πριν κλείσει εκείνη την τηλεοπτική σεζόν, εικάζουμε ότι θα είναι αρχές Ιουνίου και σίγουρα το Σαββατοκύριακο.

Δεν ξέρουμε ωστόσο ακόμη κάποιες λεπτομέρειες σημαντικές για αυτό τον γάμο που αφορούν στο νυφικό που θα επιλέξει, αλλά και τους κουμπάρους της. Προφανώς και τα δύο αυτά στοιχεία θα είναι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Τυπικά, αυτός είναι ο 4ος γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου, καθώς όπως έχει πει σε συνέντευξή της, με τον πρώην σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν επαναλάβει 3 φορές το μυστήριο με διαφορετική μορφή. Ουσιαστικά βέβαια είναι ο δεύτερος.

Ο Μπρούνο ήταν εκείνος που της δημιούργησε την ανάγκη για να πάρει την απόφαση να παντρευτεί για δεύτερη φορά όπως δήλωσε η ηθοποιός στο Χαμογέλα και Πάλι καθώς μέχρι τότε είχε πάρει την απόφαση να μην το τολμήσει ξανά: «Είναι σπάνιος ο άνθρωπος ο Μπρούνο. Ήταν τόσα πολλά τα θετικά και ήταν τόσο διαφορετικός εξαρχής, στον τρόπο συμπεριφοράς και στον τρόπο που διαχειριζόταν τη συνθήκη της ζωής μου εκείνη την περίοδο, που δεν πίστευα πολλά από αυτά που είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να πάρω την απόφαση να πω «εντάξει, ξεκόλλα πια, δεν μπορεί». Δεν μπορεί, είναι αλήθεια. Μπορεί και να υπάρχει τελικά αυτός που λέμε… Δεν είναι ο πρίγκιπας ακριβώς, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μέσα και έξω».

DPG Network