Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκινά το «Μία Ελλάδα παρέα» και βρήκε τον τρόπο να διώξει τα αρνητικά vibes
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί ξεκινά η νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο Open. Ποιοι είναι οι συνεργάτες της και ποια θα είναι η ιδιαίτερη θεματολογία της;
Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά το τέλος συνεργασίας της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο Open, ετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, ξανά το Σαββατοκύριακο και την ίδια ώρα, δηλαδή από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00.
Η παρουσιάστρια όμως φέτος βγαίνει από τη safe ζώνη της ψυχαγωγίας και τολμά να κάνει κάτι διαφορετικό που μοιάζει με άλλο τηλεοπτικό format, αλλά έχει παράλληλα και διαφορές.
Η Ιωάννα ξεκίνησε τις συσκέψεις με την ομάδα της και ήδη πήρε τα μέτρα της για τα αρνητικά vibes. Φυσικά και το βίντεο που ανέβασε ήταν χιουμοριστικό γιατί πια, τίποτε δεν την ενοχλεί από κακόβουλες κριτικές και σχόλια.
Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ότι η μητρότητα την έκανε δυνατή & γνωρίζει πώς να θωρακίσει την κόρη της
Ο γύρος της Ελλάδας μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Άγγελο Βουράκη
Στο πλευρό της σε σχεδόν ισάξιο ρόλο η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει την Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά και τον Άγγελο Βουράκη και τον Γιάννη Μαλλιαρό.
Η εκπομπή της που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα ονομάζεται «Ελλάδα παρέα» και όπως καταλαβαίνεις θα είναι μία εκπομπή που θα βασίζεται στους ανρθώπους της επαρχίας και τις δραστηριότητές τους, είτε με συνδέσεις και επιτόπια ρεπορτάζ.
Αν στο μυαλό σου ήρθε η εκπομπή Όπου Υπάρχει Ελλάδα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στον ΣΚΑΙ, υπάρχει κοινή βάση, αλλά εντελώς διαφορετική δομή και σκαλέτα, καθώς θα βλέπουμε και θέματα της επικαιρότητας.
Η Ιωάννα Μαλέσκου και η κόρη της, Μαρίλια, έφτιαξαν τα δικά τους μπότια για το έθιμο στην Πρέβεζα
Στην επιμέλεια της εκπομπής θα είναι η Αλεξάνδρα Τσόλκα η οποία και ενδεχομένως θα μοιράζεται τη δημοσιογραφική της εμπειρία και μπροστά από την κάμερα.
Η ήδη φιλική και συμβουλευτική σχέση που έχει με την Ιωάννα, έχει βοηθήσει τη δεύτερη ν' αλλάξει αρκετά για το νέο project.
Σίγουρα αξίζει να δούμε με πολύ θετικό πρόσημο τέτοιου είδους εκπομπές, που τολμούν να διαφοροποιηθούν για να μην μοιάζουν με το κλασικό - και αποτυχημένο πια - μοτίβο του infotainment με τις ίδιες ειδήσεις από το πρωί έως το βράδυ, με απουσία πρωτογενούς περιεχομένου και με μίζερη αντιμετώπιση και σχόλια από τα παρουσιαστές και παρουσιάστριες.
Πάντως η παρουσιάστρια που άδικα πολλές φορές στοχοποιήθηκε με κριτικές, προετοιμάζεται με χαρά αλλά και το απαραίτητο χιούμορ για το «Μία Ελλάδα παρέα».
Δέχθηκε από μία φίλη της ένα έργο τέχνης με σκόρδα που φοριέται ως στεφάνι και ήδη πήρε τα μέτρα της για το κακό μάτι και τα τυχόν αρνητικά vibes. Τα οποία όμως, έχουμε την αίσθηση ότι θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα φέτος.
