Ετοιμάζεται να ταξιδέψεις στις γιορτές; Τα 5 Tik Tok hacks που θα σε σώσουν

Πατούλια Κατερίνα
Ετοιμάζεται να ταξιδέψεις στις γιορτές; Τα 5 Tik Tok hacks που θα σε σώσουν

Ετοιμάζεις ταξίδι με αεροπλάνα ή πλοία; Χρειάζεσαι τα hacks του Tik Tok για να είσαι ξέγνοιαστη; Σου βρήκαμε τα πέντε βιντεάκια με τις περισσότερες προβολές στο Tik Tok. 

Ετοιμάζεις ταξίδι για την Ελλάδα ή το εξωτερικό; Ανησυχείς για τα στοιχεία της πτήσης; Θέλεις έξτρα χώρο στις αποσκευές; Ευτυχώς για εσένα η Travel Republic συγκέντρωσε τα στοιχεία του Tik Tok και βρήκε τα 5 πιο δημοφιλή βίντεο με κόλπα που θα σώσουν και την πιο απελπισμένη ταξιδιώτισσα.

Hack 1: Από την loulouexplores με περισσότερα από 10.4 εκατομμύρια προβολές ιδανικό για όσες ξεχνάνε και δεν έχουν σωστή οργάνωση. Αν κάνεις copy paste τον αριθμό της πτήσης στα μηνύματα και το στείλεις σε κάποιον, αμέσως θα σώσεις και θα εμφανιστούν όλες εκείνες οι πληροφορίες της πτήσης σου, από την ώρα αναχώρησης, τη διάρκεια της πτήσης, την πύλη και εύκολα θα μπορείς να ενημερώσεις ακόμα κι εκείνον που μπορεί να θέλει να σε περιμένει ή να σε παραλάβει από το αεροδρόμιο.

Hack 2: Το hack με το μαξιλάρι από τον λογαριασμό dontbemike με περίπου 6 εκατομμύρια προβολές. Είναι απλό αλλά ιδανικό για να έχεις μια έξτρα αποσκευή. Τι κάνεις; Παίρνεις μια άδεια μαξιλαροθήκη και τη γεμίζεις με ρούχα και κάνεις ταυτόχρονα και τη βαλίτσα πιο ελαφριά και την πτήση πιο άνετη.

Hack 3: Πού θα αφήσεις το κινητό;

Με 3,4 εκατομμύρια προβολές, το κόλπο του λογαριασμού creative_explained απαιτεί μόνο την σακούλα που θα έχεις στο κάθισμα του αεροπλάνου ή του πλοίου, και με τις κατάλληλες οδηγίες του βίντεο το στερεώνεις και απολαμβάνεις Netflix άνετα χωρίς να το κρατάς στο χέρι.

Hack 4: Με ένα 1 εκατομμύριο προβολές, από το talktwenties, η Kia Commodoreεξήγησε πως όταν ψάχνεις για μια πτήση ή για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, πρέπει να μπαίνεις πάντα από ιδιωτική περιήγηση για να κερδίσεις την έξτρα έκπτωση που πάντα έχεις την πρώτη επίσκεψη σε τέτοιες σελίδες, οι οποίες με τα cookies τους μπορούν να αλλάξουν την τιμή.

Hack 5 με πάνω από 600.000 προβολές, από το τικ τοκ account του Max Balegede, σου δείχνει πως να αλλάξεις δωμάτιο δωρεάν, εξηγώντας πως γιορτάζεις την επέτειό σου, στις παρατηρήσεις που αφήνεις.

3 deco ειδικοί του Tik Tok αναλύουν τα trends που δεν πρέπει να βάλεις στο σπίτι σου