3 deco ειδικοί του Tik Tok αναλύουν τα trends που δεν πρέπει να βάλεις στο σπίτι σου

Πατούλια Κατερίνα
3 deco ειδικοί του Tik Tok αναλύουν τα trends που δεν πρέπει να βάλεις στο σπίτι σου

Υπάρχουν κάποια trends που μπορεί στο Tik Tok να έχουν γίνει viral, οι ειδικοί όμως εξηγούν πως δεν θα τα έβαζαν ποτέ στο σπίτι τους. 

Το Tik Tok έγινε η φωλιά των trends είτε μιλάμε για φαγητό, μαμαδίστικες συμβουλές, μόδα και ομορφιά και φυσικά μας δίνει και συμβουλές deco. Αυτή τη φορά, οι designers που είναι hot στο Tik Tok μας αποκαλύπτουν τα όχι του deco και των trends που μπορεί να σκέφτεσαι κι εσύ να υιοθετήσεις στον χώρο σου.

Κατσαρόλες και ταψιά σε κοινή θέα

Το λεγόμενο cottagecore να πάει και να μην γυρίσει λέει η σχεδιάστρια Nina Takesh με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η ειδικός εξήγησε πως ό,τι κι αν κάνεις, τα ταψιά και οι κατσαρόλες ποτέ δεν θα μετατρέψουν το σπίτι του σε αρχοντικό της βρετανικής υπαίθρου.

Σε μια κανονική κουζίνα ενός μικρού διαμερίσματος, οι κατσαρόλες θα δημιουργήσουν αίσθησης αταξίας και όχι deco trend.

https://www.instagram.com/p/BnhhJT_Aba5/

Τα ψεύτικα φυτά να βγουν από το σπίτι:

Ο ειδικός Ryan Filipski μας συμβουλεύει να αφήσουμε στην ησυχία τους τα faux φυτά και να επενδύσουμε σε αληθινά φυτά και δέντρα που θα ταιριάξουν στον χώρο σου. Ο άνθρωπος που ξέρει να μεταμορφώνει τους εσωτερικούς χώρους, τονίζει πως το faux πάντα ξεχωρίζει και ποτέ δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω στη διακόσμηση του σπιτιού.

pseftikafita.jpg

Ο ίδιος ειδικός εξηγεί πως αυτά τα τύπου vintage λευκά έπιπλα, φέρνουν την προσοχή των προσκεκλημένων σου στο λάθος σημείο του σπιτιού σου.

Η τρίτη designer, Aoife Tobin, από το Style So Simple, εξήγησε πως πρέπει επιτέλους να αφήσουμε τα μαξιλάρια να είναι χαλαρά, να μην έχουν αυτή την χαρακιά στη μέση, και τονίζει πως υπάρχει μια και μόνο σκέψη που πρέπει να έχεις όταν διακοσμείς ένα νέο σπίτι.

Η δική σου γνώμη μετράει πιο πολύ από κάθε άλλου, κι αν νιώθεις πως ένα αντικείμενο ταιριάζει στον χώρο σου, βάλτο, είτε συμφωνεί το Τικ Τοκ, είτε όχι!

maksilaria.jpg

Ναι, το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw θα μας λείψει πολύ!