Κερδίστε 5 συνεδρίες cavitation για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας από την Cosmetic Derma Medicine

Κερδίστε 5 συνεδρίες cavitation για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας από την Cosmetic Derma Medicine

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική που εισήγαγε την πιο σύγχρονη τεχνολογία Cavitation. Η θεραπεία κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και τοπικού πάχους απασχολεί πολλούς από μας και με την νέα τεχνολογία Cavitation RF το πρόβλημα της κυτταρίτιδας αποτελεί πλέον παρελθόν. Το Cavitation RF δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας.

Τα ευεργετικά οφέλη του Cavitation RF μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στο σώμα για θεραπεία κυτταρίτιδας, τόνωση και σύσφιξη όσο και στο πρόσωπο συνδυάζοντας τη τεχνολογία RF UltraSound για θεραπεία ανάπλασης, αναζωογόνησης και σύσφιξης.

Τo Cavitation πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Με αποτελέσματα που διαρκούν. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η απώλεια πόντων ξεκινά από 2 και φθάνει έως τους 10 πόντους, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας.

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Tα αποτελέσματα του Cavitation μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, το μεταβολισμό , σε συνδυασμό, όμως, με σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα το μόνιμο και εμφανές αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο.