Πού θα βρεις το τέλειο ηλιοβασίλεμα στην πόλη

Πού θα βρεις το τέλειο ηλιοβασίλεμα στην πόλη

Τα ηλιοβασιλέματα της Αθήνας σε κάνουν να πιστεύεις πως θα σε πάρουν μαζί τους…

Αγαπάς τα ηλιοβασιλέματα και δεν θέλεις να χάνεις ούτε ένα; Η Αθήνα είναι μια πόλη η οποία έχει πολλά σημεία από όπου μπορείς να βρεις και να απαθανατίσεις το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα με… επικό τρόπο. Όταν οι αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί που έχει ο ήλιος αναμειγνύονται με το μπλε του ουρανού, κάνουν ένα μωβ και ένα απαλό ροζ. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων, είναι εκείνος που για πρώτη φορά μέσα στην ημέρα, μπορεί να σε βοηθήσει να απολαύσεις τη στιγμή κοιτάζοντας τον ήλιο… «κατάματα»! Ολοένα και πιο «ζεστά», έτοιμα να χαθούν στην θάλασσα ή πίσω από μερικά κτήρια της πόλης, τα ηλιοβασιλέματα της Αθήνας σε κάνουν να πιστεύεις πως θα σε πάρουν μαζί τους…

Η ώρα που δύει ο ήλιος τα καλοκαίρια, μοιάζει να είναι η πιο επική ώρα της ημέρας αλλά και εκείνη που απλώς νιώθεις πως πρέπει να κάνεις lock με το smartphone σου. Για αυτό και πριν προχωρήσουμε στα αγαπημένα μας σημεία της πόλης, όπου θα βρεις το τέλειο ηλιοβασίλεμα, πρέπει να σιγουρευτείς πως η κάμερα του κινητού σου θα το απαθανατίσει όσο πιο αληθινά (αλλά και επικά), γίνεται. Για αυτό κι εμείς, πρώτα ανακαλύψαμε το Samsung Galaxy S9 και τη φανταστική κάμερα που διαθέτει, και στη συνέχεια προχωρήσαμε στα πιο hot σημεία της πόλης.

Ξεκίνα με κάποια από τις δεκάδες ταράτσες γύρω από την Ακρόπολη…

Η θέα της Ακρόπολης με φόντο τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αναβαθμίσεις τα social media σου, αλλά και να κάνεις όλους τους φίλους σου να ζηλέψουν την τοποθεσία που βρίσκεσαι. Διότι, μπορείς να ανέβεις στην αγαπημένη σου ταράτσα των Αθηνών, να απολαύσεις το ποτό σου και να βγάλεις την πιο ωραία φωτογραφία, καθώς με το πρωτοποριακό διπλό διάφραγμα του Samsung Galaxy S9, που προσαρμόζεται αυτόματα στον έντονο φωτισμό και στον πολύ χαμηλό φωτισμό, θα πάψεις να ανησυχείς για το εάν η φωτογραφία σου θα βγει πολύ σκοτεινή ή πολύ φωτεινή. Η κάμερα του Galaxy S9 προσαρμόζεται σε διάφορα είδη φωτισμού, όπως ακριβώς και το ανθρώπινο μάτι, κι έτσι μπορείς να αιχμαλωτίσεις κάθε συναίσθημα σε μια μόλις εικόνα.

Ή επίλεξε κάποια από τις… φυσικές ταράτσες της πόλης!

Πέρα από τις ταράτσες από όπου μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου cocktail, αλλά και την υπέροχη θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού, η Αθήνα σου δίνει την επιλογή να παρακολουθήσεις το ηλιοβασίλεμα με λίγο πιο εναλλακτικό τρόπο. Είτε βρίσκεσαι στην αρχή της Ερμού ενδιάμεσα από τα «έκτακτα» ψώνια σου μετά το γραφείο, είτε πήρες το αγόρι σου και αποφασίσατε να πάρετε μερικές μπύρες και να ανέβετε στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, δεν είναι το ηλιοβασίλεμα επικό, αλλά ο τρόπος που θα το ζήσεις.

Ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη και σε απόσταση αναπνοής, μπορείς να αράξεις στον Λόφο του Φιλοπάππου με την παρέα σου, ενώ μπορείς να πάρεις το αγόρι σου και να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα με θέα θάλασσα από το ψηλότερο σημείο του Πειραιά στον Προφήτη Ηλία. Τι θα ήταν όμως, εκείνη η στιγμή, εάν δεν μπορούσες να τη θυμάσαι για πάντα; Για αυτό υπάρχει και το smartphone σου. Αιχμαλώτισέ τη μέσα από τα νέα key features του Galaxy S9, καθώς με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, μπορείς να βγάλεις το πιο εντυπωσιακό Super Slow Mo βίντεο, ενώ μόλις το κινητό σου καταλάβει πως η εικόνα είναι κάτω από 100 Lux θα ενεργοποιήσει αυτόματα το Low Light για να τραβήξεις την τέλεια φωτογραφία! Κάνε το μεγάλο λιμάνι του Πειραιά και το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού να μοιάζουν ακόμη καλύτερα μέσα από την κάμερα του κινητού σου!

Συνδύασε άθληση και ηλιοβασίλεμα στο ΟΑΚΑ

Με την ημέρα να έχει μεγαλώσει αισθητά, οι πιθανότητες να συμπέσει η ώρα προπόνησής σου, μετά το γραφείο, με την ώρα που δύει, αυξάνονται σημαντικά. Διότι, ακόμη κι αν αργήσεις να φύγεις από το γραφείο κάποιο απόγευμα, ο ήλιος θα σε περιμένει μέχρι και τις 20.45 για να σου χαρίσει μια εντελώς μαγική εμπειρία και να μετατρέψει ακόμη και την προπόνησή σου στο ΟΑΚΑ, σε μια επική στιγμή. Ακούγοντας την ειδική playlist που έχεις στο Galaxy S9, διάλεξε το τραγούδι που σου ταιριάζει καλύτερα, βγάλε το πιο διασκεδαστικό super Slow-Mo βίντεο με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση και μοιράσου το με τους followers σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρυθμίσεις τον χρόνο πριν στη λειτουργία της χειροκίνητης ή πολλαπλής λήψης, να γράψεις ένα κανονικό video και να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί για να επιβραδύνεις τη στιγμή που θες. Ο μηχανισμός της κάμερας επιτρέπει τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο video, το οποίο και μετατρέπει σε 6,3 δευτερόλεπτα σε Super Slow-Mo. Επικό ηλιοβασίλεμα; Επική προπόνηση!

ILIOBASILEMA OAKA

…και κλείσε στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Μια διαφορετικού είδους εμπειρία θα ζήσεις, εάν αποφασίσεις να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα από τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Με θέα θάλασσα, ο ήλιος θα χαθεί στο απέραντο γαλάζιο κι εσύ μπορείς να θυμάσαι για πάντα αυτή τη στιγμή αλλά και να την κάνεις replay συνεχώς από το Samsung Galaxy S9 σου. Διότι, με το Super Slow-Mo video feature, μπορεί να «παγώσει» τη στιγμή και να προσφέρει ένα κινηματογραφικό effect μέσα από 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτήν την επική στιγμή του καλοκαιριού, μπορείς να τη μοιραστείς μαζί με όλους τους followers σου και με τη σωστή μουσική υπόκρουση να τους μεταφέρεις όλα τα συναισθήματα που σου προκαλεί η δύση του ήλιου.

ILIOBASILEMA SOUNIO

Κάπως έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις τις πιο απλές καθημερινές στιγμές σου, επικές, αλλά και να κάνεις το ηλιοβασίλεμα… επιτέλους, δικό σου!