Υπάρχει κινητό που να φωτογραφίζει ΣΩΣΤΑ την πανσέληνο;

Υπάρχει κινητό που να φωτογραφίζει ΣΩΣΤΑ την πανσέληνο;

Και όμως, υπάρχει.

Πόσες φορές έτεινες το χέρι ψηλά για να «πιάσεις» μια στιγμή της πανσελήνου; Και πόσες φορές έσβησες στα… καπάκια τη φωτογραφία; Φαντάζομαι πολλές. Ξέρω ότι είναι πολλές.

Ο «θόρυβος» που σημειώνεται στις νυχτερινές φωτογραφίες, με το φεγγάρι να φαντάζει μια… λευκή κουκίδα με «ξέφτια» σε έναν κατάμαυρο ουρανό. Κοινώς μια… τρύπα στον μαύρο-πίσσα ουρανό. Όλες οι φωτογραφίες στράφι σε μέρη… επικά, που δεν θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλέσεις στη μνήμη σου. Να ζωντανέψεις μια στιγμή ένα μέρος εκείνης της βραδιάς.

Εκείνες οι διακοπές με το αγόρι σου, που σταθήκατε μπροστά από το φεγγάρι και δώσατε σε κάποιον το κινητό για να σας τραβήξει μια φωτογραφία ή εκείνο το βράδυ που ήσουν με τις κολλητές σε κάποια επική ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας πίνοντας τα cocktails σας κάτω από την πανσέληνο, καμία φωτογραφική προσπάθεια ουσιαστικά δεν απεικονίζει αυτό που πραγματικά ζήσατε.

PANSELINOS S9 1

Κι, όμως, υπάρχει ένα κινητό που φωτογραφίζει ΣΩΣΤΑ την πανσέληνο.

Που φωτογραφίζεις το φεγγάρι και βλέπεις στην οθόνη του smartphone το φεγγάρι. Κανονικό. Χωρίς «θόρυβο». Που τραβά φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, ακριβώς όπως στο φως της ημέρας. Αρκεί να είσαι η Epic Tech Queen και να το κρατάς στα χέρια σου…

Samsung Galaxy S9, lowlight και ήρθε η ώρα να απαθανατίσουμε τις επικές νυχτερινές μας περιπέτειες με εκπληκτική καθαρότητα. Πώς; Με τη λειτουργία διαφράγματος F1.5 και τη μείωση θορύβου στις λήψεις πολλαπλών καρέ, η πίσω κάμερα φροντίζει ώστε οι φωτογραφίες που τραβάτε στο σκοτάδι να βγαίνουν καθαρές και φωτεινές, χωρίς να απαιτείται συντονισμός. Έχε το νου σου... η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πλησιάζει (στις 25/9). Μπορείς να καταπλήξεις τους followers σου στο Instagram και να στεφθείς η Epic Tech Queen του Φθινοπώρου!

Ναι, πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον Instagram λογαριασμό σου. Γιατί δεν χρειάζεται να «κυνηγάς» το σωστό φως. Μπορείς να τραβάς φωτογραφίες χωρίς δεύτερη σκέψη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χάρη στις δύο λειτουργίες f-stop. Το πρωτοποριακό διπλό διάφραγμα προσαρμόζεται αυτόματα στον έντονο φωτισμό και στον πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως το ανθρώπινο μάτι. Και μπορείς να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο, εναλλάσσοντας το διάφραγμα για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα.

Δεν χρειάζεται όμως να μείνεις μόνο εκεί. Κι άλλες εντυπωσιακές εικόνες περιμένουν να τις «κλειδώσεις».

Κι αν είσαι fan του βίντεο (ακόμη και με θέα την πανσέληνο), τότε θα πρέπει να ξέρεις πως το επόμενο επίπεδο στην αργή κίνηση είναι η… πολύ αργή κίνηση. Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες με απίστευτη ταχύτητα (960 καρέ ανά δευτερόλεπτο), χάρη στον αισθητήρα υψηλής ταχύτητας και να επιδείξεις τις σκηνοθετικές σου ικανότητες προσθέτοντας ριπές πολύ αργής κίνησης σε ένα βίντεο ή εστιάζοντας σε μία στιγμή!

Tip: Να θυμάσαι πως θα δεις καλύτερα την πανσέληνο σε ένα smartphone που η οθόνη του δεν έχει όρια. Μπορείς να διευρύνεις την οπτική σου με τη μεγάλη οθόνη πλήρους επιφάνειας του Galaxy S9, που ταιριάζει άνετα στο χέρι σου. Έχει καμπύλες στα πλάγια για απεριόριστη θέαση με ελάχιστους οπτικούς περισπασμούς. Τέλος, θα σε βοηθήσει η προηγμένη ενίσχυση αντίθεσης, για να δεις τις φωτογραφίες σου, έτσι όπως πρέπει να τις βλέπεις. Η φωτεινή οθόνη Super AMOLED αυξάνει την αντίθεση όταν βρίσκεσαι έξω, έτσι ώστε ακόμα και στο φως της ημέρας εσύ και οι φίλοι σου να βλέπετε εξαιρετικές λεπτομέρειες πάνω στην οθόνη!

Πού θα βρεις το καλύτερο φεγγάρι αυτή την περίοδο;

Κοντά στη θάλασσα. Διότι δεν θέλεις να απαθανατίσεις μόνο τον ολόγιομο χρυσό «δίσκο». Θέλεις να αποτυπώσεις και το δρόμο που σχεδιάζει μέσα στη θάλασσα. Η αθηναϊκή ριβιέρα προσφέρεται από νωρίς το βράδυ. Με καλή παρέα, κάθε στιγμή μπορεί να γίνει επική. Αρκεί να έχεις και το Galaxy S9 στο χέρι σου.